40tilføjet af

dating.dk

Hej
Hvordan kan det være at de kvinder som man skriver til på dating.dk MEGET sjældent skriver tilbage??? Jeg tror at 1 ud af 10 skriver tilbage til mig... Og hvis der er nogen herinde der er på dating.dk så kan min profil ses på sweet_kid_22 - Jeg vil gerne høre hvad der er galt med en profil..!
tilføjet af

Et råd

Hej.
Nu skal du lige tænke på at det kan jo være at de kvinder du skriver til for enormt mange henvendelser. Så er det josvært at nå at skrive tilbage til alle. Men et godt råd, som jeg selv følger. Det er, " Hvis du er interesseret kan du skrive tilbage" på den måde venter du ikke forgæves. MVH En broder der har prøvet det samme.
tilføjet af

Kan du tåle sandheden??

For den kommer her:
de der tilmelder sig et site som dating.dk ynder at sidde mageligt hjemme bag skærmen og udvælge deres partner - altså bliver det til et kødmarked!
Og når man er ved slagteren vælger man det bedste stykke kød, og der hører du åbenbart ikke til!
Dit udseende er under middel, og din højde er et kæmpe minus! - Der har du nok din forklaring, for din profil som sådan er der ikke noget i vejen med.
Nu er det jo det indre der tæller, og derfor skal du nok søge andetsteds efter en kæreste, da det er umuligt at lade din personlighed træde frem på et dating site!
tilføjet af

Ubehøvlet

Har selv gjort meget i den slags for en del år siden. Men det er heldigvis ikke nødvendigt mere;D
Men ja, min oplevelse er den samme som din.
Jeg mener faktisk det er direkte ubehøvlet at man ikke svare, når der er en der har siddet og skrevet et "brev" til en. Forstår man ikke svare hvis man bliver svinet til, men ellers så svare man sgu!
Har man oprettet en side sådan et sted, så må det jo være fordi man forventer at nogle skriver til en. Og dem der skriver til en forventer også at man svare!
Ellers må man skrive konkret hvad man søger. Som f.eeks nogen piger skriver; Søger KUN piger, så drenge skriv ikke!
Eller man kan skrive at man vil forsøge at svare alle, og at man skal ha tålmodighed eller noget lignende.
Oplevede selv flere gange at skrive til nogen, hvor de havde skrevet de svarede på alle breve, uden at de svarede.

MvH
tilføjet af

Sikke da noget pis

Der er da intet i vejen med hans udseende, højde, vægt eller noget andet.
tilføjet af

fordi at...

de oiger som opretter på diverse dating-sider er snobrøve,så enkelt er det, tro mig jeg har oplevet det samme som dig, og jeg bli'r sgu også irriteret over det, især fordi man bruger tid på at lave sin profil og lign.,så mit råd er vær tålmodig eller skriv i din profil at du er træt af at der er så mange snobrøve på denne datingside, og skriv at du har oplevet det før, så kan det være at folk tænker sig om....
men ellers hvis du vil havde en kæreste via nettet så prøv udenlandske piger især russiske de er ikke snobbede eller noget, prøv og gå ind på www. eastcontact.dk, og der vil du se mange søde piger, men skriv venligst ikke til en pige ved navn irina, for hende skriver jeg med.....
tilføjet af

Østeuropæiske piger???????

