12tilføjet af

Ses dine muskler?

mine muskler ses KUN når jeg løfter en vægt.
Jeg er en pige på 24 styrketræner tit, men kun når jeg har vægtten i hånden kan man se musklerne, ellers kan man ikke se dem? 😕 Jeg har trænet i lang tid nu.

Er der nogen der ved om det er fordi jeg ikke indtager nok sunde kulhydrater? Her nemlig gluten og lactose allergi
På forhånd tak [f][s]
tilføjet af

ja det gør de

Især efter eller under træning.
Lyder som om dine muskler bare skal vokse lidt.
Det kunne godt være fordi du ikke indtager nok mad ?
Hvis du krop ikke får nok mad er det musklerne den spiser af og fedt depoter!
tilføjet af

måske en forklaring

hvis man træner og ikke øger belastningen får man ikke større muskler, men der skal også meget til før man reelt kan se muskler på den måde. Så det gælder om du husker at holde restitutions dage og træner hver anden dag feks hver mandag onsdag og fredag, skal du virkelig gøre noget ved musklerne skal du også øge belastningen, ellers holder man det kun ved lige, men det er også vigtigt at få proteiner, da det er proteinerne der opbygger og styrker musklerne, ikke kulhydraterne.
ellers så snak med en træner i dit fitness center, og vil du give en masse hvor det virkelig giver noget, så engang imellem, er det godt at sætte så meget belastning på at man kun kan lave øvelsen 3-4 gange a 3 gange. husk at holde hviledag dagen efter, og kun noget der skal gøres engang imellem.
når du træner generelt, tager du belastning på så du kan mærke det er hårdt men du kan gøre øvelsen 15 gange, det gør man a gange gange, men der skal være så meget belastning på at man ikke kan tage 15 gang 2 og 2 gang, når sættet så kommer op at du med med belastningen kan lave 3 x 15 skal man sætte mere belastning på igen.
så man laver feks en benøvelse, 15 gange med belastning 15 holder pause, kan måske tage 13 gange med samme belastning og sidste gang måske kun 10, når man tager 15 med samme belastning alle 3 gange. øger du belastningen lidt(sætter lidt mere vægt på)
held og lykke
tilføjet af

kroppen

tærer først på musklerne og ikke på fedtet, derfor kan man se, hvis man har lagt syg, hvis man er vant til at træne, selvom man ikke ahr taget på, er fedtprocneten steget og muskelmassen faldet, træner man så igen falder fedtprocenten men muskelmassen øges
tilføjet af

okey

tak var også lidt i tvivl ;)
tilføjet af

var så lidt

😉😉
tilføjet af

tak!

tak for jeres svar- men jeg gør faktisk alle de ting med retitutions dage hver anden dag og indtager nok protien, men jeg træner hjemme, jeg har lige købt tungere træningssæt- Det kan være at, det har været det, som har været problemet, at jeg ikke løftede tungt nok.
Jeg prøver igen :)
Siger tak og
God weekend [s]
tilføjet af

Du er

For fed, tab dig, så ses de.
tilføjet af

hvor latterligt

det var da et latterligt svar at komme med, ikke alle er bygget til tydelige eller store muskler, det er jo heller ik alle det er pænt på, og du ved jo ikke hvordan hun ser ud....
🙁🙁
tilføjet af

latterligt?

det er sgu da ligemeget hvor meget hun træner, og hvor mange
både proteiner og træningsmængde der bliver brugt kræfter på.
Man kan kun se difeneringerne når fedtet er væk, alle har en sixpack..
Ja under alt det andet.
Og får at slutte, har jeg selv stillet op til mesterskaber i bodybuilding.
tilføjet af

nå nå

nu giver jeg så ik meget for den slags, men det er jo også en helt anden træningsmetode man bruger der, og nej ikke alle har en sixpack indenunder, kommer an på hvordan man træner, og der skal meget til før man kan se sådanne muskler, og selvom man har et fedtlag, og ja det er sundt at have en smule, så kan man sagtens se på armen hvis den er trænet, men der skal mere til hvis man vil have større muskler
men hverm er du til at bedømme hvor meget fedt pigen har hvis hun træner regelmæssigt. og proteiner er nødvendigt hvis man vil opbygge musklerne
tilføjet af

nå nå igen

Hvis kvinden træner regmæssigt så har hun vel også
en sixpack, ellers træner hun forkert.
Ja der skal mere til for at få større muskler.
tilføjet af

ej altså

det kommer jo an på hvor meget og intensivt man træner, man får jo ikke bare vupti en sixpack, der skal da meget træning til, der skal meget til før det kan ses, og igen kommer det jo også an på generne, ikke alle har lige nemt ved det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.