3tilføjet af

BBQ-Mørbrad (Jensen's Bøfhus)

Hej,
er der nogen, der kender, en opskrift på BBQ-Mørbrad, som kan købes i supermarkeder fra Jensen's Bøfhus.
http://www.jensensfoods.dk/page.asp?sideid=799&zcs=18
Linket er til Jensen's egen hjemmeside, hvor man kan se den lækre mørbrad.
Det lækre ved den, er nemlig at den er saftig og mør, for man kunne jo selv lave en BBQ-marinade, men hvad man skal gøre for at få den så mør, det ville jeg gerne vide.
Håber der er en der ligger inde med en opskrift, som jeg kan bruge, på forhånd tak.
Hilsen den 16-årige dreng.
tilføjet af

Det nok fordi den er hemmelig

Men det jo 1000 måde at lave bbq sovs på. men det fleste indgrineser går igen, og det er Worcestershire sauce "orkestersovs" og brun farin. prøv eventuelt med honning. og her skal man ikke fedtes sig af med at købe en look a like honning i Aldi til 13.95 Det skal være det pureste guld man putter i , for at laver verdens bedste BBQ sovs og ramme man rigtig skal den forblive hemmeligt imellem venner :-)
prøv at google dig frem
og lad dig inspirere dig
tilføjet af

Grunden til at marinere kød er at mørne det

Men efterhånden tror folk bare det er for smagen, det er de altså ikke oprindeligt. Derfor er det vigtigt, hvad du putter i din marinade. Saft af lemon mørner 10 gange så meget som olie.
Men find en BBQ marinade og hvis det ikke er i opskriften så tilsæt saften af 1 en lemon pr mørbrad. Lad den marinere i en plastikpose eller godt indpakket fad natten over og helsteg den uden at bruge for hård varme og pas på ikke at overskride stegetiden.
Sådan får du en mør og saftig mørbrad.
tilføjet af

Stegetiden

..er også vigtig.. i stedet for 180-200C så giv dyret dobbelt så længe ved 100-120C, evt med højere varme de sidste 10 min for at brune ordenligt..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.