14tilføjet af

Kniven under bikinien!

Et stærkt stigende antal kvinder henvender sig til plastikkirurgen for at få justeret på deres underliv. For en kvinde på 42, fik det tragiske følger: »Kirurgen smadrede mit underliv - og mit sexliv«, fortæller hun.
42-årig kvinde skamferet efter at have været under Jørn Eges kniv. »Jeg får ikke et normalt sexliv igen, efter at Jørn Ege har smadret mit underliv med sin kniv. Mange af nervebanerne og blodkarrene omkring skedeindgangen og clitoris er ødelagt. Jeg har mistet det meste af min naturlige følsomhed.«
Kvinde fra, København V, har - efter en operation i de ædlere dele - klaget til Patientklagerådet over den stærkt omdiskuterede skønhedskirurg Jørn Ege, hvis tvivlsomme metoder B.T. har beskrevet de sidste uger.
Den 42-årige kvinde har valgt at forblive anonym, fordi det handler om noget meget intimt, men samtidig føler hun en stærk trang til at stå frem, og advare andre mod den stærkt omdiskuterede kirurg:
»Andre kvinder skal vide, hvad de risikerer, hvis de lægger sig under hans kniv. Efter operationen, hvor han skar mine meget store kønslæber helt væk, og ydermere, samtidig forvoldte stor skade, har jeg ikke været i stand til at indlede et nyt forhold til en mand.
Jeg er ikke længere i stand til at nyde sex. Min selvtillid er helt nede på nulpunktet.
Så forfærdeligt har jeg haft det på grund af operationen for nu flere år siden, at jeg på et tidspunkt direkte forsøgte at tage mit eget liv. Jeg så ingen grund til at leve længere.
Gik i byen og skaffede mig 123 ketoganer, som jeg slugte på én gang. Jeg blev dog fundet af en nær veninde, blev udpumpet på hospitalet og lå tre døgn i koma,« fortæller kvinden som ofte må tage lange pauser i sin fortælling, fordi følelserne tager overhånd.
Om årsagen til, at hun lagde sig på operationsbriksen hos Ege, fortæller hun:
»Allerede fra ca. 17 års alderen havde jeg komplekser på grund af mit underliv. Jeg følte, at mine kønslæber (skamlæber) var unormalt store. Det gjorde mig utrolig hæmmet og blufærdig i forhold til mænd, samtidig med at jeg havde stor appetit på sex.
Da jeg fik en kæreste, skulle jeg have noget stærkt at drikke, før jeg turde være sammen med ham, og han fik ikke lov til at kigge nærmere på mig. Det hele skulle foregå i totalt mørke, fordi jeg skammede mig over mit udseende dernede.«
Ikke megen trøst
»Da jeg endelig fik samlet mod til at spørge lægen, fik jeg det svar, at mine kønslæber godt nok var meget store, men dog inden for normalen. Det var ikke første gang, han havde set den slags. Jeg skulle ikke gå så meget op i det, sagde han. Men hans reaktion var ikke nogen trøst for mig. Jeg følte mig svigtet.
Siden bragte jeg emnet op over for forskellige gynækologer, der gerne slog det hen. Ikke rigtig tog det alvorligt.
Men jeg var stadig meget ked af det - og hæmmet. Særlig slemt blev det, da jeg på et tidspunkt fik en elsker, som jeg var helt åben over for angående mit udseende, og som på et tidspunkt begyndte at drille mig med bemærkningen om, at »jeg jo havde et par pæne cykeltasker mellem benene«. Det sårede mig dybt at høre.
Det endte med, at jeg opsøgte Jørn Ege på hans klinik. Han sagde lige ud, at »det var grimt«, og at »han godt kunne forstå, jeg ville opereres«. Han mente oven i købet, at det ville blive meget værre med alderen - at de ville komme til at hænge meget mere.
Nu var jeg for alvor overbevist om, at jeg så hamrende forkert ud mellem benene. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme på operationsbordet.«