Hold Jer fra dem, hvis det er en kæreste i søger! Kender selv flere østeuropæiske piger, og har set dem i forhold til danske mænd. Min mening er, at hvis du vil have en ligesindet at tale med, skal du for alt i verden holde dig fra dem. For det første taler i ikke samme sprog, hvilket for det meste giver store problemer i længden, mange misforståelser! (Jeg har selv haft et par udenlandske kærester) for det andet, er de fleste østeuropæiske kvinder meget underdanige, og giver derfor for det meste deres mand ret, selvom de egentligt ikke er enige(det bliver et slags skuespil), og for det tredje, har de det mest omskiftelige humør! de kan blive fornærmede i løbet af 0,5 og over selv de mindste ting. Jeg har boet i hus med en del piger fra østeuropa, ting de bliver fornærmede over kan fx være hvis de skal sidde på en stol, som de mener er grim, hvis man serverer noget for dem at spise, som de ikke lige mener er sagen. Istedet for at åbne munden og sige noget, står de bare dér, og ser smaskfornærmede ud, og er ikke til at tale fra det. Som i nok kan høre, har jeg lige nogle agressioner, jeg skal ud med når det drejer sig om østeuropæiske piger, vil selvfølgelig næppe generalise, taler bare ud fra egne dårlige erfaringer. Hvis du vil have en kæreste, så find en, der er på samme niveau som dig, og som du kan tale med. Hvis en pige ikke svarer dine breve på dating, så er hun da ikke værd at spilde mere energi på, og så kan du hurtigt komme videre! Men kan da godt forstå det er frustrerende at skrive et langt brev, og derefter ikke få respons. Du kunne måske prøve at skrive nogle små korte breve, hvori du måske skriver at du synes hendes profil lyder interessant, lidt om hvorfor, og at du godt kunne tænke dig at skrive lidt med hende... Så kan du altid skrive mere om dig selv, hvis hun viser interesse..
Held og lykke med det!
tilføjet af

Har ike brug for

den slags sider. Jeg har kæreste og har haft det i et par år. Og nej, jeg fandt hende ikke via dating.dk
Så nej, jeg har ikke brug for russiske piger.
tilføjet af

Hehe

Min eks er osse der inde og han er jordens største fjols... Pressede mig til sex og andre diverse ting... Vare led og grov, og kunne finde på at bede mig skride kl. lort om natten fordi jeg ikke lige gad bolle el andre ting!!
så pas på i ik render ind i ham! han bor i Hvidovre
tilføjet af

Rumænske piger...

... er på INGEN måde som de Østeuropæiske piger du beskriver.
Jeg er selv gift med en rumænsk mand, og kender derfor adskillige rumænere.
Så kære indlægsskriver: Find dig en rumænsk pige. De er smukke, det er let at finde en intelligent pige for der er mange af dem, de er langt fra alle nikkedukker, de fleste taler engelsk, fransk, italiensk eller tysk foruden deres eget modersmål. Næsten alle har en universitets uddannelse. Spørgsmålket er bare om du kan få dem til Danmark... Det er nemlig et problem hvis du ikke har masser af penge i banken... Ikke pga. pigerne - men Udlændingeloven!
Tag en tur på charterferie i Mamaia ved Rumæniens sortehavs kyst, så er der nok at vælge imellem... Og der er bare skønt!
Held og lykke
tilføjet af

Næsten alle

Rumænske piger har en universitets uddannelse -

Øh så må da være fordi enhver skolegang i Rumænien kaldes universitetet hva -
Eller osse er det almindeligt, at lyve sig til den slags i dating breve -
Selv her i vores udviklede Danmark med gratis skolegang, er det da ikke næsten alle piger, der har uni, udd. come on -
Den må du længere ud på landet med -
Smiler guller
tilføjet af

Sandheden om dating.dk

Det er under 10% aktive profiler, så
du spilder din tid på websitet. De fleste
aktive er mænd.
tilføjet af

Jamen så kom...

... med mig på landet, så skal jeg gerne fortælle det derude også...
Det er faktisk sådan dernede, at man ikke kommer nogen vegne med alm. "folkeskole" - for at have en chance for at tjene gode penge (set med rumænske øjne) så må man videre på uni...
Selvfølgelig er det ikke kun pigerne, men også de unge mænd der begiver sig i krig med bøgerne på de højere læreanstalter... Jeg siger ikke at ALLE har en universitetsuddannelse, men flertallet af unge mennesker (romaer ikke inkluderet) får rent faktisk en universitetsuddannelse.
Rumænerne er faktisk ved at komme godt med - og det vores børn lærer i 9. - 10. klasse her i Danmark, lærer de allerede i 5.- 6. klasse dernede...
I må jo tro hvad I vil, men jeg bor trods alt til dagligt i Bukarest og har det tæt inde på livet...
tilføjet af

Det må jeg nok sige

Siger heller ikke du lyver -
Men betragter Rumænien som et forholdsvis fattigt land -
Det er måske en forkert opfattelse, jeg ved ikke ret meget om landet, andet end det vi fik øje på i 80erne -
Men dengang var den almene befolkning ikke varetaget ret meget, det er de måske nu -
Hvem er romaerne ?
Sommerhilsner
guller
tilføjet af

Romaerne....

