3tilføjet af

Kærlig hilsen ...

Jeg er desværre blevet syg, og er nu langtissygemeldt. Jeg får en del opmuntrende mails og sms'er fra nogle af mine kollegaer. Specielt én af dem rører mig dybt, men jeg kan bare ikke finde ud af ham. Det er én som jeg har været tiltrukket af i meget lang tid (et par år vel), men som jeg aldrig har turdet vist overfor ham. Der har været mange episoder igennem vores arbejde, hvor han har sagt og gjort ting hvor jeg har tænkt om han mon også var lidt tiltrukket af mig, søde komplimenter, søde ord, kindkys under dans ved firmafster osv. Jeg har for nyligt været indlagt, der sendte han sms'er for at høre hvordan det gik, nu hvor jeg er hjemme igen skriver han mails, i dem skriver han altid kærlig hilsen, noget som vi altså ikke bruger på arbejdspladsen, han vil gerne besøge mig, skriver han, når engang jeg får det lidt bedre, opfordrer mig til at skrive tilbage til ham, skriver han glæder sig til at høre fra mig. Jeg kan altså ikke finde ud af ham, har han simpelthen bare ondt af mig, eller er han mon tiltrukket af mig ???
tilføjet af

Vær glad i dit sind

Han er helt sikkert tiltrukket af dig.
tilføjet af

Kan det ikke

være ligegyldigt om han er tiltrukket af dig eller ej? Han udviser stor medmenneskelighed og omsorg...for dig, måske for mange andre også. Men det fortæller noget om personens mentale overskud. Så du behøver vel ikke opfatte ham som en potentiel kæreste, men blot glæde dig over opmærksomheden. Husk så at gengælde den. Et lys skal bruge ilt, får det ikke det, går det simpelthen ud..
tilføjet af

Hentydninger.

Der findes kvinder som ikke opfatter signaler eller hentydninger, og det er TYDELIGT du er en af dem, du skal nok helst have et stykke A3 papir, hvor der står med STORE bogstaver, JEG ER INTERESSERET I DIG! Så tror du stadigvæk kun MÅSKE han er interesseret... Hehe [f]
Tro nu lidt på dig selv, hvis du er interesseret i ham, så giv dog udtryk for det, ALT at vinde du ved 😉
God bedring
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.