8tilføjet af

Kosmetiker efter 9. klasse

Hej jeg er en 16 årig pige fra Nordjylland. Jeg kunne godt tænke mig at blive kosmetiker når jeg bliver lidt ældre og åbne egen skønhedssalon. Mit spørgsmål er så om man kan tage uddannelsen lige efter folkeskolen?
og hvad er en uddannelsesaftale?
På forhånd tak.
tilføjet af

TÆNK DIG GRUNDIGT OM

Hej Cady S
Jeg kender i vores venskabskreds - tre unge piger, der i deres iver efter at blive selvstændig, og åbne egen skønhedssallon, har brugt MANGE - RIGTIG mange penge på uddannelse, de fleste skoler tager jo betaling for denne "uddannelse", De køber i stakkevis af dyre midler, der skal bruges i uddannelsen.
Der bliver brugt RIGTIG mange penge på skolebøger, ophold, o.s.v o.s.v.
Men hver gang brister drømmene. Der er IKKE brug for Uddannelsen i det omfang der uddannes personale. - Jeg kender ikke nogen der i dag stadig er i faget, Men jeg kender mange der har gæld p.g.a dette.
Så undersøg omkostningerne, mulighederne for ansættelse, spørg nogle der HAR taget uddannelsen og LEVER fedt af denne uddannelse, og tag så en beslutning.
Jeg fraråder IKKE, men beder dig - for din egen skyld UNDERSØG før du tager stilling
Hilsen
CARSTEN LAURSEN - Kolding
tilføjet af

Jeg går stærkt

ud fra,at alle elever som går på en Betalings-privat-uddannelse,altid består deres eksamener.Alle skal jo være glade.Trådstarter kunne jo blive kosmetolog og franchise sig ind hos en damefrisør,var det ikke en mulighed?
tilføjet af

Kosmetiker efter 9. klasse

Hej jeg har drømt om at åbne en skønhedssalon længe og er sikker på at det er det jeg vil. Men ville i venligst svare på mine spørgsmål?
Til troldmanden: Jeg mener da at der findes gratis kosmetiker-uddannelser.
tilføjet af

Cady S,

Der findes ikke gratis kosmetiker uddannelser ( kosmetolog ) og alle består deres eksamen,da man betaler med kontanter.sådan er det.
tilføjet af

Gratis uddannelse

Jeg har lige fundet den her hjemmeside:
http://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelsereudveud/kropogstil/kosmetiker.aspx
prøv at klikke på Økonomi.. der står at det er gratis.
Mvh.
tilføjet af

...

Nogen der vil forklare hvad en uddannelsesaftale er?..
tilføjet af

udd. aftale

en uddannelsesaftale er en lærerplads
tilføjet af

det kan du

som jeg har fundet frem til her, så er det en erhvers uddannelse lige som så mange andre ting man kan vælge på en teknisk skole
http://www.es-c.dk/dtsark/kosmetik-l.pdf
så det kan du godt efter 9 klasse, det kræver bare du finder et sted du kan stå i lærer, og som betaler dig løn når du er i praktik delen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.