9tilføjet af

Kærligheden STINKER

Hej
Ja for at sige det kort og godt er jeg her for en uges tid siden blevet brændt af af min helt store kærlighed.
Jeg mødte hende i vinters og vi faldt faktisk med det samme pladask for hinanden. Efter vi havde set hinanden et par gange skulle jeg til Thailand på ferie, men glædede mig hele vejen igennem bare til at komme hjem til hende.
Vi blev temmeligt hurtigt enige om at det skulle være os, og begyndte at se hinanden fast - og alt føltes bare perfekt. Jeg var virkelig lykkelig!
Det hele gik som sådan meget stærkt og hun havde et brændende ønske om at flytte ind til mig i min lejlighed allerede efter en måneds tid, hvilket jeg, efter korte overvejelser, indvilligede i.
Vi havde det skønneste forår og den mest fantastiske sommer sammen og hun fortalte mig konstant hvor højt hun elskede mig, og hvordan vi skulle giftes og have børn.
Men så her henover starten af efteråret forsvandt forelskelsen så lidt og vi kom ind i den 'normale' dagligdags gænge.Vi eller måske nærmere bestemt JEG var begyndt at føle mig tryg og sikker, som man jo nok gør. OG jeg 'glemte' måske at bekræfte hende helt så meget helt så meget som tidligere.Ikke at vi ikke havde det godt sammen, for det havde vi - men selvfølgelig holder forelskelsen ikke for evigt.
Men så allerede her i starten af oktober, tog jeg hende i at skrive med en anden fyr, ikke som sådan frækt eller noget - men de snakkede om at de snart skulle mødes - fandt jeg ud af efter at have tjekket hende telefon, da jeg havde på fornemmelsen af at noget var galt.Jeg konfronterede hende med det og sagde, at det skulle stoppe hvis hun ønskede at være sammen med mig. Hun viste forståelse og sagde hun naturligvis nok skulle lade være med at gøre det igen.
Men her var skaden nok allerede sket - jeg følte ikke jeg kunne stole på hende, og den næste uges tid var overhovedet ikke den samme som den plejede [:*(]
Vi endte så med at tage en snak hvor vi blev 'enige' om at tage en pause, selvom det overhovedet ikke var det jeg havde lyst til.
Og jeg tog måske det hele på den forkerte måde, da jeg bare valgte at bede hende pakke hendes ting og smutte. Følte mig såret og på sin vis også misbrugt - kunne ikke forstå hvorfor hun havde behov for at tale med andre, når jeg var der for hende..
For selvom forelskelsen måske havde fortaget sig, har jeg altid været en sød, kærlig og forstående kæreste for hende..I modsætning til hendes tidligere kærester, som havde behandlet hende som skidt.
Skal dog også siges, at hun til trods for en godt selvtillid, ikke havde det bedste selvværd, nok primært grundet let overvægt. Om det så var dette der førte til, at hun åbenbart konstant skulle bekræftes ved jeg ikke.
Et par dage inde i vores PAUSE, finder jeg så desværre ud af, gennem en fælles ven, at hun har været sammen med en anden fyr, og min verden falder i grus.Ved ikke om man kan kalde det for utroskab når vi holder pause, men synes i hvert fald det grænser op til det. Jeg bliver så ked af det!Jeg vælger så desværre at give hende en ordentlig sviner, hvor jeg fortæller hende hvad jeg synes om hendes opførsel.
Nu står jeg så desværre her og føler det er mig som er blevet brændt totalt af, og vi har tages den beslutning, at det ikke skal være os to igen.
Jeg har bare så svært ved at give slip på hende, og ønsker stadig brændende at hun vil fortryde og komme tilbage til mig, så vi kan starte fra en frisk.
Men nu har hun gentagende gange afvist mig, og jeg er jo ved at indse, at det nok ikke bliver til noget igen.[:|]
Føler bare jeg har mistet min eneste ene og det gør bare så ondt!
Skriver nok primært det her for at få lettet mit hjerte, men modtager meget gerne gode råd fra nogen som måske har været ude for det samme..
tilføjet af

En forelskelse

varer da ikke evig, og det burde hun da vide..
Hun har simpelthen ikke sat ordentlig pris på dig..
Når jeg læser dit indlæg, så kan jeg jo se DU ikke sætter pris på DIG selv..
Du skal da ikke ønske en tilbage som skider dig op og ned af ryggen..
Hvis du skal have dit selvværd, så SKAL du altså glemme hende, og tænk på de dårlige
sider hun har....mange af..
Der findes altså en anden kvinde/pige som sætter pris på en kærlig og trofast mand/fyr..
tilføjet af

ikke ked af det

...det er ikke din skyld,....fuck de kvinder! Det er utilregnlige, mener ikke hvad de siger og er ikke til at stole eller blive kloge på. Jeg er ikke andet end dårlig erfaring med "dem".
tilføjet af

Kom videre med dit liv!

Selvfølgelig gør det ondt lige nu; ting tager tid at komme sig over.
Der er andre skorstene der ryger; pludselig vågner du en morgen og lægger mærke til fuglene der synger og det fantastiske vejr derude!
Din eneste ene er derude et eller andet sted, du skal nok finde hende
Indtil da skal du have fred og ro til at komme dig
Men du har klart taget den rigtige beslutning, at det ikke skal være jer to
OG TILLYKKE MED DET
tilføjet af

Nej ved det godt..

