57tilføjet af

Julefrokoster !

Nu står julen snart for døren, og julefrokosten i firmaet venter forude ..... samtidig med det, venter desværre også en masse problemer for mange mennesker ... i og med at ikke alle kan gå til julefrokost uden at være utro, på enten den ene eller den anden måde.
Hvor går din grænse for utroskab med en kollega ?
Jeg sætter helt klart grænsen ved kys, kram og flirten med kollegaen .... !
tilføjet af

Hvad mener du med det?

Jeg kunne ALDRIG finde på at kysse, kramme eller flirte med
en kollega, det hører kun til sammen med konen eller kæresten.
Ellers ender vi jo på børnehave niveau!
tilføjet af

Julefrokoster..

hmm.. Bliver folk mere liderlige i julen?
Hvorfor er det lige julefrokoster, når man lisså godt kan være utro engang i maj? eller Juni..?

/Karina
tilføjet af

hvorfor

dog spekulere på om hvor vidt grænsen går, med mindre man regner med at gå på jagt - om ikke andet så for sjov - må det jo tyde på at der er noget galt et sted i forholdet. Jeg har altid min kæreste med til julefrokoster, ikke fordi vi ikke stoler på hinanden, men ganske enkelt fordi det er meget hyggeligere, det er da også hyggeligt at snakke med kollegaernes respektive ægtefæller eller kærester, fordi det for mit vedkommende er glæden og spændingen i at møde mye mennesker.
Hvis alkohol har en finger med i spillet så hold jer fra det, også selvom de andre ikke gør det, har man rygrad nok kan man godt lade være.
Kæresten og jeg kan sagtens flirte med andre, fordi vi forstår at overholde grænserne og aædrig har vi krydset den for vi har ikke ment noget med flirten, vi flirter sku da også med hinanden men det er mere sjovt.....
tilføjet af

Underbevistheden

Undskyldninger er der nok af. Hvis man har gjort noget dumt i en brandert, ville man såmænd have gjort det samme i ædru tilstand, bare lidt senere.
Alkohol har det med at virke ret spontant, bare spørg Hans Spritengel og Peter Druktofte.
Hvis man tænder på noget "fremmed", er det et udtryk for at man åbentbart ikke elsker sin partner højt nok. I så fald er det på tide med EXIT!.
Befri mig venligst for det der "svigermors-drøm" billede.
Firmajulefrokoster er faktisk et kæmpe problem.
Der kommer sjældent noget godt ud af det, og fotografierne siger hvad der skal siges.
tilføjet af

Flirt helt ok

Ja det mener jeg.
Det kan godt være at jeg er mærkelig, men jeg kan ikke få ondt i r.... af at min partner flirter.
Det bekræfter bare at man er i live. Det giver selvtillid og er sjovt. Et kram? Ja det er s.. da meget normalt hos dem (og det er mange) jeg kender.
Et kys??? Ja så længe man ikke gnaver hinanden i gulvet.
Næ at være utro er altså at gå længere, dvs. at have kønslig omgang.
Men jeg mener at hvis jeg skal acceptere flirt, kram og kys så skal min partner det også, ellers er der s.. noget galt (med partneren).
hil
Batmannen
tilføjet af

Jalousi = at man holder af en person!

Jeg vil bare sige, at hvis man har det okay med at ens kæreste gir en anden et kys... så er der da noget galt!
Man har da en smule ejerfornemmelse overfor sin kæreste og hvis en anden rør ham eller hende og har det helt fint med det, så trro jeg det er fordi personen ikke holder nok af kæresten.
Men igen, vi er jo så forskellige og jeg ved godt der er andre med en anden holdning. Så fint nok for jer der ka ha et åbent forhold! Jeg ku bare ikke, hvis jeg havde en kæreste jeg elskede!
S@nnah
tilføjet af

det ku jeg heller ikk

Jeg tror også der er noget galt hvis det er ok at man kysser med andre.
Det lyder ikke rigtigt i mine ører at man godt på kysse bare det ikke er særligt meget ... hvor går grænsen så? Må man godt tage på den anden hvis bare det er uden på tøjet eller hva?
Det ville jeg ihvertfald ikke bryde mig om at min kæreste gjorde og derfor ville jeg heller ikke selv gøre det - men det er måske der forskellen ligger på mennesker ;)
tilføjet af

