13tilføjet af

detox

Hej er der nogen som kender noget til en detox kur???
Hvad er det og er det godt?
tilføjet af

Afgiftning

Detox er jo en afgiftningskur. Det kan gøres på mange forskellige måder.
Det er selvfølgelig altid godt, at få afgiftet kroppen. Er det en bestemt kur, du tænker på.?
tilføjet af

mangler energi

Vil gøre noget godt for min krop
tilføjet af

Kunne være denne

30 fed økologisk hvidløg
3 økologiske citroner
Hvidløg pilles og og citroner skæres i både. Køres kort i en foodprocessor - kun så de er delt i mindre stykker.
Koges kort i 1 l kildevand. Står og trækker til det er afkølet. Sies.

Af denne snaps drikker man hver morgen i 3 uger ca. 15 ml (1 spiseskefuld) i et stort glas vand. Holder pause i 1 uge og så tager man 3 uger til.
En dejlig udrensningskur som giver fornyet energi. Billigt og effektivt og man lugter IKKE af hvidløg mens kuren står på.
tilføjet af

tak

er det alt. Det lyder da ok. tak for det.
tilføjet af

klinikker

Hvor bor du henne i landet.? Der findes klinikker i københavn der kan hjælpe dig med en afgiftning. Du skal huske at tage meget store dosis af C-vitamin, når du afgiftes. Dette kan bla. gøres intraveniøst.
tilføjet af

ikke stikke

det tør jeg ikke jeg har en veninde som har købe en kur til mange penge og hun vil ikke fortælle hvad det går ud på ,men hun ser meget bedre ud nu,vi har ikke set hinanden 1 måned,der havde hun ikke overskud til at ses.Men jeg tør ikke med nåle.det skulle spises eller drikkes,og så skulle man tabe sig lidt (det er nu ikke derfor)men jeg mangler som så mange andre lidt mere energi.
tilføjet af

detox diy liv

Tjek www.detoxditliv.dk
Jeg har selv gennemført sådan et detoxforløb på 6 måneder, og jeg er blevet sundere, sejere og mere energifyldt end nogen sinde før.
Ring og ta en snak med dem.
Det er du og dit liv vær!
Held og iykke herfra...
tilføjet af

ubs... nu uden stavefejl

Tjek www.detoxditliv.dk
Jeg har selv gennemført sådan et detoxforløb på 6 måneder, og jeg er blevet sundere, sejere og mere energifyldt end nogen sinde før.
Ring og ta' en snak med dem.
Det er du og dit liv vær!
Held og lykke herfra...
tilføjet af

hvordan??

Nu har jeg kigget lidt på dne hjemmeside og jeg kan ikke rigtig hitte ud af det...kan man ikke få en kur man kan tage der hjemme som effektiv??
tilføjet af

detox

jeg har været på en detox i snart to uger, og jeg kan virkelig anbefale det, "min" kur indebææerer at jeg ikke må skpise kød, mælkeprodukter, hvede, salt, sukker eller noget der minder om fast food eller halvfabrikater da disse indeholder tilsætningsstoffer.
jeg spiser rå grøntsager og frugt i så stor udstrækning som muligt for at få så mange næringsstoffer som jeg bare kan. i starten var det vildt hårdt, mest fordi jeg var vildt sulten, men så snart min krop vænnede sig til at få mindre mad gik det fint. jeg har fået meget mere energi og jeg kan allerede se at min hud er pænere og mine øjne er klare. ulemperene ved det er at mit sociale liv slet ikke er hvad det plejer at være da jeg gerne skal sove 8 timer hver nat, ikke må drikke alkohol eller sodavand ( at be om filtreret vand i byen føles lidt kikset) og generellt ikke vil udsætte mig selv for fristelser. og så er det røvsygt at spise salat hele tiden...
tilføjet af

detox klinikker

Jeg bor i Kastrup på Sjælland
tilføjet af

Femina

du kan købe Femina fra d. 22.6.07 der er en atikel med Betinna Delfs.
som giver en rigtig god forklarin på kuren.
i diverse helsekostforetninger kan man købe pakker "go Detox". Den inholder alle nøvendige kosttilskud til en seks ugers lang kur samt en dvd og et hæfte,der viser de urensende øvelser og giver gode råd med hensyn til kost og levevis under kuren.
tilføjet af

Detox, sikke en overraskelse

Jeg kan også kun anbefale detox kure. Har nu selv, nærmest kan spist salat i 2 uger, samt drukket masser af vand. Man kan virkelig mærke en forandring 🙂. Jeg tager dog også nogle detox kapsler som hedder Sahara, man kan bland andet købe dem hos www.acai-baer.dk, men sikker også andre steder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.