20tilføjet af

Rygekampagnerne er det rene propaganda

Rygekampagnerne er det rene propaganda, og de undersøgelser, der ligger bag kampen mod passiv rygning, er uden videnskabelig ballast. Det mener chefredaktør for Ekstra Bladet Bent Falbert. Mød ham og sundhedsminister Jakob Axel Nielsen til en debat om passiv rygning og dens konsekvenser.
TV 2 G0´Morgen
tilføjet af

Hvornår?

Var det i morges?
tilføjet af

Jeg så det

Det var i dag, til morgen, og jeg skal lige love for at det gav stof til eftertanke.
De par skribenter der har henholdt sig til diverse undersøgelser, blev virkelig taget med bukserne nede.
tilføjet af

Jamen altså

Jeg synes det var speget at se på og jeg synes i det hele taget at alt omkring det emne er speget.
Der er ingen tvivl om at røg og rygning hverken hører sammen med børn, dyr eller alle dem der ikke selv tilvælger det. Man har muligvis ikke underbyggede studier, men indenfor medicinen har man årelange erfaringer for at rygning gør mere skade end gavn, på et praktisk plan og derfor bryder jeg mig ikke om den der pive-mentalitet hvor det altså bare er løgn og latin det hele.
Der er altså en grund til at ganske almindelige læger fraråder rygning, at man skal lade være med at ryge op til operationer osv. Det er erfaringen der taler.
At de store studier så er betalt af div. firmaer, dét bryder jeg mig heller ikke om. Men det er langt de fleste medicinske studier desværre, og derfor kan man vel med rette sige at meget få medicinske beviser rent faktisk er mulige at underbygge på en lødig måde.
Ville jeg ønske at det var anderledes? Selvfølgelig.
Men derfor mener jeg ikke at man 100% kan afvise alle studier og alle "beviser" på det usunde i rygning.
tilføjet af

Man kan se udsendelsen her

http://sputnik.tv2.dk/index.php/channel_id-2069264.html?menu
Godt at der er nogle som vil tage bladet fra munden
tilføjet af

Interessant snak

Bent Falbert som eks-ryger, der ikke kan lide lugten af røg !
Han stiller op og siger, at PASSIV rygnings skadelighed og kræftfremkaldende virkning ikke er påvist i NOGEN som helst uafhængig videnskabelig rapport.
Han siger, at de undersøgelser, han har fundet om PASSIV rygning dels har været "spørgsmåls-undersøgelser", altså hvor folk er blevet spurgt, ikke undersøgt, og dels er blevet financieret af den samme medicinal-industri, som tjener på rygestop-produkter og den slags 😃
Nu er vi tilbage i den situation, hvor Tage Foss - betalt af tobaksindustrien - fortalte, at tobaksrygning skam ikke var videnskabeligt bevist som skadeligt - bare lige modsat 😃😃
Sundhedsministeren Jakob Axel Nielsen må enten være kommet til interviewet helt uforberedt eller også har han faktisk et problem, for han ikke så meget som nævnte en uafhængig videnskabelig undersøgelse, der påviste passiv rygnings skadelige og kræftfremkaldende virkning. Han måtte nøjes med at "forsikre" Bent Falbert, at han skulle fremsende sådanne undersøgelser 😮
[l][s][s][l]
tilføjet af

er der det?

Er der en god grund? Jeg røg da jeg skulle have skiftet mit knæ og den læge sagde til mig at det var marginaler. Han foretrak min krop rygende og stressfri. Så kunne jeg tage til rygestop en anden gang.
tilføjet af

Den taler til mig

den siger "det er desværre ikke muligt at afspille det valgte klip" - hvorfor nu det? Er der allerede clemmensensk censur på den?
tilføjet af

Du mangler en afspiller

så programmet kan vises.
Kommer der ikke en anbefaling af et program der skal installeres ??
tilføjet af

Nej det gør der ikke

så mon ikke det bare er deres side lige nu?
tilføjet af

ved det ikke

jeg har ingen problemer med siden
tilføjet af

Det er ihvertfald vildt overdrevet

at passiv røg er så farligt som der påståes en ting er at det lugter og nogle kan ikke tåle det ligesom andre lugte/dufte og at små børn skal skånes for det, men for pokker de fleste af unge der i dag er ca. 40 år er opvokset i rygerhjem, - i deres barndom var der over 50% rygere, det er dem der kører vores samfund idag og de er sku ikke syge eller døde.
tilføjet af