Ikke nu igen

Grænsen for utroskab med kolleger ved julefrokost!!?? Der skal overhovedet ikke være nogen grænser for der burde ikke være nogen utroskab, så nemt er det. Sørg for ikke at gå med til julefrokoster hvor din partner ikke kan komme med. Hvorfor skal man absolut ud uden sin partner op mod jul??? Hvorfor ødelægge julen med den slags hovedløse ubetænksomme handlinger. Og hvorfor ødelægge sit forhold overhovedet!! Men min mening om den slags er nu, at det må være forhold der i forvejen ikke fungerer, hvor utroskab forefindes, UANSET!!! hvad der ellers bliver sagt. Noget mangler i de forhold, og hvis man absolut skal være utro, skulle man måske overveje at komme ud af de forhold uanset børn, penge og andre diverse ting der bruges som dårlige undskyldninger for at blive i et forhold!!
tilføjet af

Undgå alkohol og dans

Mangen et ægteskab bliver sat på prøve ved afholdelse af julefrokoster. En farlig fest som især er risikabel, hvis man indtager alkohol. Både kvinder og mænd bliver løsagtige ved indtagelse af alkohol og dette kan medføre utroskab. En særlig risiko opstår også ved tæt kontakt under dansen. Mangen en herre er bleven lystig af nærkontakt med kvindes krop og hans lystighed kan bringe ham ud af fatning og bedrive hor.
Mit råd er derfor: Undgå alkohol og dans til julefrokosten. Tænk på Gud!
tilføjet af

sjov og ballade

spændende emne der er bragt op i dag. Synes julefrokoster med partner er en god idé, for selvfølgelig kan man have samme sjov når partneren er der...ellers er det fordi man er ude på grise-steger.
Arbejder selv i et ungt firma med en evig seksuel undertone og det sker både til julefrokoster, påskefrokoster og almindelig fredags-øl at nogle kollegaer hooker up så det behøver ikke nødvendigvis være til en julefrokost det sker.
Er heldigvis single så glæder mig bestemt til årets julefrokost. Ser det ikke som et problem hvis man er kommet til at hygge lidt med en kollega, men det måske også fordi vi er kærlige årret rundt.
Det skal dertil siges at jeg bestemt ikke ville have en kæreste der arbejde i et firma som dette; dobbelt-moralen længe leve!!!
Og god jul til alle.
tilføjet af

Ja undgå

alkohol......tag koke i stedet....det meget sjovere!
tilføjet af

Mænd bliver nødt til at forstå et nej- FØRSTE gang

Ja, Kvinde42, Kys er ikke tilladt, da der jo ligger erotiske følelser bag.
Jeg blev MEGET stødt over Sol's forside- "om firmasilden skulle scores". Som om at hvis bare en mand havde enormt lyst til en kvinde, seksuelt, så kunne han få hende til det.
Men nej, den går ikke!!! Vi kvinder har ret til at sige nej uanset hvad! Det gør jeg f.eks. personligt og de par gange, hvor en mand var egoistisk og kun fulgte sine egne lyster og var ligeglad med mine, så har jeg smidt de pågældende af mig, selvom de lå oven på mig. Altså to forskellige gange, m. en mand i sengen. Selvom de vejede 65-70 kg, begge to.
Venlig hilsen
EQUALITY RULES.
tilføjet af

så er det bare ud

Jeg gider ikke deltage i det cirkus, der kaldes julefrokoster, og hvis min kæreste nogensinde så meget som kyssede en kollega, så er det bare ud af klappen. Vi skulle gerne være hævet over chimpansernes tilfældige roden rundt med hvem som helst.
tilføjet af

65-70 kg. ??

Det er sgu da ikke mænd !! er du sikker på der ikke er lidt pædofil over dig ?? Unge drenge kan godt være lidt overivrige - find da nogen på din egen alder.
tilføjet af

Siden hvornår

Har vi hævet os over chimpansernes niveau ??
tilføjet af

næstan det hele

kyz kram og og alt det andet der høre med til sådan noget hvis jeg finder ud af sådan noget skal persone bare ud af døren med det samme..
tilføjet af

Hold

Dig hellere til bønemøderne i jehovaklubben!
tilføjet af

Dans

Svaret på dit spørgsmål må være ved dansen. Jeg synes personligt at både kys,kram og især flirten er at gå over grænsen. Bare at have i tankerne at flirte med en anden (kollega) person, er at gå over grænsen.
Hilsen M
tilføjet af

fulde kontordamer

Hæ..jeg nyder nu når kontordamerne er blvet godt fulde og kælne...
tilføjet af

Overvægtige voksne

Til kedelig mand:
Nej, de var i midten af 30'erne, men meget slanke- nok ualmindelig slanke- der findes jo mange tykke mænd som kvinder. Men jeg er dog slank.
Det er nok derfor at 65-70 kg. er lidt for dig.
Ja, du har vel deller, som de fleste mænd har og vejer 90-100 kg.

