3tilføjet af

kan han lide mig

jeg har et problem.
jeg har kunne li en i ca. et år.. i starten fandt han ud af at jeg godt kunne lide ham og så begyndte hanat lave jokes sammen med sine venner om det. og her igår spurgte han min veninde om, om jeg stadig godt kunne lide ham (hun svarede at det vidste hun ikke) og han spurgte helt alvorligt... jeg ved sq ik hva jeg skal tænke om det:
er det en joke?
eller kan han li mig?
hilsen lotte
tilføjet af

hejsa..

hejsa.. hvis han har spurgt din veninde om det så er det næsten sikkert at det ikke er en joke..! nu ved jeg ikke hvordan han spurgte din veninde men hvis han snakkede direkte med hende tør jeg vædde med at det er seriøst.. mvh
tilføjet af

Ja...

Nu kender jeg ham så ikke, men kan svare på baggrund af at jeg er en fyr at han er interessret! Men spørgsmålet er hvor interessret? Og det kan du kun selv finde ud af. Hvis jeg var dig ville jeg passe lidt på, da nogle fyre godt kan finde på bare at udnytte en, men pas på dig selv. Jeg ved hvis du ikke tager chancen og finder ud af det, så vil du fortryde det!
tilføjet af

Forsigtig..

Hej..
Jeg ville være meget forsigtig..
Jeg har nemlig en veninde, som har ku li den samme person i 6år, min x-kæreste Nicolaj.. Han r ond over for hende, og nogle af hans venner spørg nogle gange, om hun stadig ka li ham.. Og det kan hun.. Hun ved ikk hvorfor, for hun sys selv han opfører sig som et svin, over for hende..
Jeg ved, at hvis jeg sagde det, at hun kunne, hun ville blive drillet, fordi hun ikk er særlig populær.. Derfor føler jeg, jeg ska beskytte hende, efter som drengene ikk har noget imod mig, overhovedet..
Så hvis jeg fx var hende, eller dig, ville jeg spørge en ven, om hun ikk ville spørge ham, hva han syntes, om dig eller min veninde..
Og hvis han ikk han lide dig, så så ska du prøve at se, om du ka la vær med at tænke på ham.. Jeg ved godt det er svært, efter som mig og min anden veninde, har prøvet han snakket med hende, som har ku li den samme person i 6 år, vi har sagt han er et svin over for hende, og hu bar skulle glemme ham, men hun ka ikk.. Jeg har på fornemmelsen, at det har noget med hendes forældre at gøre. Deres opfattelse af, at han er den perfekte, det sys mine forældre nu os, men, og jeg tror hun vil leve op til deres drøm.. Andet emne..
Jeg sys du skulle snakke med din veninde..
Kyss fra me..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.