23tilføjet af

kæresten / svigermor

Jeg er i et parforhold der nu har varet i over et år, der har været mange op og nedture, næsten for mange, men vi er hele tiden kommet tilbage, hvor vi er enige om at vi ikke kan undvære hinanden, men så i sommers begyndte min kæreste oppe ved min mor og diskuterer mit barn, og det ene ord tog det andet, jeg holdt lav profil og ønskede ikke at indgå i den diskution de havde gang i men pludselig blev jeg spurgt af min kæreste om jeg ikke mente at hun opdragede sine børn strengt, jeg fik vist kun sagt et eller andet med at jo, men dine børn kan da godt snørrer dig (det var det efter min mening idag der på det tidspunkt blev snakket om), det skulle jeg aldrig have sagt, hun følte at jeg smed vand på min mors mølle, og det endte så i et skænderi hvor der blev talt lidt højt, nå men det gik så sådan at de ikke ønskede at se hinanden, og det gør tingene lidt besværligt, nå men det er så blevet jul nu og, der er pludselig ingen af os der bliver inviteret til juleaften, og vi har ikke plads i vores lejligheder til at inviterer min/hendes familie, og jeg foreslår så at vi tager julen hos mig alene med vores børn, det ville hun ikke fordi hun havde et ønske om at være sammen med sin egen familie, nå men hun blev så inviteret af sin søster, og jeg af min far, nå men vi holdt den så hver for sig som jeg iøvrigt ikke syntes man skal. Nå men vi bliver alle inviteret af min mor til første juledag, men her var jeg pludselig inviteret med ned til hendes søster, så der måtte vi takke nej tak, vi blev så inviteret til min mors fødselsdag og det sagde vi ja til den har ikke været der endnu, men min mor er så begyndt at se min ex. kone og nu er landet så sådan at min kæreste flippede fuldstændig ud over det fordi som hun sagde at hun ikke ville have min ex. med som et tredje jul, og fordi min mor havde lovet ikke at tale med / se min ex., og derved har jeg så det endelige problem, fordi nu gider kæresten ikke at se min mor foreløbigt, men som hun siger jeg kan jo godt besøge hende og vise mine unger frem, men helt ærligt er det ikke lidt besværligt? eller hvordan tackler man det, skal jeg så komme og sige kære lille du jeg kunne godt tænke mig at se min mor, vil du med? jeg kan jo så aldrig tage derop lidt spontant. Hvad fanden skal jeg gøre, jeg har prøvet at overbevise kæresten om at det jo ville være bedst for alle at man kunne se hinandens familier, jeg siger ikke at man skal have de samme meninger eller holdninger, og jeg siger heller ikke at man i starten skal begynde at tale om meget fortrolige ting, men at man da burde kunne se/snakke sammen, der er selvfølgelig også det at min ex. kone har haft blandet sig i mange ting igennem tiden, men det mener jeg at jeg har fået stoppet nu, og jeg skrev til min mor forleden at nu måtte hun altså vælge om hun ville snakke med min ex. eller med mig og det har jeg ikke fået svar på endnu
Men hvad gør man og hvordan kommer man videre på en fornuftig måde?
Aino
tilføjet af

Har du ...

...hørt om punktummer og inddeling af teksten i afsnit?
tilføjet af

MAND!

Jeg læser ud af dit indlæg, at du er en mand.
I indlægget lyder det dog mere, som om du er en kvinde.
HALLO! Du sniger dig ind på en kvindelig symptomatisk reaktion, hvor du prøver at behage absolut alle omkring dig!
Sæt din fod i gulvet! NU!
Få alle de sindssyge kællinger omkring dig til at forstå, at de IKKE kan bestemme alting.
Hvis du vil blive sammen med din kæreste, og hun er det vigtigste i dit liv sammen med egne og sammenbragte børn, så er det jo dét, der er dit udgangspunkt.
Dette med, at din ex stadig spøger, kan du jo ikke kontrollere; jeg går ud fra, at det er med hende du har barn/børn. Hun er altså en del af dit liv, uanset hvad du mener om det.
Og uanset hvad din kæreste mener. Dog er jeg fuld af forståelse overfor det faktum, at din kæreste ikke gider være sammen med din ex. Det tager tid at modne en person til at se sin partners fortid helt i øjnene.
At kræve andet af hende er respektløst. Så fint, at du har bedt din mor om at respektere din ex's fravær. Godt!
Du ved godt, at de kvinder du har omkring dig, bare kører rundt med hinanden i sådan noget halvintrigant pis, ikke?
Du KAN ikke, hvor gerne du end vil den lyserøde idyl gøre nogetsomhelst for, at I kan se hinandens familier på kryds og tværs.
Vis dine nosser og bed dem løse deres fnidder-fnadder men blande dig udenom. Du vil se begge familier, men respekterer at din ex er ude.
Så er den ikke længere.
Tro mig - kvinder kan dreje dig rundt, så du til sidst tror, at du selv er kvinde og glemmer dine nosser!
Kys til dig!!
tilføjet af