Hilsen
Equality Rules.
tilføjet af

Utro kvinder

Ja, helt sikker. Det mener jeg gælder akkurat lige så meget for kvinder som for mænd. Kvinder er også utro har jeg hørt en bekendt sige- at det endda mest er kvinderne, der er det. Og de synes jeg er nogle meget amoralske mennesker, der burde tage et kursus i etik OMGÅENDE. Det samme gæler for mænd.
Så ville der på sigt komme et meget mere intelligent samfund med en meget større grad af ansvarlighed og kærlighed!

Hilsen
Equality Rules.
tilføjet af

Hvad siger ...

... din kone så til det ?
tilføjet af

hmm tror jeg ogs

jeg tror det ville vaere en go ide, hvis det var at du bare holdte dig til alteret og skriftestolen!!
og saa lade det med julefrokoster og andet vaere til os andre!!
Peace
tilføjet af

ikke noget

ingenting, det får hun nemli ikke at vide!
tilføjet af

ja ok

tror paa at "kone" er et begreb der ikk findes i hovedet paa denne mand, desvaerre for ham!! ;)
Peace
tilføjet af

Nej,- det tænkte ...

... jeg nok !!!
God fornøjelse med "jagten" ....
tilføjet af

Hvem bliver

Hvem bliver mest fulde, mændende eller kvinderne?
tilføjet af

Hvis han ..

.. overhovedet har en !!! *g*
tilføjet af

Hehe helt rigtigt

HEHEHEHE
Du har en pointe der!!
tilføjet af

Måske han ...

... ligefrem leder efter en kone ...... så er chancen der jo snart .....*gg* ..
tilføjet af

Undgå dans og alkohol!!!!!

Der er du inde på noget af det rigtige, fri os fra det "onde" og lad os dø af kedsomhed!!!
Det er måske ikke lige i dette forum du skal bevæge dig, der er jo kun mennesker der lever i synd, men som mange andre "skabsreligiøse" kan du jo nok godt lide, at snige dig forbi disse debatter for at se om du får nogle gode idé'er.....he he.
Pas du din religion, så kan vi andre leve videre med det syndige liv.
darktatoo
tilføjet af

mændende

det gør vi mænd!
tilføjet af

det lykkes

det lykkes hvert år at score
og hvor er det skønt
især når det er en chefs kone man scorer
og hvor er de faktisk vildt liderlige
måske får de ingenting derhjemme
hilsen
den virile ansatte
tilføjet af

ingen grænse

har man kysset og krammet så er hun våd og jeg "stiv"
og så er der ingen vej tilbage før den ikke mere er stiv så finder den selv vejen tilbage -
tilføjet af

mange meninger

om julefrokostutroskab....
Min egen mening er at det er for åndsvagt at bolle rundt i en brandert til julefrokosten... Skal man endelig være utro så planlæg det dog ordentligt så man ikke tager nogen dumme chancer og gør det helst i ædru tilstand. Så er der også en større chance for at man kan huske det bagefter og forhåbentlig nyde mindet, og en mindre chance for at man springer på nogen som man kaster op over bagefter. Julefrokost for sig og utroskab for sig
tilføjet af

Grænsen

Aldrig vil jeg være utro eller flirte med en anden eller en kollega, ikke engang med min bedste pige ven.
men fordi man er til jule frokost, kan man godt give sine kolllegaer et knus " farvel " uden at der er nogen intentioner bag denne gestus.
Min grænse er kort, og min samvittighed er ren.
sådan burde det være hos alle, ellers så må det være fordi folk mangler selv desiplin & samvittighed.
Tak for kaffe
tilføjet af

Nej ???

Hvorfor tror nogle " de fleste " kvinder kun det er mænd der tænker med P.....❓hvilke fyre har ikke prøvet at blive forført af en kvinde❓eller hvilken kvinde har ikke prøvet at forføre en mand, osse selvom der skulle være kærester mm til stede ?
den holder ikke længe den teori om at det kun er mænd, der skulle være løse på tråden, og prøve at score !

Tak for kaffe
tilføjet af

Aldrig utro

Julefrokost eller ej - jeg ville ALDRIG være min partner utro!! Om man skal flirte med kollegaer?? Det er vel i bund og grund ikke så smart.. Man skal jo stadig arbejde sammen bagefter! Jeg har næsten ikke andet end kvindelige kollegaer så på det punkt er vores julefrokoster temmelig harmløse.
tilføjet af

YT YT!!