Krævede 5.000 kr. ekstra
»Jørn Ege fortalte ingenting om mulige gener eller risici. Han bad mig bare om at betale de 8.000 kr., som indgrebet skulle koste. Efter operationen, som kom til at vare halvanden time mere end først beregnet, kom han og krævede yderligere 5.000 kr. af mig - helt i strid med aftalen.
Og jeg fik ikke nogen rigtig regning,« sagde kvinden, som godt forstår, at ToldSkat og Københavns Politi nu kigger kirurgens økonomi nærmere efter i sømmene. Efter operationen blev hun hurtigt sendt hjem og måtte selv kæmpe med store smerter, omfattende blodtab og tråde, som strammede i skridtet.
»Da jeg kiggede mig selv i skridtet ca. en uge efter, fik jeg virkelig et chok. Jeg så virkelig grim ud - skamferet. Alt var skåret væk, bortset fra klitoris. Han havde krænget noget slimhinde ud på en mærkelig måde. Så jeg ikke kunne få normal hårvækst i skridtet igen.«
Mistede naturlighed
»Senere viste det sig så, at han havde overskåret eller læderet en masse nerver og blodkar, så at min følsomhed nu er blevet nedsat til en tredjedel af det, jeg havde engang.
Min clitoris er ikke længere i stand til at svulme op som hos andre normale kvinder. Det pulserer slet ikke i den mere. Det er en katastrofe. Den mand har ganske enkelt smadret mit sexliv.
Jeg har mistet den sidste rest af naturlighed over for det modsatte køn, tør ikke mere indlede et forhold til en mand. Jeg føler lede ved min krop - og lede ved livet.
En følge er også, at jeg ikke har lyst til at spise. Jeg vejer nu kun 48 kilo. Det kan risikere at skade mine indre organer, så jeg dør. Mit møde med Jørn Ege har virkelig kostet mig dyrt,« siger hun.
Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra plastikkirurg Jørn Ege. Han har flere gange den sidste uge afslået at kommentere de forskellige klagesager
Denne kvinde fik ikke medhold i sin klagesag til Sundhedsvæsenets Patientklagenævn, til trods for at hun ved flere speciallægers udsagn/ journalføring kan dokumentere at der er opstået omfattende nerveskader, og en gynækolog som undersøgte den pågældende kvinde, samt ordinerede kvinden noget gel til at smøre med forneden, da Jørn Ege ved det lemlæstende indgreb, desværre har forsøgt at rekonstruere den ulykkelige kvindes indre kønslæber ved at, krænge slimhinden ud fra vagina, og sy denne fast udenfor, således at slimhinden er udenfor, medførende mange gener, da slimhinden ellers er beregnet til at være fugtig, er denne yderligere lædering grund til endnu flere gener for den kvinde.
En gynækolog som har undersøgt den stakkels skadede kvinde, har udtalt
" Det er den værste omskæring jeg nogensinde har set”
Sundhedsvæsenets Patientklagenævn vurderede at kvinden før sit indgreb, var blevet informeret om risici, og kvinden fik ikke medhold i sin klagesag, selvom alle der kender Jørn Eges generelle informationsniveau, ved sine vanvidsindgreb, hvor kvinder og mænd, for den sags skyld, ikke er informeret i at de deltager i et eksperiment. må vide at Jørn Ege IKKE informerer om risici.
Jørn Ege har lemlæstet så mange mennesker, at han nu går under navnet
Dr. Josef Mengele. i folkemunde.
Den ovenstående kvindes skade, er af sådan en grad at alle som ser på hende forneden vil tænke, er det her en mand der er forsøgt lavet om til en kvinde, med et dårligt resultat til følge.
Det kosmetiske resultat af Jørn Eges lemlæstende indgreb, er rystende og i allerhøjeste grad uacceptabelt.
tilføjet af

