1tilføjet af

Melanotan II

Hej Peepz. Jeg vil gerne udtale om mine egne og hører om jeres erfaring, med hensyn til M2.
Jeg er klar over hvor sundhedsskadeligt det er, så det har jeg ikke brug for at hører om. Nogle mennesker, ligesom mig, tænker ikke over konsekvenserne længere hen i livet, og det rammer mig sikkert senere hen i livet, hvis det er så farligt som de siger, så jeg gider ikke læse om løftede pegefingre.

For 4 måneder siden startede jeg på en 2-måneds kur. Normalt gik jeg i sol 3-4 gange om ugen (9 min.) og fik egentlig ikke en meget brun kulør. Jeg havde aldrig været god til at tage i mod farve fra solen/solarie. Så det var derfor jeg ville prøve M2, ellers ville jeg ende om som rynke Dorthe 😕 Allerede efter de første to uger var jeg mørkere end jeg nogensinde havde været før. Så man må sige at det levede op til det man havde hørt. Men modermærkerne fulgte også med, på både arme og ben fik jeg nok 20 nye modersmærker, og få af dem jeg havde i forvejen blev helt sorte. Hver evig eneste gang jeg fik et skud med stoffet, blev jeg så træt at jeg lå i min seng resten af dagen, fik kvalme og svedte i hænderne. Jeg har prøvet flere gange hvor jeg prøvede at tage mig sammen og tro at det ville blive bedre hvis jeg f.eks. tog ned i byen og kiggede, eller tog en tur i fitness. Men det endte altid med at jeg enten måtte stoppe forbi i solcenter og ligge mig ned, så galt var det. Det var så galt en dag at jeg stod og rystede, svedte, så en ekspedient kom med en flaske vand med mig fordi hun kunne se den var gal. Det resulterede i at jeg stoppede før jeg overhovedet var færdig med kuren, og jeg smed resten af M2 væk. Man følte sig nærmest som en narkoman, selvom jeg var langt fra afhængig af stoffet, men så alligevel ville jeg så gerne have den kulør jeg aldrig ville kunne få uden M2'ens hjælp. 😉
Nu bor jeg i USA og er brunere end de fleste stadig, selvom jeg ikke har gået i sol længe. En ting er dog træls ved kuløren, mit nederste maveskind (der hvor jeg stak mig) er nærmest helt sort, kunne det have noget med at gøre at jeg stak mig der, og derefter sov/lå stille tit, så M2'en ikke kom rundt i kroppen, og blev ved maveskindet, sådan at det blev mørkere? Og hvor kan man ellers stikker sig hvor det er mere fedtrigt? [???]
tilføjet af

Melanotan II

Du kan læse mere om stoffet her:
http://da.wikipedia.org/wiki/Melanotan
Jeg vil omgående anbefale dig, at søge læge. Hvis dine modersmærker forandrer sig og som du beskriver, bliver mørke, så skal du være opmærksom på canser. Ligeledes er det jo ret uheldigt, at du har fået flere af dem under brug.
Jeg bemærker at Wiki-artiklen oplyser, at det kan forårsage canser i pigmentcellerne. Ligeledes at stoffet ikke er godkendt i nogen lande.
Held og lykke
MVH
Megaprofilos
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.