Hej der guller
Jeg vil da gerne fortælle dig hvem "romaerne" er. Det er moderne nomader, også kaldet sigøjnere. De blev næsten udryddet under 2. verdenskrig, men de overlevende er særdeles sejlivede. Modstand gør stærk ved du nok? :o)
EC
tilføjet af

Tak skal du have

Det er sgu pinligt, at jeg aldrig har hørt om dem før -
Tror jeg vil lede efter noget oplysning -
Og JA du har helt ret : Modstand gør stærk
:-) guller
tilføjet af

Choko...

Du har fuldstændig ret....
At oprette en profil, på, en sådan site forpligter på en eller anden måde..
Jeg har selv en, ikke at jeg er desperat søgende, men vil gerne se/forsøge/opleve, hvilke muligheder der kan være ved en sådan profil, da jeg ikke er typen der går i byen og "støver" op, og har da også kun været single siden årsskiftet, efter et lannngt forhold (over 20 år)
Jeg skriver tilbage til dem der henvender sig, og skriver seriøst med et par stykker... Det er så et par stykker, der ligesom jeg gerne vil føle sig lidt frem, efter skilsmisser og som jeg, også har børn..
Der har så været henvendelser fra nogle der gerne har villet mødes her og nu, og som de skrev.. Vi kan ligeså godt springe ud i det og se om vi har kemien...
Det har jeg dog ikke været klar til, men de har fået svar som det forventes at man som, et menneske med alm. pli i livet bør gøre..
Nogen vil her og nu... Andre vil føle sig frem og sådan er vi, så forskellige, men til vores unge ven der har startet dette indlæg...
Jeg forstår din frustration, selvom du måske ikke lige er typen for de piger du kontakter, så ville det være på sin plads, at de i det mindste, venligst skrev retur til dig, at det ikke har nogen interesse..
Men det må du nok desværre vænne dig til, i denne form for søgen på en kæreste.. og bare væbne dig med tålmodighed.. Lige pludseligt en dag er hun der...
Som en så flot skrev til mig i et indlæg jeg havde omkring, mænd og utroskab..
Dont look for love.. Love will found you..
Hell og lykke til alle "lovefinder" ;0)
tilføjet af

Tak...

Tak for alle Jeres svar... Den med de østeuropæriske piger er nok ikke helt min stil... Og jeg søger kun på profiler som har været aktive inden for nyere tid...
De "kriterier jeg søger indenfor hedder
Alder 19-25
Højde 150-180
Vægt 40-80
Ingen børn
Ikke ryger
Bosat i Midt- og Vestjylland
Og hovedsageligt billedprofiler, da jeg foretrækker at se hvem jeg skriver til...
Er det bare for store krav eller hvad?
tilføjet af

Udseende

Kunne da godt tænke mig at vide hvordan du mener min vægt og højde er et minus??
Nu er jeg bare ikke højere, men da jeg er soldat er jeg samtidig også i en udmærket form! Så bare fodi du selv er 190, æder steroider og bruger hele dagen på at løfte jern, gør det dig da ikke til en bedre person...
tilføjet af

frækt

nu har jeg ikke været inde og kigge på din side, men hvis du er lav...hvilket jeg formoder du er udfra indlægget, så fortvivl ikke. Der er mange der synes det er frækt til mænd ikke at være så høje´:-) I ser bare lige en tand mere elegante ud...og det er meget mere praktisk for lave kvinder at have med en at gøre der ikke er så høj.
Bare klø på
tilføjet af

Bestemt ikke...