HEJ ALLESAMMEN!
JEG VED IKKE HVORFOR DET ER BLEVET SÅDAN HER I LANDET MED DE JULEFROKOSTER??HVERKEN UK USA TYSKLAND HAR DET SÅGAR HELLER IKKE SVERIGE!HER DRIKKER MAN SIG TOTAL SØNDER OG SAMMEN TIL ALLES GLÆDE! HORE OG
SÅGAR SLÅR IHJEL!ALT FLYDER! I LONDON FÅR MAN ET GLAD I HENHOLD TIL JULEN I FIRMA! ØNSKER HINANDEN GOD JUL OG GODT NYTÅR! OG SÅ ER DEN IKKE LÆNGERE!DET SAMME USA, TYSKLAND, SVERIGE!JEG TROR VI AFREAGERER FORDI VI HAR SÅ STRENGE VILKÅR?OG ALLE ER SÅ MODBYDELIGE! I UK KAN DU KUN TALE MED FOLK I FIRMA HVIS DU TALER PÆNT OG ER ORDENTLIGT KLÆDT PÅ!ELLERS KOMMER DU ALDRIG DER! OG JEG HAR YTRET MIG DET MÅ MAN HELLER IKKE HER I LANDET! SÅ ER JEG VEL OGSÅ YT!
HER I LANDET LAVER MAN STATISTIKKER OM RØDHÅREDE FOLKS
INDTJENING, DE ER JO TOSSEDE? SÅ FREMDELES!DET ER JO IKKE FOR INGEN TING VI ER VIKINGER! JULEANNONCER KOMMER ALLEREDE I SEPTEMBER! MAN SKAL HELE TIDEN KONKURRERE OM DEN DYRESTE GAVE!? PLALER MED HVAD MAN HAR FÅET? HVOR ER VI HENNE❓HILSEN YT
tilføjet af

Rigtige mænd

Rigtige mænd vejer OVER 85 kg!
Basta.
tilføjet af

Undgå uhøvisk tale

Husk at Herren hører alt!
Lad dig ikke nare af lidenskabens drifter, blot fordi du har indtaget alkohol og haft tæt dans med en kvinde! Alkoholisme og hor har kun bragt sorg og ulykke med sig!
Lyt til mig!
Betro dig til mig!
Jeg kan lade Herren forstå dine synder og give ham lyst til at tilgive dig! måske du har mange synder, men Herren ER stor og han vil lytte til mig!
tilføjet af

Road Trip

Man er først utro når partneren finder ud af det. Se evt. filmen Road Trip for flere eksempler :-)
tilføjet af

TRoende

Har du nu været til møde i rigssalen igen?
GOD JUL,
tilføjet af

Scor Hende bare

Ja ! Hvis hun vil scores og kan scores, så gør det da.
Hvis hun så er sin mand utro så er det jo hendes problem, i min kones tilfelde er der ikke tale om utroskab, da hun godt må og kommer hjem og forteller mig alt bagefter, hvilket giver dejlig inspiration til god sex.
tilføjet af

Åbne forhold!!

Skift dog de gamle og uholdbare forhold ud i tide! Gå over til de åbne forhold, hvor alt er tilladt!
Har man lyst til og mulighed for nye erfaringer, udfordringer og oplevelser af intim karakter i forbindelse med de aktuelle julefrokoster, bør denne vigtige beslutning tages NU!!! Ellers giver det meget nemt bagslag EFTER julefrokosten.
Jeg kender flere forhold, hvor begge parter når at få et par eftertrykkelige juleknald med kollegaer af modsat køn. Dette ødelægger imidlertid på ingen måde den søde julestemning ved and og juletræ, da disse fornuftige personer på forhånd har haft aftalerne i orden med hinanden.
Hellere organiseret utugt i faste forhold end hemmelig sex, der søges gemt i bunker af løgn, løgn og atter løgn!
Glædelig julefrokost med eller uden erotik!
tilføjet af

Saxx og casanova

I to er sgu da ikke normale.. Hvad blev der af jeres selvværd?? Tabte i den samtidig med at mor tabte jer på gulvet som spæd??
tilføjet af

Kontorchefen har en lille tissemand!

Du sat'me sej...
Hold kæft hvor en dygtig kontorchef...
Hold kæft hvor det stinker langt væk af stor mund og lille tissemand!
tilføjet af

Jeg undres

Kys kram og flirteri er da også utroskab. Hvad er det dog værd det du og din mand har sammen, hvis I vær især opfører jer som dyr i selskab med andre mennesker? Et smukt forhold mellem to der formodes at elske hinanden baserer sig bl.a på troskab og respekt. Ellers giver jeg ikke ægteskabet mange chancer for at overleve og hvorfor så være et par?
tilføjet af

Ja vi mænd er nogle svin...