Kom nu videre hellige rygere

Det er den samme vandrehistorie som I kolporterede her;
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=32&posting=1472940
Falberts såkaldte kilde er denne tobaksnisse
http://www.noslibertes.org/images/Molimard2.png 😃😃😃😃
Fat det dog. Rygeloven er kommet for at blive og den bliver kun skærpet de kommende år.
Der bliver færre og færre rygere og befolkningen gider ikke at høre på jeres ynk og jeres konspirationsteorier. 😉
tilføjet af

Hold da helt op hallodu

du får sandelig smidt nogle links her, kan du selv finde rundt i dem ??
Har du ikke selv en mening, eller er du blot budbringer for andre ??
Mig imponerer du ikke med dine utallige links, det kan selv en blind med begge arme i gips gøre 😃😃😃
tilføjet af

Det er da dig der klynker hele tiden

vi har det så fint og det er da OK med den lov så slap dog af blodtrykket stiger, la`os nu se med om loven bliver skærpet ja så er det bare sådan vi tager det roligt, det ville også være godt og sundt for dig -----jeg er nu mere bekymret for al den farlige mad (camphylibacter + salmonella) vi køber som vi ikke engang kan gennemskue, røg kan man se.
tilføjet af

sjovt

herinde virker det som om at det er dit ynk og ævl som ikke er velkomment.
er du ryger eller er det endnu en tom påstand?
tilbage til emnet.
vores sundhedsminister lovede faktisk i udsendelsen at fremtrylle en masse danske undersøgelser som dokumenterer at passiv rygning kan være dødbringende. dem kunne man såmænd selv hente hos kæmpens bekraftigelse.
det er jeg nu slet ikke så sikker på og Falbert morede sig da også gevaldigt da han fandt ud af at det var trylleforeningen KB der skulle dokumentere.
så Falbert gik med til et ultimatum.
hvis kæmpens bekraftigelse kan fremlægge et endegyldigt bevis på at passiv rygning er dræbende så rydder han siderne til budskabet i hans avis eller også skriver han om svindlerorganisationen KB og dens evige manipulationer af den fordummede pøbel
tilføjet af

I det mindste

linker hallodu ikke til sig selv, som du gør på din profil!!!!!!!!!
Har været inde på din "debat"-side, og den er mildt sagt til at finde rundt i 😃😃
Der sker jo ikke en skid derinde! Mig imponerer den ikke.
tilføjet af

Tror du selv på

at hallodu er ryger, når han skriver som han gør? At slutte tænkeren til anonym!
tilføjet af

Jo filosoffen

du har ret, på min debat sker der ikke så pokkers meget, men tror du SOL-debat var lige så aktiv da den blev "født" som den er nu ??
Det har aldrig været min mening, at min debat skulle være en imponator, det er blot mit bidrag til ytringsfriheden, der kan folk komme til orde uden at deres indlæg bliver slettet bare for at slette og der kan en bruger slette sit indlæg UDEN det tager svar-indlæg med sig i faldet 😃
Ingen tvinger dig til at skrive der, men åbenbart har mit link bragt dig derind og jeg skal hedde Mads om ikke du jævnligt kigger efter nye indlæg der 😉
Det er ok, folk kan skrive der, de kan læse eller helt lade være, jeg er flintrende ligeglad, med tiden sker der nok mere end lige nu og da det er en nonprofitside er besøgstallet uden betydning.
Der vil komme en ny forside om kort tid, så det hele bliver mere overskueligt, men giv tid, rom blev ikke bygget på en dag og ej heller drukket på en dag 😃
Med hilsen
Ernst
http://www.ernstjensen.dk/debatten
tilføjet af

Men du har da

slettet indlæg fra hallodu! Mener jeg at have læst derinde, så er du da ikke bedre?
tilføjet af

Tage Voss blev betalt af tobaksindustrien,men

han havde den mening længe før han blev lønnet af dem (det glemmer man) trods alt manden er fyldt 90 år ( ryger stadig) i år og har stadig samme mening og er stadig aktiv foredragsholder og forfatter, modsat foregår meget idag medicinalindustrien tjener på rygestopprodukter vi kan se det i rygestopkurser også her på nettet hvor f.eks. programmet "Kvit" reklamerer stærkt for nicotintyggegummi/plaster/tabletter hvilket tit er med til at holde rygeren fast i nicotinen
P.S jeg er eks ryger
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.