Jeg bor selv i det område du søger i, og her er da massevis af piger med dine kriterier!
Så det er da bare med at komme afsted :-)
Jeg har ikke set din profil, for jeg er ikke selv på dating da jeg er gift, men hvad så om du er lav? Jeg er da ikke mindre end 8 cm. højere end min mand... Det begrænser godt nok brugen af højhælede sko, men pyt med det :-)
Held og lykke!
tilføjet af

Din profil er ok

Men du kunne nu godt bruge et lidt bedre billed på din profil.. du er såmænd ok at se på, men billedet er ikke det bedste jeg har set...
tilføjet af

tålmodighed belønnes

Dating er helt fint, men man skal selvfølgelig ikke forvente de stegte duer flyver lige ind i ens liv. Gør noget, og vær forberedt på et hav af nitter. Har fundet min nuværende kone her for et par år siden. Det tog ca. 1½ års "arbejde".
Hilsen "et gammelt røvhul" på 60.
tilføjet af

rettelse

Ups, et fejlslag, min signatur er gyffe
tilføjet af

Takker

Jeg er 173.... Og det er jo også rart nok at kunne tage noget i det nedeste skab hurtigere end hende... :-D Bare træls at skulle bede hende om at tage mit Mickey Mouse krus fra øverste hylde.... (Citat fra Mick Øgendahl)
tilføjet af

...

Hehe.... Nu forventer jeg jo heller ikke at det er fotomodel, som pludselig banker på min dør og falder i mine arme (Selvom det et eller andet sted nok ville give lidt respekt hos vennerne... :-D)

Mht. billedet så arbejder jeg på at få taget et nyt... Men jeg ser altid fjoget ud på den slags billeder som er opsatte....
tilføjet af

selv tak

Når det kommer til kæresteshowet, så aner jeg overhovedet ikke hvad jeg skal stille op med en høj mand. Det er ligesom om jeg distancerer mig lidt fra ham...kan ikke overskue at der er så meget menneske over mig. Ved ikke lige hvad det kompleks udspringer fra...gider heller ikke finde ud af det...bare giv mig de lave mænd :-)
tilføjet af

Date

Nu ved jeg ikke hvor i DK du bor eller hvor gammel du er, men hvis du er single, omkring de 22 og bor omkring vestjylland, så er du hermed inviteret på en date..!
tilføjet af

nyt site dear

..dating.dk er for stort, og man drukner i det.
Prøv mindre, men seriøse sites såsom Jungledate og Adating - tjek evt frit-lejde.dk og fakelinien.dk, også mht dates af udenlandsk oprindelse - det er vel som ellers, at nogle få brådne kar ødelægger det for andre.
Selvfølgelig kan man udtrykke sin personlighed på en profil - skriv en ordentlig tekst, fortæl om dig selv (jeg har ikke set din profil) - et billede, tja, så bliver man jo bedømt på udseendet ligesom i byen - via teksten, interesser osv kan man jo netop præsentere sig indefra! Derfor kan jeg lide netdating. Minus - fyre, der enten ikke vil andet end at maile (dvs byd hende på date hurtigt, efter en tre-fem mails - ellers virker du useriøs), og fyre (ofte udenlandske, efter min erfaring), der bare skriver: 'Skriv til mig smukke og giv mig dit mobilnr' - no way, de må jo være gale! Ingen pige med fornuft i knolden udleverer den slags info via nettet, det er meget uforsigtigt!
Så på med vanten, ven, skriv om dig selv i profilen, skriv nogle gode breve, og inviter så på cafe fx - udendørs musik her i jazztiden - en spadseretur i Kgs Have etc - et sikkert, romantisk sted, så hun slapper af og I let snakker.
Go for it! Hurra for det mandlige ini'tiv!
PS jeg kan heller ikke lide for høje fyre - hellere en lille og vågen, så ud med det kompleks, og rul dig uuddd ;-)
tilføjet af

Tak...

Nu er der lidt lang tid Kgs. have, men jeg forstår godt hvad du mener.... ;-D
Skal da vist lige kigge lidt på de andre og se hvad det er for noget.... Men tak for det...
tilføjet af

Nogle er da heldigere...

