10tilføjet af

bed om at se et svende brev

jeg har set mange jyder der kommer over for at tjene kassen på nybyggeri mange har ikke en uddannelse som ex tømrer dvs i bataler fuld løn+ude tillæg til en ufaglært og det kan ses på deres arbejde.
tilføjet af

Et svendebrev har aldrig

været garanti for kvalitet. Jeg kender amatørmalere, der klarer sig udemærket med perfektioniseme, så mon ikke du både skal bede om svendebrev, personprofil og momsregistrering - ikke at forglemme.
Herover brokker vi os aldrig over sjællændere, for de bliver aldrig hyret - LOL.
tilføjet af

Djævle håndværker

Jeg har efterhånden stødt på og arbejdet sammen med en del håndværkere fra Djævle øen, herovre på Fyn. Det eneste problem med dem er... At de ikke er ansat ret længe i samme virksomhed. Deres arbejde er simpelthen ikke godt nok. ihvertfald inden for malerfaget...
tilføjet af

Jamen søde

sjællændere har slet ikke tradition for at kunne arbejde - de kan heller ikke sælge, LOL i hvert fald ikke til jyder.
Der er en god grund til at den ø er fyldt med jyder fra mandag til torsdag.
tilføjet af

Godt

At I morer jer på sjællændernes bekostning. Må være dejligt at være en enfoldig håndværker i provinsen.
Med begge ben solidt plantet i sit eget lille lokale univers, hvor alt som er fremmed - også almindelige hvide danske hårdværkere der bare snakker lidt anderledes - vækker så meget angst at man ikke kan lade være med lige at svine dem til.
Hvad med lige at kigge ud over jeres egne næser?
tilføjet af

nemlig

og det siger jeg som fynbo opvokset i jylland og nu bosat i kbh...
;o)
A
tilføjet af

Og de bliver hurtig sure - hva´?

Bullseye!!
tilføjet af

Så ved du jo

At en fynbo er en sjællænder, der har læst til jyde og er dumpet! *SS*
tilføjet af

Egne erfaringer

Nu henholdt jeg mig jo til egne erfaringer... Hvis du lige ligger mærke til det, hr sjællander.
Desuden så plejer sjællander da ikke at havde noget problem med at morer sig over folk fra andre landsdele,- men du kan måske ikke tåle det når det går den anden vej?
tilføjet af

Svendebrev ?

Bed en taxichauffør om at se styrebrevet❓Bliver han bedre billist af at have kørekort❓Næppe.
De sidste 25 år har jeg mødt mange svinerister ud i håndværkets og mange andre fags ædle kunst. Der er alle faggrupper repræssenteret : bygningshåndværkere, mekanikere, møbelsnedkere, revisorer, advokater, tandlæger, lastbilchauffører, pædagoger, læger, ejendomsmæglere og alle mulige andre, you name it. Jeg har ikke nogen geografisk placering af genierne, jeg tror der findes kvaksalvere og klamphuggere i alle afkroge af DK. Nogen kan man aldrig komme overens med, hvorfor de naturligvis vil påstå, at selv den bedste et eller andet er uegnet til sit arbejde. Der er ingen garanti for veludført arbejde/ydelse med eller uden svendebrev eller eksamensbevis.
tilføjet af

gør det dog selv

hvis du er så skide utilfreds :9)
Jeg er udlært, fik mit svendebrev og bestod med "Ros" har haft mange dygtige og dårlige kolleger, men når alt kommer til alt, så er kunderne fan´me altid så skide kloge og står og glor een over skulderen, og ved lige pludselig meget meget mere om håndværket end den faglærte de har bestilt.
Måske;hvis du som kunde dropper alt dit brok, pis og ævl, vil du opleve en håndværker der faktisk gider levere et stykke flot udført arbejde,
for fanden da, håndværkere er altså også bare mennesker der laver deres arbejde med menneskehænder!
Slap dog af, brokkehoved.
Hilsen en kvindelig faglært maler, på 28 somre.(og nej! jeg er ikke lesbisk, selv om jeg er kvinde i et mandefag... så fik vi også lige slået det fast.. grin)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.