15tilføjet af

Jeg synes MR lyder fornuftig her

http://www.bt.dk/article/20070729/sport03/70729007/1125/

Jeg kan godt lide dette interview med ham. Jeg håber virkelig at han vinder sin sag og jeg synes det er stort at ihvertfald to ryttere fra Rabo Bank er stoppet i sympati.
Al mulig held til MR og lad os håbe han kan stille på i touren næste år og VINDE
tilføjet af

ja enig

men det bliver nok svært at stille op igen .... desværre
magen til amatørforening rabobank og tour de france ledelsen ..
MR er en stor kylling eller nej det lyder forkert syntes vi skal finde et nyt navn til ham. Håber han tager Bjergtrøjen, den gule trøje og den grønne trøje næste gang og så trækker cyklen til Paris.
tilføjet af

Han får ikke lov at vinde Tour de Fup

Kigger man tilbage det seneste årti har tendensen været klar. Armstrong blev forfulgt af medierne - særlig de franske. Konstante dopingbeskyldninger. Da Armstrong ikke stillede op, stod Jan Ulrich til at vinde, men det fik man lynhurtigt spoleret. Han blev jo som bekendt udelukket. Nu stod Michael Rasmussen til at vinde, men det fik man også ødelagt - endda alene på rygter og indicier.
Det var nok det dumme svin til Jesper Worre (cykelsportens svar på ayatollah khoumeni) som startede hetzen. Blodtørstige skandalehungrende sportsjournalister på ekstrabladet bar også ved til heksebålet. De franske medier skulle efter sigende også have kørt en voldsom hetz imod ham. Så er der selve tourledelsen, jeg tror afgjort at de har lagt pres på Rabobank for at smide MR ud. Christian Prudhomme (Kristjong Prydomm) var ihvertfald straks ude og besynge MR's afgang.
En af faktorerne er nok at løbet er fransk og franskmænd nu engang er som franskmænd er. Det skal helst være en latiner og allerhelst en franskmand der vinder løbet og man saboterer gerne andres prestationer for at nå det mål.
tilføjet af

Jeps, Jesper og Bjarne

... henholdsvis Worre og Riis, kan vi takke for, at der never-ever kommer en dansker til at stå med hænderne over hovedet på Champs'en.
Jeg håber, at yndlingskyllingen en dag finder fred for den kolossale tomhedsfølelse, han må have i maven efter i onsdags... :o(
tilføjet af

Også helt enig... Jeg tror på Michael

Jeg synes generalt Tour de France & cykelverdenen lytter for meget til rygter, der skal da håndgribelige beviser til før man begynder at straffe folk.
Det ender sku da galt hvis de vil smide folk ud af et cykelløb bare fordi de giver et dårligt ry, som om de ikke havde et dårligt ry i forvejen.
Jeg håber ikke de tror deres ry bliver bedre, hvis de smider folk ud på rygter inden de har undersøgt om de passer.
Jeg tror på Michael...
tilføjet af

Ydmyghed

Han mangler endnu ydmyghed overfor dopingkontrolden. De er der ikke for at man skal lave grin med dem.
Dersom der bliver en retssag, håber jeg at det bliver en sand og retfærdig dom. Men jeg tror ikke hollænderne har en lov mod "uretfærdig" fyring, og kontrakten skal nærlæses.
tilføjet af

Amatør?

Når det er stjernene der får nykker, er det vel dem der får nykker. Du/I vil åbenbart have indført forbud mod fyringer indenfor sport?
tilføjet af

Fyringsforbud?

Skal alle fyringer indenfor alle ansættelsesforhold, eller gælder det kun i sporten?
tilføjet af

Jesper eller ledelsen

i DCU valgte fra en der stod på randen af karantæne.
tilføjet af

ja ihvertfald når

det er på så løst grundlag som dette. Han var jo blevet straffet.
Hvad så med Contador, som man mener var med i operacion puerto og dopet. Ingen konkrete beviser, men mistanker ja. Nøjagtigt som med Michael. Han burde i så fald også fyres.
tilføjet af

Noget lugter forkert her

Hvis det var DET det drejede sig om, altså at bevise om MR var i Mexico og at give ham de retmæssige bøder, så havde man jo gjort det inden løbet. Hvis det altså var DET det drejede sig om. Det ville have været det nemmeste i verden at ordne det og MR siger jo "god" for bøderne, om jeg så må sige. Han siger selv de er fortjent og at andre selv har fået advarsler. Har du overhovedet læst artiklen?
Men det virker ikke helt til at det VAR det man ville opnå med hetzen. Man ville ikke have MR i gul føretrøje. Det var jo PUDSIGT nok da han kom i gult at der blev ragnarok og Jesper Worre fik meget meget travlt.
Jeg synes der er meget der lugter forkert her.
tilføjet af

Godt interview

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=17&conference=302&posting=1101256#1101256

og dette er ellers min mening om sagen. Orkede ikke lige at skrive det hele igen :-)
tilføjet af

Gemte

Contador sig også for dopingkontrolden? Der er virkeligt bevis på at dopingkontrolden ikke kunne få fat på MR.
tilføjet af

Han gemte sig

for dopingkontrolden, havde fået 2x2 advarsler, næste advarsel ville betyde karantæne.
Hetz? Den er meget langt ude. Hetzen har været mod dem der vil dopingen til livs. Ingen stjerne eller idol skal have lov til at gå fri ved drillerier, vist det var det.
Det var virkeligt MR der begyndte drillerierne, han løj åbenlyst for alle der gad høre på ham, det var for at imødegå disse løgne snebolden begyndte at rulle. Hans "administrative påtale" blev bare for meget. Det var dette Jesper Worre modsagde, samtidigt som MR blev sat af landsholdet.
Når en mand begår noget forkært, er det aldrig budbringeren der er skurken.
tilføjet af

Han har da ikke gemt sig

hvor har du det fra? Læs lige artiklen igen
tilføjet af

Jo, han gemte sig

for dopingkontrollen i 3 uger, vitale uger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.