...jeg har f.eks. bollet med mindst 10 kvinder fra Dating og er kun blevet afvist af 3-4 stykker. Til gengæld har jeg selv afvist 8-10 kvinder - mest p.g.a. overvægt.
Selv om man er gift kan der også udmærket være bid, der er nemlig en masse gifte kvinder der også er underernærede.
Dating har også skaffet mig den kvinde jeg nu har været sammen med i et år. Oven i købet en kvinde, som kan ses på TV af og til.
Der kan man bare se, der er nok forskel på folk - og så havde jeg ikke en gang billede på min profil!
tilføjet af

Det kan lade sig gøre

Jeg er en kvinde på 47 år og har fundet mit livs kærlighed på dating.dk.
Men det krævede megen tålmodighed og jeg blev ked af det når mænd vragede mig på mit udseende eller sagde fra når det begyndte at blive lidt seriøst.
Efter 3-4 breve holdt de bare op med at skrive uden forklaring eller noget.
Det oplevede jeg mere end en gang.
Men det kan altså lade sig gøre.
Tålmodighed og tålmodighed og tålmodig.
Og at turde sige ja når det gode dukker op.
tilføjet af

he he

Tak for tilbuddet. Jeg er 25 og bor i Kbh....og forstår ikke vestjysk ;0)
tilføjet af

He...

Det er i orden... jeg kan godt tale mere rigsdansk... ;-)
Men KBH er lidt for langt væk...
tilføjet af

nej...

det er vestjylland der er for langt væk. I øvrigt har jeg en kæreste. Men jeg er ikke den eneste der er vild med lave mænd. Har opdraget mine veninder og nu kan de godt se hvad jeg mener. Du må hellere komme til Kbh, de er herovre...
Har i så rigsdansk i skolen??? ;0)
tilføjet af

hej natvæder

du gør den grundlæggende fejl at du har et billede på din profilos. sådan som du ser ud kan ikke engang din mor holde af dig ! føj for den du er da bare for klam..
tilføjet af

Dating oplevelse .

Jeg har haft dating profil i 5 år og har brugt den med mellem rum.
Det er aldrig blevet til nogle rigtig kontakt og det er begyndt at gå mig lidt på nerverne, at man bruger så meget tid med at surfe rundt og browse profiler. Når man endelig finder en profil der
passer til en, sidder man og chatter en halv eftermiddag uden nået resultat.
Den åbne chat er for åndsvag, men det åbenbart der alt begyndelse starter. Har prøvet at mail`e profiler, men der drukner man vel Q-profilens brevdynger. Skal man bruge oseaner af tid på dating eller skal man bare være heldig ??
Check profilen GoRky
tilføjet af

Hmmm. . .

Dateing for megen omtale her. Sandheden er, at sitet kun bruges af mennesker, som ikke kan folde sig ud til det, de blev født til at være. Vil da gerne reklamerer lidt for en offentlig live-chat:
http://www.roskildefjord.dk/chat/intro.asp
Othello
tilføjet af

Kære datingprofil.

Rigtig godt du kommer frem med det. Mange gange tror man jo det er en selv der er noget galt med. Jeg har talt med andre mænd der siger det samme som dig, damerne gider jo kun svare de superflote.
Men jeg vil da gi dig ret i det er meget trælsk at bruge masser af tid på at skrive. uden tilbagemeldig. Jeg mener vi alle på dating behandle hinanden med respekt. Jeg forstår godt du er træt det. Måske er det en ide med udenlandske dating.??🙂
tilføjet af

Dejlig

DEJLIG AT FÅ LIDT FORKLARING, VIRKELIG SVINDEL HVIS DE BARE SÆTTER PROFILER PÅ SOM MÅSKE IKKE IKSISTERE. DET BURDE JO FREM I OFENLIGHEDEN.
INGEN TVIVL OM AT DATING ER BLEVET KANON FORETNING[s][sol][sol][sol][sol][sol]
tilføjet af

Hej kate

Hej Kate
Jeg vil gerne møde en romansk pige, hvor gør man bedst det henne ?
min mail chpe11@yahoo.com
Mvh Chris
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.