4tilføjet af

Katastrofen i Kolding

Hej
Nu har jeg efterhånen flere of flere steder set, at folk gerne så at man nytårsaften, undlod at fyrer særligt meget krudt af , eller helt ladte være, i respekt for orfrene.
HVORFOR???
Hvad i himlens navn ville det hjælpe, at jeg i Skagen undlader at fyrer krudt af hjælper nok ingen, altså det ville jo svare til, at folk undlod at køre i bil grundet de mange tragiske ulykker på det seneste.
Tvivl ikke, jeg synes også det er dybt tragisk det der er sket i Kolding men, hvis folk vil hjælpe så gå ind på http://www.6000kolding.dk det ville være en hjæp der kunne mærkes.
KLumme
tilføjet af

helt enig!

Jeg har dyb medfølelse for de berørte familier, men derfor er der jo ingen grund til at lave det store følelsespornocirkus ud af det!!
tilføjet af

Også enig.

De ramte i Seest har også mine dybeste tanker - jeg føler med dem.
Men at boycotte fyrværkeri hjælper ingen.
Skal vi så også forbyde bilkørsel - efter den tragiske ulykke, hvor de psykopater kørte de unge mennesker ihjel?
Sådan kan man jo fortæstter.
Forbud/boycut's nytter ikke noget.
Det betyder jo ikke, at vi ikke har medfølelse.
tilføjet af

overdrivelse

Jeg må tilkendegive at jeg selv er fra Seest, Kolding og er meget mærket af denne ulykke! Man kan også se på næsten hele min omgangskreds, at de også har måtte tage imod visse psykologiske øretæver.. udenover dem som også måtte sande at deres hjem var brandt!
Oven på disse hændelser, er jeg nok ikke den eneste i Seest som vil sige at jeg nok vil undlade fyrværkeriet i år, tilsels i respekt men også fordi lysten er væk.
Men der skal da overhovedet ikke være nogle sure miner til dem som vælger at gøre det, og dette leder mig til min mening, som jeg deler med dig.
Udefra kommende kan jo sagtens forstå at, der nok ikke bliver fyret så meget fyrværkeri af i Kolding nytårsaften.. Men jeg er helt 100% sikker på at vi fra Seest også kan forstå at andre fyrer krudt af. Det er der ingen som vil have noget imod, vi er glade for den sympati der har været indtil videre, men den må også stoppe på et tidspunkt!
Tilgengæld føler jeg en generel taknemmelighed hos alle i Seest overfor omverdenen.. Tro mig, det har været overvældende at se hvor mange hjælpende hænder der har været tilbudt.
Men ikke at fyre krudt af andre steder i landet, ville da være dumt.. Så meget sympati vil vi ikke have.
Venligst
tilføjet af

er enig:)

synes desuden det er bedre at skyde meget af nytårsaften, så det ikke blir gemt,lagt på lager(tilintetgjort)eller gør at der blir skudt extra meget af resten af året!!:(
Med Hilsen Xynia
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.