4tilføjet af

uni-mad

hej
er der nogen der har en god ide til uni-mad. Har nogle lange dag på universitetet, men kun 15 minutters pauser, som ud over at få lidt mad i munden også skal bruges på transport fra et lokale til et andet.
Nogle gode ideer til hvad jeg kan tage med? i sidste uge blev det mest til rugbrød med pålægschokolade, fordi jeg var ved at gå død sidst på dagen og havde svært ved at holde mig vågen til de sidste timer, men der må da være et alternativ? hvad overlever I andre af? ( skal siges at jeg ikke kan lide kaffe, så lad være med at foreslå jeg skal drikke den ene spand efter den anden...)
Nogle dage fortsætter jeg direkte videre til et par timers træning, men føler ikke jeg er tanket ordentlig op, så hvis du er en sportsperson, der har prøvet det samme vil jeg meget gerne høre om dine erfaringer.
mange hilsner Bibi
tilføjet af

Hvad med

nogle gode grovboller med salat, agurk, tomat og skinke. Og evt. en skive ost. Det er sundt, nemt at spise mens man går, og så mætter det. Du kan jo evt. prøve de der nye boller med "hvid hvede". Så får du også dækket dit fiberbehov. MMMM...ligger godt i maven....;oD
tilføjet af

hmm

ristet sandwichbrød med grøn pesto, noget ruccolasalat/ noget blandet salat, en skive ost og noget skinke/kylling/kalkun/chorizo, tager ikke så lang tid at lave og heller ikke så lang tid at spise
tilføjet af

15 min?

Du har vel forelæsninger af 2x45min og derved har 15min pause imellem. Det er da rigeligt med tid til at spise en hjemmesmurt sandwich e.lign. Se dig om i lokalet - der er da andre end dig som forbryder sig imod "spisning forbudt i auditoriet" regel??
tilføjet af

Du har brug for noget ordentlig Energi.

Du skal tage noget te med i skole, urte-te gir dig en udrensning, det fjerner affaldsstofferne i din krop. Drik det heledagen :)
Spis frugt, æbler kan man blive afhængig af!
Og så kan man lave en salat med: pasta,tomat,agurk,paprika,æg,nødder,frø,kerner,dressingen laver du selv med cremefraiche,humus,kylling.
Prøv det en måned og jeg lover dig du får mere energi. Drop slik og junkfood.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.