Jeg blev opmærksom på at det var alle mænd der skulle rammes, eller hva'?
Er der ingen mænd der forstår et nej??
tilføjet af

Også jeg undres...

Lad dem...
Men jeg ved at hvis min samlever mødte et sådant fjols, så ville han få en på kasketten...
Og ligeledes fra mig...
Bol jeres egen eller bol jer selv, det andet er for klamt og et typisk billede af at man ikke har et sundt, rigt, fornuftigt spændende liv med sin kære...
Med alt respekt, men det stinker af ligegyldighed over for en selv.
tilføjet af

Julefrokoster !!!

Kære Kvinde 42
Der er mange former for utroskab, som du selv skriver så går grænsen for dig ved et kys, kram og flirten, tja…. Det første ville være utroskab for nogle og ikke for andre, der er selvfølgeligt mange slags kys, meeeen.
Jeg går personligt ikke ind for utroskab, meen skulle nu dukke et bedre tilbud op, så hvorfor ikke, nu når jeg er allerede i et forhold som jeg ikke ved om det holder på længere sigt, i weekenden kunne jeg være sammen med en anden, vægte og lade være, kort sagt min bedre halvdel har ikke de samme planer som jeg, nå man nok om mig : - )
Nå man vi må heller komme tilbage til emnet, hvorfor er folk utro??
Kan det være fordi at folk ikke tager sit forhold seriøs?
Kan det være fordi at folk er blevet træt af sine daglige pligter?
Kan det være fordi at folk dyrker det?
Kan det være fordi at folk tro at deres forhold ikke holder?
Kan det være fordi at folk er blevet træt af den anden?
Kan det være fordi at folk i virkeligheden er blevet træt og gerne vil ud af sit forhold?

Måske er det fordi at nu når folk har flirtet sammen i et helt år, så vil de måske finde ud af om det andet (det ukendte) skulle være noget
Jeg ved det ikke….
Hvad er forskel på at være utro én weekend og at være utro til julefrokost?? Hvis der er nogen.

Men én ting ved jeg der er ingen fortrydelsesret
tilføjet af

Julefrokoster tænder mig!

Uhmmm....håber du er en af mine chefer *sf*. Selvom jeg er i forhold,kan jeg ikke lade være, der er noget specielt ved julefrokoster. Gør det dog kun med nogen i højere stillinger, det tænder mig. Det betyder ikke noget for mig om min kæreste gør noget, bare jeg ikke ved det og kunne heller aldrig finde på at fortælle ham om mit, så ville fortryllelsen ryge.
Glæder mig meget, skal klæde mig frækt, kort nederdel ingen trusser, selvsiddene neylon strømper hvor man kan se et lille stykke lår før kanten af nederdelen og en stram bluse, bh med halv skål eller slet ingen.
Der er alt for længe til december, min julefrokost *sf*.
tilføjet af

Ingen grænser her!

Jeg har ingen grænser *sf*. Selvom jeg er i forhold,kan jeg ikke lade være, der er noget specielt ved julefrokoster. Gør det dog kun med nogen i højere stillinger, det tænder mig. Det betyder ikke noget for mig om min kæreste gør noget, bare jeg ikke ved det og kunne heller aldrig finde på at fortælle ham om mit, så ville fortryllelsen ryge.
Glæder mig meget, skal klæde mig frækt, kort nederdel ingen trusser, selvsiddene neylon strømper hvor man kan se et lille stykke lår før kanten af nederdelen og en stram bluse, bh med halv skål eller slet ingen.
Der er alt for længe til december, min julefrokost *sf*.
tilføjet af

Og rigtige kvinder

vejer over 100 kg!!!
tilføjet af

Svar!

Chimpanser holder ikke julefrokoster normalt, men er det zoofest du plejer at være til, så det måske forståligt at kysseri ikke er tolereret. Sex og kysseri skal foregå indefor samme race.
tilføjet af

Poul

Chimpanser holder ikke julefrokoster normalt, men er det zoofest du plejer at være til, så det måske forståligt at kysseri ikke er tolereret. Sex og kysseri skal foregå indefor samme race.
tilføjet af

Dyre

Chimpanser holder ikke julefrokoster normalt, men er det zoofest du plejer at være til, så det måske forståligt at kysseri ikke er tolereret. Sex og kysseri skal foregå indefor samme race.
Venligst
Poul Thomsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.