11tilføjet af

kat nummer 2

Hej.
Vores hunkat blev steriliseret for omkring 2 måneder siden. Hun går hele tiden og kalder på os, og det virker også som om hun leder efter noget.
Kunne det mon hjælpe at få en kat mere? Eller ville hun bare kanøfle den totalt?
Jeg synes tit man hører om folk med flere katte, som ikke nødvendigvis er anskaffet på samme tid. Men da jeg også har børn, så synes jeg det er synd for dem, hvis det ikke går. De får jo hurtigt følelser for sådan et ligge kræ.
Er der nogen herinde, der har erfaringer med dette.
tilføjet af

tror

når din kat er striliseret
så er den enten en af de katte, der ikke kan blive gravide,
men som ter sig som i løbetid alligevel,,
( vi har selv en gammel striliseret kat, og hun ved ikke, det med løbetid er slut,, aer man fx hende i de perioder strutter numsen eller hun nærmest gnider den mod jorden,,)
mon katte onanerer, nej det var et sidespring men
ja måske din kat bare snakker meget,, og så vil jeg bestemt anbefale en killing til jer,, så kan de snakke sammmen, og selvfølgelig skal rangordenen lige afgøres, men med en killing går det som regel hurtigt,, den vil hurtigt erfare ups den anden bestemmer.
Held og miau
tilføjet af

to katte sammen

Er katten en indekat eller udekat? Det er altid en god ide at have to katte til at stimulere hinanden, hvis katten ikke får mulighed for at komme ud. Stort set alle katte kan føres sammen, hvis bare man har lidt tålmodighed. Det er vigtigt at den nye kat er på nogenlunde samme alder og at den også er steriliseret/kastreret. Start med at have den nye kat på badeværelset med lukket dør, indtil den er tryg. Så sætter du døren på klem, så de to katte kan se og lugte hinanden. De vil sandsynligvis hvæse og sprutte og det er helt normalt. Når det stopper kan du prøve at lukke dem sammen.
tilføjet af

kat 2

Hejsa. Du skriver ikke om hvor gammel din kat er. Men de fleste katte, har det bedst med en artsfælde. Og det at de ikke er alene. Tænk på hvis det var dig der var kat, ville du undvære en eller noglen.. Nej, vel... Men det kommer and på hendes sind, hvor lang tid det ville tage, at der er kommet en ny. Men de fleste blir gladre, efter en tid.
Håber at dette kunne hjælpe dig lidt..
tilføjet af

svar retur

Hej anonym
Ville lige svare på dit svar, den behøver ikke ha samme alder og at den er Neutraliceret. Man skal ikke begynde med at sætte den nye, på badeværelset, med lukket dør.. Man skal bare lade den står i transport kassen, i få minutter i stuen, og de lugter til hinanden. Derefter åbner man lågen, og lader killingen selv komme ud... Selvfølgelig under opsyn, og snart går det fint..
tilføjet af

flere katte

hej
Det er god idé at få en kat mere. Så kan de underholde hinanden. Jeg havde først en hankat fra killing da vi haft den i to måneder besluttede vi for at få en kat mere. Vi fik så en hunkat også killing. De faldt hurtig i hak med hinanden. Da de var ca. 1½ år, besluttede vi for at få to killinger mere en hun og han. I starten væsede vores gamle hunkat af dem. Men det var de første to uger, men nu kommer de alle fire rigtig godt ud af det med hinanden. De sover alle sammen. De nusser og leger sammen. Det med at lukke den ene på toilettet vil jeg ikke anbefale. Den ene vil da føle sig udenfor. Man skal bare være der når man lukker katte sammen. Men jeg har så også hørt om at nogle hunkatte kan være meget stædige, og vil ikke godvillig være sammen med en anden. Kattene skal selv finde ud af det. Hvis det er en killing du anskaffer dig, så være lige lidt op på mærkerne, hvis de begynder at slås. Ellers skal det nok gå. Mine fire vidunder har det kanont godt sammen. Det er kun de sidste to små der er søskender, min store hankat er kastereret. Det bliver den lille hankat også. Mine to hunkatte skal steriliseres på et tidspunkt. Jeg kan kun anbefale at få en mere.
tilføjet af

gode svar

Hej.
Tak for de hurtige svar. Jeg kan godt se, at mit indlæg manglede lidt informationer. Vores hunkat er en ude kat. Vi bor i et hus på ca 150 m2 med stor have til.
Hun fik killinger sidste år, men den ene var vanskabt og de 2 døde (tror ikke hun havde nok mælk). Vi beholdte den sidste der var tilbage (en hankat). Men han var ikke helt normal.Hun var godt træt af ham til sidst, men han forsvandt for lidt over 3 måneder siden.
Så fik vi mistanke om, at hun var gravid igen, men da hun var på p-piller, så turde vi ikke tage chancen. Ganske rigtigt, hun var ca halvvejs i svangerskabet. Der var to tilbage i hende, de andre var gået til grunde, og de 2 der var så ikke rigtige ud, så det var det rigtige valg. Siden indgrebet har hun "snakket", kaldt, ledt og drevet os til vanvid!
Vi får i gennemsnit 5 mus leveret ved sengen HVER nat. Nogle levende andre døde.
tilføjet af

god fornøjelse

Jeg er dybt forundret over dit svar. Har i mange år arbejdet på et katteinternat. At tage to voksne katte og sætte sammen som du foreslår, så skal du da være meget heldig hvis de ikke flår hinanden til blods. Voksne katte bliver i mange tilfælde drevet til vanvid af killinger som er her, der og alle vegne. Det kan jeg se og høre hver dag med alle de mennesker der ringer eller kommer med katte til os.
Hvis man anskaffer sig selskab til sin kat skal det da være på kattens præmisser og ikke menneskernes.
Selfølgelig er der katte der bare accepterer andre både voksne og killinger, men det er desværre de færreste.
tilføjet af

Det kan du ikke være bekendt

Du insinuerer, at du har erfaring gennem arbejde på et katteinternat.
Du kritiserer et indlæg og beskriver hvilken erfaring, du har på området.
Du fortæller ikke hvad personen, der spurgte, skal gøre i stedet, - men måske er det alle de anonyme, der forvirrer.
tilføjet af

prøver andet navn

Hej.
Det var mig, der startede indlægget. Jeg prøver med et nyt navn, for det er rigtigt, det er ikke til at finde ud af med alle de forskellige der skriver anonym.
Håber I kan finde ud af det nu.
tilføjet af

Hvad med at få dig en profil

Det er altså ikke farligt og det er dig selv, der bestemmer hvad der skal stå om dig selv!
Gør det nu!
Smiler
tilføjet af

ikke anonym mere

Hej igen.
Nu er jeg ikke længere en af de anonyme. Tak for jeres svar på mit spørgsmålom at få endnu en kat. Jeg ved stadig ikke helt, hvad jeg skal gøre. Det eneste jeg vedmed sikkerhed er, at hendes mijaven driver os til vanvid.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.