Operation gav patient rynker

36-årig kvinde skulle have fjernet rynker, men ansigtet blev bulet og asymmetrisk
En behandling mod rynker hos plastikkirurg Jørn Ege, Scandinavian Clinic of Plastic Surgery, har efterladt en 36-årig kvinde helt uden tillid til ham og til det system, der skulle sikre hende en forsvarlig behandling. Hun henvendte sig til ham for tre år siden for at få fjernet rynker ved næse- og læbefugerne og mellem øjenbrynene. Hertil brugte Jørn Ege kvindens eget fedtvæv fra området omkring navlen, som han sprøjtede ind i ansigtet. Men resultatet levede ikke op til patientens forventninger. Fedtet fordelte sig anderledes, end hun ønskede. "Mit ansigt var bulet og asymmetrisk, og det så ud som om, at jeg gik med et stort bolsje i hver kind. Det var en voldsom forringelse af mit udseende og helt anderledes end det, jeg havde fået stillet i udsigt," siger hun.
Helt desorienteret Hun henvendte sig igen på Jørn Eges klinik og fik der at vide, at han ville fedtsuge området, så hun ville komme til at ligne sig selv igen. "Jeg ønskede kun at få min egen ansigtsform igen og fik en aftale nogle dage senere. Her tog Jørn Ege nogle billeder af mig, mens han gav sygeplejersken instruktioner om at gøre en sprøjte klar. Jeg fik en injektion i hver kind. Det viste sig, at han i stedet uden overhovedet at informere mig havde sprøjtet binyrebarkhormon ind, som skulle opløse fedtet. Jeg var helt desorienteret, da behandlingen var slut, fordi jeg troede, at han var ved at bedøve mig til den aftalte fedtsugning."Rent kosmetisk løste det heller ikke problemerne for den dengang 33-årige studerende:"Min hud blev slappere, jeg blev mere hulkindet og fik flere rynker. Effekten var tydelig allerede efter få dage," siger hun. Kvinden klagede til Patientklagenævnet, men da hun modtog dets forslag til afgørelse, trak hun hele sagen tilbage. Nævnet lagde op til at 'frifinde' Jørn Ege for overtrædelse af lægeloven, og det kunne hun ikke leve med. "Jeg ville ikke have, at han skulle stå med et papir i hånden, hvor der stod, at han ikke havde gjort noget forkert," siger hun. Et springende punkt i sagen er, at kvindens og Jørn Eges opfattelser af hændelserne er forskellige. Han giver eksempelvis udtryk for, at patienten og han på forhånd har aftalt injektion med binyrebarkhormon. Det fremgår også af den vedlagte journal i sagen. "Journalen er hans dokument, og den giver ikke det korrekte billede, men det er den, som Patientklagenævnet henviser til. Derfor har jeg ingen mulighed for at få ret," siger hun. Jørn Ege ønsker ikke at udtale sig.
Vi er nu 18 SVÆRT SKADEDE patienter fra Jørn Ege og det er kun toppen af isbjerget.
Vi bliver stadigt flere, da jeg til stadighed bliver kontaktet af svært skadede patienter fra Jørn Ege.
tilføjet af

Beyond words...

Det er virkelig beyond words.
Jamen, hvad jeg ikke ville have lyst til at gøre ved den mand, hvis det var mig...
tilføjet af

Kære 19 årige pige fra Ålborg.

Tak for din støtte!
Ja det er utroligt at Sundhedsstyrelsen ved besked om alle Jørn Ege Sianas læderinger, samt intet foretager sig for at stoppe ham.
Det har ikke skortet på advarsler fra kolleger!
Flere kompetendte kolleger har henvendt sig til Sundhedsstyrelsen for at advare om hvad
der foregik på Jørn Ege Sianas klinik.
Og det har stået på i årevis.
Indtil vi var nogle stykker der gik i medierne, og søgte at advare folk imod at benytte Jørn Ege Siana.

Vi har henvendt os til Inenrigs- og Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen, samt til Sundhedsstyrelsen uden held, idet Jørn Ege Siana stadig har sin autorisation, til selvstændigt at virke som speciallæge i plastikkirurgi.
Vi prøver her at advare, for at skåne andre mennesker for at blive lemlæstet af Jørn Ege Siana.