kæresten

Det er jo ikke fordi jeg ønsker at min kæreste skal se min ex. eller være sammen med hende, men fordi jeg ønsker at min mor og min kæreste skal kunne ses, men, og jeg gider sku ikke og skulle stå og forklarer min mor at min kæreste ikke gider at tage med til f.eks den fødselsdag hun snart holder, af den ene eller den anden grund (og nok slet ikke nu hvor min mor efter ½ år endelig har rakt hånden frem), og det ved jeg at jeg kommer til og tingene vil således så ikke blive nemmere på nogen måde, nærmere tvært imod, for jeg ved at min mor bærer nag.
tilføjet af

Stort bifald.....

.....Det var også min allerførste tanke, da jeg åbnede indlægget og så en uoverkommelig klump af tekst.....
tilføjet af

punktummer

nå ja, det er rigtig det burde jeg have tænkt noget mere over
tilføjet af

jamen

jeg vil gerne lige vide om din x-kæreste er hende du har børn sammen med, som besøger din mor?
tilføjet af

besøg

Ja det er min ex som jeg har børn med og som har besøgt min mor og snakket i telefon med min mor
tilføjet af

JA, Solitaire har ret

Kvinder kan det der intrigante pis...MEN MEN MEN...det er sgu heldigvis ikke alle kvinder der gør det! Mange af os tager afstand fra det! Solitaire har en meget fin fornemmelse og indsigt i tingene...lyt til hende du.
Jeg synes simpelthen det er for meget for dig og for følelsesmæssigt rodet, at være i sådan en situation...Hvis du nu skulle tage det ansvar der er dit...og ikke de andres, så tale med dem, der står dig nært, OM dem...ikke om de andre. Det må være DERES eget ansvar...og det må du gøre dem klart. Markér dig selv og dine grænser....det er sgu det der er meningen du! Det er mandens rolle i alt det der.
tilføjet af

Hmmm

Hvis Dig og din eks kone har barn/børn sammen vil hun altid være der. Din mor har vel valgt at holde kontakt til din Eks kone for Barnets/børnenes skyld, det er og så din mors valg hvem hun vil snakke med, og det må du respektere og det må din nye kæreste også. Bare fordi din kæreste ikke vil se din mor, betyder det ikke at du ikke kan besøge din mor, selv om dig og din eks kone ikke kan sammen som par burde i kunne snakke sammen som venner. Du skulle lytte til dig selv og hvad du har lyst til
tilføjet af

ja det kan godt være

I har selvfølgelig ret på mange punkter, men hvorfor kan det kvinde menneske til min kæreste ikke se at det ville løse mange af de problemer der er, ved at jeg og hende kunne se min mor (min mor og far er skilt) hun ser det bare som om: ja, nu har din mor svinet mig til hvorfor skulle jeg så tage op og besøge hende, jeg kan jo ikke sige noget til din mor så farer hun jo op. hvorfor fanden tror hun det, ja min kæreste begyndte jo selv og fortælle om hvor dårlige mine børn var, og da hun selv havde lukket katten ud af posen, så mente jeg at hun selv måtte tage ansvar eller klare den diskution hun selv havde været med til at starte. Nå men faktum er at jeg lige har snakket med min kæreste og hun VIL ikke give sig hun gider ikke at besøge min mor pt. og hun gider ikke at lytte til hvad jeg siger når jeg fortæller at flere af de problemer der er ville løse sig selv hvis vi altså sammen kunne besøge min mor. Hvad fanden gør jeg skal jeg sige:
1. hvis du ikke gider se min familie så stopper vi her
2. afvente og se om de overhovedet kommer til at kunne se hinanden (det tror jeg nu ikke de kommer til hvis min mor først har rakt hånden frem, så tror jeg ikke hun gør det mere)
3. eller skal jeg vælge side nu og sige jeg vil gerne være sammen med min kæreste og så kan jeg ikke se dig mor (jeg har iøvrigt stadigvæk ikke fået svar tilbage fra hende på den mail jeg sendte) og ja hun har da lovet at hun ikke ville se min ex. men det holdt hun ikke og det er jeg selvfølgelig sur over
eller er der en eller anden mellemting mellem alt det her, jeg tror bare ikke at det i længden holder at man tager alene op til den respektives forældre?
tilføjet af

Hmmm2

Dig og din eks kone burde kunne snakke sammen for barnets/børnenes skyld
tilføjet af

tjaa

ja, jeg og min kæreste ved da godt at min eks kone altid være der.
og min mor har selvfølgelig valgt at holde kontakten med min ex for at kunne følge mine børn, og det kan da godt være at det er min mors valg, men hvis det betyder at min kæreste så ikke vil se hende selvfølgelig ikke kun på grund af dette, ja så bliver det endnu mere kompliceret. og jeg ved at hvis min mor rækker hånden engang nu efter alt det her påstyr ja så gør hun det ikke igen. Jeg har allermest lyst til at være sammen med min kæreste men også at hun kan se min mor
tilføjet af

Mand i en saks....

