1tilføjet af

kan det bruges til noget ?

Når alt går i sort for os mennesker, tror vi livet ikke er vær at leve.
Så er der kun 2 muligheder,enten at opgive alt. Hvor meget går man så ikke glip af, det finder man aldrig ud af, så mit råd er drop den tanke!
Jeg har oplevet at mit gik rimeligt i sort, efter 28 års ægteskab, det samme oplever mange andre også hver eneste dag, derfor skriver jeg dette indlæg!
Livet kan gå i sort på mange måder, men vejen fremad er altid den samme.
Alle har vi et lys, det er livets lys. der er forskellig længde på det - men det er en anden sag - find dit lys, kik på dets smukke flamme, den flamme er dig.
Se hvor smuk du ser ud.
Se hvor smukt din Flamme brænder, der kommer måske et lille vindpust som får den til at blafre et kort øjeblik, det oplever vi jo alle,aksepter at den blafring er dig lige nu, men husk kort tid efter, er flammen helt klar og smuk igen.
Kan du ikke se det, så tænd et andet og se på dets flamme, se hvor smuk den er. Rejs dig op og gå hen forand et spejl, stræk armene i vejret og smil til det billede du ser, se det smiler igen til dig og siger du - du er barer dejlig og vær at værne om.
Se nu vil du finde dine sande venner som flokkes om dig - rolig du har måske ikke mødt dem endnu, men så kommer de!
Jeg selv har fundet og knyttet mine bedste og stærkeste vendskaber i et chatrum på msn - jeg skal nok lade vær med at reklamerer med hvilket - blot sige der er alle aldersgrupper velkomne, men dem som kun har sex i hovedet, blivet hurtigt bedt om at forsvinde.
Det gode og stærke i den rum er at alle tager varer på alle og hjælper alt det man kan.
Til slut kan du bruge dette til noget, så brug løs, ellers glem du har læst det.
Livet er stort, smukt og dejligt så lev det og elsk det.
tilføjet af

En blafrende flamme

...håber snart vindstødende holder op.
Tak for indlægget
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.