Og vi håber at du vil hjælpe med at advare andre hvor du kommer frem.
Nu har Jørn Ege Siana fået tilnavnet dr. Josef Mengele i hele Danmark, men Jørn Ege Siana kan stadig operere i udlandet, i øjeblikket i Spanien.
KH. 18 svært skadede kvinder, samt en meget ung mand.
tilføjet af

Jørn Ege Sianas uautoriserede eksperimenter.

Jørn Eges uautoriserede eksperimenter på mennesker.
PÅ Rigshospitalet har de en diagnose der hedder:
"Jørn Ege"
Jørn Ege Siana har kostet Rigshospitalet millioner af kroner, i reoperationer på Jørn Eges forfærdelige læderinger, hvor patienterne uden at være informeret, deltog i Jørn Eges vanvidsekspetimenter, med livsvarige helbredsskader til følge.
Flere af disse kvinder har været i direkte livsfare efter Jørn Eges legemsbeskadigende overgreb.
Jørn Eges uautoriserede eksperimenter:
Jeg er bedst, udtaler Jørn Ege i Ekstra Bladet! ( den 13.08.03)
"Journalist:
- Andre plastikkirurger har kaldt dig en 'en dygtig kirurg, der er for modig'. Du går gerne nogle skridt videre, hvor andre stopper.
Jørn Ege :
- Ja. Men nogen skal være foregangsmænd. Hvis vi aldrig prøvede noget nyt af, så fik vi jo aldrig forbedret behandlingerne. For at sige det, som det er: Jeg er den bedste plastikkirurg i Danmark"
Altså Jørn Ege Siana føler sig hævet over alt lovgivning, og mener sig i sin gode ret til, at benytte patienter som forsøgskaniner, naturligvis uden at informere disse patienter om, at de ved Jørn Ege Sianas indgreb, deltager i et af hans vanvidseksperimenter.
Jørn Ege skader sine patienter:
Man går ind til Jørn Ege med et lille problem, og kommer derfra med et stort problem, visse af Jørn Eges patienter har været i overhængende livsfare, en stor del af Jørn Eges tidligere patienter er blevet maltrakteret, lemlæstet, sønderlemmet, vansiret og livsvarigt skadet.
Jørn Ege Siana kan fortsætte med sine legemsbeskadigelser:
Jørn Ege Siana kan med sundhedsstyrelsens velsignelse fortsætte med sine kirurgiske eksperimenter på patienter, som ikke er informeret om at de ved Jørn Eges indgreb deltager i et af Jørn Ege Sianas vanvidseksperimenter.
Der er set resultater efter Jørn Eges penisforlængende operationer, endog foretaget på unge mænd med en normal størrelse penis, inden indgrebet, som har fået ødelagte urinrør, deformitet, impotens, inkontinens. samt hvor:
"PUNGEN ER KOMMET TIL AT SIDDE MIDT PÅ PENIS"
Efter en penisforstørrende operation udført af Jørn Ege Siana.
Naturligvis havde Jørn Ege Siana ikke gjort sig den ulejlighed at informere om konsekvenser ved operationen, mulige komplikationer, risici og langtidskomplikationer, selvom netop den operationsmetode bland kirurger, er kendt for at være specielt risikofyldt.
Vi 18 kvinder må hermed påtage os så godt vi kan at advare andre mennesker om at lade sig operere/behandle af Jørn Ege Siana.
Jørn Ege Siana har nu fået tilnavnet Dr. Josef Mengele i folkemunde.
Med venlig hilsen
18 svært skadede kvinder, fra Jørn Ege Sianas skalpel.
tilføjet af

Læs venligst nedenstående link!

Sundhedsstyrelsen ser til fra sidelinjen
Læs artiklen her: http://ekstrabladet.dk/incoming/article3029.ece
Svensk skadestue vil ikke ansætte Jørn Ege!
Link: http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/2007/10/25/svensk-s kadestue-vil-ikke-/index.xml
tilføjet af

Håber linket virker nu! god læselyst!

tilføjet af

Jørn Ege Siana er især kendt for sine fejloperationer på folks kønsdele!

