1tilføjet af

Curling-Blondinerne

Hold kæft nu går der blondine snak og pladder i de pop tøser i curling...de er de mest umodne tøsser team danmark har sendt af sted.... de skulle sku have en regning på deres ophold, flyrejse og ol-tøj..... Forstår virkelig ikke den erfarne "skipper" ikke sætter dem til vægs og beder de tøser holde deres kæft .... Forlad dem dog og få dit eget hold bagefter dette ol ..
tilføjet af

det er en skandale at danmark

bruger penge på sådan noget sports fis, de er dækket op i hoved og røv af læger, massører, turguider og andet bras, det er på tide at vi sparer på alt det gøgl, uanset hvilken sport så kan danskerne jo ingenting, og så får de ovenikøbet løn for deres elendige deltagelse.
tipspengene skal ikke gå til sporten, men mere til de fattige og hjemløse, hvis sporten ikke kan klare sig med sponsorrater og billetsalg, så luk alle klubberne.
vistnok i herning indfører de negerdrenge som skal trænes op tilingenting, men det koster i milioner af kr.
en af de medvirkende sagde på TV, at de ikke havde råd til at træne målmæmd i afrika, så de burde have danske trænere, sikke en gang hø, de kan sku rejse hjem igen.
det samme med kuglestøderen der vandt bronze i athen, han har også kostet samfundet milioner, i peking overtrådte han 3 gange, men aklligevel havde han en træner og sin egen specielle diatist med, fuck det rådden sport.
her i byen har de brugt milioner på nye overdækninger af stadion, men der findes ikke en eneste parkeringsplads, så folk parkerer ulovligt i kolonihaverne og i græsset på boulevarden.
der findes et grusareal hver alle biler kan parkere, men det bliver ikke åbnet, selvom det ligger tæt på statadion.
ikke engang 50 ud af 100 er medlem AF en sportsforening, men alligevel skal vi se alt det gøgl med doppede atleter og andre hønserøve.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.