Du, Aino.... altså...
Læs lige dette her (måske endda højt for din egoistiske kæreste):
"Jeg er en mand, der er i klemme mellem to kvinder. De to vigtigste kvinder i mit liv. Jeg elsker dem begge og respekterer dem begge.
Nu er de to kvinder kommet op at toppes. Jeg har nogle børn, som jeg elsker højt, og de er en medvirkende årsag til den strid, der kører nu.
Min mor ved godt, at jeg er i klemme, og fordi hun kender mig, vil hun garanteret bide hvad som helst i sig fremover. Min kæreste er hårdnakket og vil ikke bøje af. Hun har ikke forstået, at livet handler om kompromiser. Hun har ikke forstået, at når hun ikke anser mine børn for "gode" børn, så rammer hun ikke kun deres mor, men også mig.
Det store spørgsmål for mig lige nu er: Elsker hun mig overhovedet? Er hun ligenu så fyldt med en eller anden idé om "retfærdighed" og "ære", at hun ikke kan vægte mig højere end det?
Er det rimeligt af hende, at sætte mig i denne situation?
Kan hun svare på disse spørgsmål?".
Forstår du?
S
tilføjet af

Aino

hvis det er dig aino så kan godt lige se at få sendt mig en sms. Du skriver jo ikke tilbage om hvordan du har det. Eller om spørger om hvordan jeg har det. Det der med det valg juleaften, det er da noget væørre noget. Skønt jeg ikke er mere end 27 så må du da forstå at jeg får hedeture og kvalme.
Så Aino hvis du lover mig noget du ikke kan holde, og slet ikke er! nysgerrig? eller prøver at ville mig det bedste og hele verden drejer sig om dig og hvordean du bliver som du ville være, - nej det vil jeg ikke beskyldes for, det er jo.Desuden sidst vi var sammen var okay. Men at gennemgå en uddannelse som retarderet pige og ikke blive gjort opmærksom på det Aino så må du godt lige gøre mig opmærksom på det.
Det var jo lige det jeg ville sige. Gerda.
tilføjet af

for fuld til se hvem der din mor?

Tja aino, jeg forstår godt det kan være svært hvis du ikke stoler på at hun godt kan se hende. Men nogle gange kan det måske også være svært pga. tid. Hvornår har du da sidst set din mor? og hvornår så du din kæreste sidst? Mit liv er fortiden meget overskueligt og ligetil. Skal starte til salsa inde i kbh. til næste sæson. Mener det omkring feb. Samtidig med at jeg har studiestart. Holder vinterferie.
tilføjet af

nag?

hvordan bærer nag? skyldfølelser har mange af os i julen. Hvor dybt er det? Hun går vel ikke rundt og græder? Det gør kvinder fra 69? generarationen jo aldrig!
tænk så kan det jo være hun har sluppet dig og i virkeligheden ikke behøver at tale kæreste forhold, men om fremtid om økonomi, sport, fjernsyn og natur.
catwalk
tilføjet af

du ved du at

Den der teenage konflikt der er mellem søskende kan tage helt pusten fra mig. Men jeg har da en umærket god kondi. Men den der teenage konflikt mellem søstre, når der absolut ikke er nogen der tager nogle initiativer fra anden side. Så er det meget besværligt. Min morfar døde og hun så det, hun blev mig utro og så den næste dø. Søsteren begyndte først der at sætte sig ind og være nogen, i stedet for at gå rundt og været optaget af sig selv og andres forhold. Men sandt at sige så var søsteren fræk nok til at blive den første til alt selvom hun er yngst.
tilføjet af

Scuzi..

Jeg forstår ikke dit sidste indlæg...
tilføjet af

det var ikke mig der svarede her

Sorry det var ikke mig der svarede her, der er åbenbart andre der svarer på mit indlæg hvor de burde have svaret et på et andet spørgsmål
tilføjet af

jeg er åbenbart ikke den du tror

Jeg ved ikke hvad du skriver om gerda, men jeg er vist ikke den du tror jeg er???
tilføjet af

Har du ikke skrevet et forkert sted???

Det drejer sig jo ikke om en teenager konflikt???
tilføjet af

Min mor /kæreste

Hvorfor spørger du om hvornår jeg sidst så min mor og kæreste??
Min mor så jeg for første gang i midten af december der havde jeg ikke set hende siden juli måned, min kæreste så jeg for 2 dage siden, men hvad kan du bruge det til?? jeg føler måske lidt at jeg kan blive nød til at vælge mellem dem, og det syntes jeg måske er lidt unfair fordi de har haft en diskution, men jeg gider ikke at lave tingene halvt, hvis du forstår hvad jeg mener?
tilføjet af

ja det var da helt hen i vejret

ja jeg forstår det heller ikke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.