6tilføjet af

Kan man fjerne hudorme med en pin set?

En af mine kammerater siger at man selv kan fjerne hudorme, men det er jeg nu ikke sikker på man sådan bare lige kan. Hvad er jeres erfaringer mht. fjernelse af hudorme?
tilføjet af

Jeg lader dem sidde

min kæreste han siger de ser sexede ud og jeg har mange af dem.
tilføjet af

Nej Nej Nej

Man kan ikke fjerne hudorme med en pinset.
Hudorme er jo ikke orme, det er en betændelse tilstand, der sidder under huden.
Mvh Fie
tilføjet af

Fjenelse af "hudorme"

Huden producerer for meget fedt. Der kan gå betændelse i og så får man en bums.
Hudorme kan du lettest fjerne ved at bruge deep cleansing strips, som du kan købe i matas. Jeg bruger dem selv et par gange om ugen. 😉
tilføjet af

Kender et godt produkt

Hej, du skulle prøve at investere i Alkymea 307
http://www.alkymea.com/da/terapeutisk-pleje/54-alkymea-307.html
Det er en lille desinfektions-væske, der tørrer bumsen ud.
😉
tilføjet af

Hudorme kan godt trykkes ud med pincet, men pas på

Haha, det lyder næsten som om, at du tror, at hudorme er rigtige orme. Din kammerat på have fået sig et billigt grin eller også ved han ikke, hvad hudorme er. Hudorme er ifølge http://www.sundhedslex.dk/hudorme.htm en tilstopning af porrerne - det er skyldes en overproduktion af talg, døde hudceller eller syntetiske hudprodukter, der blokerer porrerne. Der findes både åbne og lukkede hudorme. Du kan sagtens trykke hudorme ud med et pinset, men pas på med ikke at trykke for hårdt og trykke dem ud for ofte, da du bare ødelægger talgkirtlerne, hvorved du får rødme og sår.
Vidste du i øvrigt, at hudorme er forstadiet til bumser og akne? Hvis der opstår baktier i hudorme, så får du bumser eller akne. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/hudorme.htm er områder med mange talgkirtler såsom ansigtet - især næsen - mest udsat for bumser og akne. Nu ved du hvad hudorme, bumser og akne skyldes. Det er altså ikke en "rigtig" orm :-)
tilføjet af

Hudorme er et forstadie til bumser og akne

Vidste du i øvrigt, at hudorme er forstadiet til bumser og akne? Hvis der opstår baktier i hudorme, så får du bumser eller akne. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/bumser-akne.htm er områder med mange talgkirtler såsom ansigtet - især næsen - mest udsat for bumser og akne. Nu ved du hvad hudorme, bumser og akne skyldes. Det er altså ikke en "rigtig" orm :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.