2tilføjet af

Espresso maskiner

Hjælp. Min espresso maskine er gået i stykker. Den vil ikke tage vand ind. Da den er over 3 år gammel kan det næppe betale sig at reparere den. så jeg er på udkig efter en ny.
Er der nogen der kan anbefale en god en. Den jeg har har vandbeholder med ca. 1 ltr vand, den kan både male bønner og lave kaffe på malede bønner og den har udtag til kogende vand.
I må meget gerne nævne en ca. pris hvis I kan anbefale en model. Den skal bare kunne lave kaffe/espresso. god, stærk og varm.
På forhånd tak.
tilføjet af

Råd til espresso maskine.

Hej. Jeg vil anbefale dig at købe en maskine gennem zinzino. Ikke alene har de fået en ny og forbedret type espressomaskine der laver rigtig god espresso, men designet er også forbedret sådan at den er rigtig flot at se på. Hvis man abonnerer på et års kaffe får man 1 maskine for 2495 + fragt og pris for månedsåbonnement. Hvis du vil vide mere om dette kan du skrive til mortenspostkasse(fjern-dette og sæt @)oncable.dk. Så vil jeg sørge for at du får besøg af en af vores kaffe distributører med en maskine under armen, sådan at du kan smage før du beslutter dig. Mvh Morten
tilføjet af

Espresso maskine

Hej
Jeg synes du skal prøve at kigge på http://www.kaffedeli.dk
Her finder du prisrigtige kvalitets produkter, både semiautomatiske og fuldautomatiske espresso maskiner, og forskelligt tilbehør som stamper, mælke kander, mælke termometer m.m.
Mvh.
Thomas Hansen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.