Impotent tysker rasende på dansk penislæge
Link: http://www.bt.dk/apps/pbcs.dll/article?aid=/20010522/forside/105220566/
tilføjet af

vedrørende Jørn Eges mange, MANGE fejloperationer, citeret fra nettet.

Fundet på nettet!
Næsekorrektion ved Jørn Ege
.. meen inden han skulle foretage en skønhedsoperation på min næse, brugte han sin egen til at tage en bane;
Jørn Ege. Penislægen, der har lidt vanskeligt ved at forstå, at han ikke må fejloperere efter for godt befindende. Det er ligeledes helt uforståelig for den stakkels mand, at han ikke må snyde for betragtelige beløb i skat. Og sidst men ikke mindst er det helt uden for mandens fatteevne, at politiet gerne vil i en form for dialog med ham. Der kan man da snakke om nogle forældre, der kiksede i deres opdragelse. For det er da helt urimeligt, at give bare en lille tøddel af skylden på Jørn Ege Siana ifølge ham selv!
Læs venligst nedenstående link:
Link: http://www.dagensmedicin.dk/nyheder/2007/10/25/en-karriere-fuld-af-klages/index.xml

Med venlig hilsen
20 svært legemsbeskadigede kvinder fra Jørn Ege Sianas skalpel
tilføjet af

Læs her mere om Jørn Eges farlige kirurgiske eksperimenter på sagesløse patienter

Berlingske tidende.
Louise fik skamferet sit maveskind
Link til Artiklen: http://www.berlingske.dk/article/20061224/kultur/112240020/
tilføjet af

Jørn Ege Siana er en dyr herre for det offentlige

Bruger millioner på at rydde op efter Jørn Ege
Link: http://www.bt.dk/apps/pbcs.dll/article?aid=/20040329/nyheder/103290403/
tilføjet af

Sundhedsstyrelsens arbejdsindsats i forhold til Jørn Ege Siana

Skarp kritik: Holder hånden over Jørn Ege
Link: http://www.bt.dk/apps/pbcs.dll/article?aid=/20040331/nyheder/103310291/
tilføjet af

Læs mere her

Penisoperationer kan fortsætte

.Link til Artiklen: http://www.berlingske.dk/article/19990409/danmark/104090885/
tilføjet af

Sundhedsstyrelsens varetager ikke sin tilsynsforpligitgelse

Sundhedsstyrelsen kan ikke stoppe Jørn Ege
Link til Artiklen: http://www.berlingske.dk/article/20061224/danmark/112240037/
tilføjet af

Læs her om psykopaten over alle psykopater.

Jørn Ege lider af en sælsom trang:
Til at ville gentage sine kirurgiske vanvidseksperimenter, samt sine legemsbeskadigende overgreb, i form af eksperimenterende behandlinger, på sine patienter, uden disse patienters samtykke, samt uagtet at det første eksperiment gik grueligt galt.

Jørn Ege Siana:
"Har svært ved at lære af egne fejl"
"Lider af mangel på skamfølelse og samvittighed "
"Er ikke hæmmet af at visse handlinger er uacceptable, eller at der er visse normer der ikke må brydes"
"Er energifyldt, selvsikker og ambitiøs"
"Lyver godt"
"Er dynamisk, nyskabende og grænseoverskridende"
"Tror sig fejlfri og giver andre skylden"

Ifølge Cand. psyk. Nikolaj Lunø:
>> Er dette "definitionen på en psykopat" <<

VORE KOMMENTARER:
Jørn Ege Siana er ikke i stand til at forstå andre menneskers angst og smerte.
Jørn Ege Siana lader sig derfor ikke stoppe af de almindelige normer, moralbegreber og etik.
Jørn Ege Siana er ikke i stand til at identificere sig med sine patienters sorg over tabt sundhed.
Da Jørn Ege Siana ikke ejer evnen til empati (indfølingsevnen)
Læs eventuelt nedenstående link, om dr. Josef Mengele!
http://www.google.dk/search?hl=da&q=dr.+mengele&meta=
Med venlig hilsen
20 svært legemsbeskadigede kvinder, fra Jørn Ege Sianas SKALPEL.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.