Er jo inderst inde godt klar over, at det ville være at skyde sig selv i foden at vende tilbage til hende.For hun ville med al sandsynlighed gøre det samme ige.
Tror måske bare man har det med KUN at fokusere på de gode tider man havde sammen når man er ked af det..Men ja jeg vil helt sikkert forsøge at komme videre selvom det er en pisse hård vej at gå..
Men tak for jeres svar - kan helt sikkert bruge dem..
tilføjet af

Trist

Øv, det gør ondt at blive forladt og miste sin elskede. Du skal nok blive glad igen. Der går lidt tid, og så finder du en sød pige, der fortjener dig🙂
Jeg forstår lidt på dit indlæg, at du reagerede med at bede hende flytte uden I egentlig havde fået talt om situationen. Jeg læser det som, at du opdagede hendes kontakt med en anden mand, konfronterede hende med det, hvorefter hun lovee ikke at gentage det. Men da var tilliden til hende allerede brudt...
Ift. din ex kæreste er der jo ligegyldigt nu, men en anden gang - hvor du har lyst til at reagere hurtigt og kontant - kunne det overveje at trække vejret dybt og tage en stille og rolig snak med personen. På den må ville du få svar på hvad det var, hun egentlig havde gang i og hvorfor. Det er ikke sikkert konsekvenserne havde været anderledes, men så havde du måske fået lidt mere sjælefred, fordi du ville vide hvorfor hun havde handlet som hun gjorde. Det er min erfaring at man tit fortryder at man handler hurtigt istedet for at gennemtænke situationen og tælle til 100 før man reagerer. Men det er nemmere sagt end gjort 😕

Hvis jeg tager fejl at situation beklager jeg. Så kan du bare springe denne del af indlægget over 😉
tilføjet af

Intet er forgæves

Den adfærd du udviser har intet med kærlighed at gøre. Du reagere kun fordi hun har fundet en anden. Det er ikket kærlighed, så der er ikke noget I har slået op.
Pause er for tåber. Enten er man sammen, eller man er ikke sammen.
tilføjet af

Lær af det.

Tror ikke det er så enkelt, at din kvinde uden videre falder for en anden mand - ikke var til at stole på. Der var jo en forhistorie ikke? 😉
Læs lige her, hvad du selv skrev om forholdet, inden det gik helt galt:" Vi eller måske nærmere bestemt JEG var begyndt at føle mig tryg og sikker, som man jo nok gør."
Ja hvorfor gør man(d) det, er så mit spørgsmål? Kan mænd generelt ikke tåle at få en kvindes hengivenhed, uden de får hende placeret på den hylde, hvor også statuen af deres mor står? Hvorfor kan nogle mænd ikke tåle kærlighed, uden de tar den for givet. Var din mor for god ved dig eller hvad gik galt, siden du blev så sikker, at du 'glemte' at bekræfte hende? Dette er du nødt til at genoverveje, så du ikke laver samme attityde i dit næste forhold.
Citat:" OG jeg 'glemte' måske at bekræfte hende helt så meget som tidligere."
En klog mand sagde engang, at manglende opmærksomhed er årsag til de største ulykker. Og her talte han ikke kun om trafikulykker 😮
citat:" Ikke at vi ikke havde det godt sammen, for det havde vi - men selvfølgelig holder forelskelsen ikke for evigt. "
Næh måske ikke lige den form for beruselse, som man har i begyndelsen. Men forelskelse kan sagtens vare i årevis........
Jeg synes din forelskelse hurtigt tabte i intensitet. Tænk over det. Måske hun alligevel ikke var din drømmekvinde, siden du mistede opmærksomheden omkring hende som person - og kvinde (?) Eller måske du blot er for forkælet i andre henseender, og ikke vænnet til at skønne på de goder, som du har her og nu i livet.
Hvis jeg lyder fordømmende, så er det ikke ment sådan. Skriver mere for at give dig en opvækker, så du ikke gentager "øvelsen" i næste og næste...og igen næste forhold. 😖
Lær af det og kom videre. Lader til hun allerede er kommet videre. Men hvem ved, om det alligevel kan reddes mellem jer. Du skal da gøre et forsøg synes jeg, når du nu føler hun var "eneste ene".
Held og lykke til 🙂
Pus
tilføjet af

Drop forestillingen om den eneste ene

Men fasthold bare en af gangen.Vi passer sammen med mange mennesker,du forandre dig livet igennem, så glem den om du møder en som ung og så lever i lykkelig til jeres dages ende. Tag livet som en oplevelse.
Et forhold tager ikke skade af rutine, bare respekt og tillid er intakt.
Om hendes opførsel skal undskyldes med hun er bekræftelsessyg er op til dig.
Man bliver i mine øjne ikke bedre af at opføre sig åndsvagt.
Det er ikke kun omkring nytår rådet om - Gå aldrig tilbage til en fuser holder.
Det er gangbart hele året, når vi taler mennesker.'
Med tiden går det over, og du finder en der fortjener dig.
Pøj pøj
tilføjet af

Sådan kommer du ud af det

Ryg ryg ryg den sju
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.