11tilføjet af

Jeg skammer mig

Jeg skammer mig over mit liv og mine valg , er lige nu på vej ud i et liv med nada økonomi og ingen socialt liv , jeg når ikk det mål jeg har sat mig uddanelsesmæssigt og føler mig totalt som en taber, jeg har isoleret mig selv de sidste 3 måneder , men har ikk så mange venner der er hjemme , tror dog alligevel stadig det er min egen skyld at livet er noget lort , mit klaver er gået i stykker , min computer er så let at sætte sig ved og jeg har nu siddet her og Kigget ud i tomrummet eller ind i skærmen , jeg vil gerne videre men har ikk de store muligheder , er vel bare dum nok til at skrive et indlæg sådan et sted som dette , hmm .. det er dumt at være vred jeg ved det godt det er jeg bare , jeg vil ikk snakke med min familie men den er heller ikk så stor ,.. har dog klaret mig fint indtil nu , jeg synes bare at rebbet strammer og er ret træt af at skulle skamme mig så forbandet meget , .. dumme mig..
ville bare lige udtrykke mine tankestrømme . har jo ikk rigtig nogle at snakke ud ved så det hjælper måske lidt dette , ---.- til alle de folk der ser dette vil jeg bare sige hej og dav ,
tilføjet af

Du skal ikke være ked af det..

Hej Anders..
Jeg tror at den følelse du sidder med ligenu er meget almindelig.. Der er mange mennesker der, når de kommer til et tomrum i deres liv, reagerer som du gør. Man føler sig intet værd, og man ved godt at det er ens egen skyld. Der er alle muligheder for at få rettet op på hvordan du har det. Du er stadig ung og der er ingen grund til at føle at du har travlt. Det som det hele gælder om er at kunne sætte sig ned og hvile i sig selv. Det er en fejl at det hele skal være planlagt og tilrettelagt, det som det i virkeligheden gælder om er at kunne tage tingene som de kommer (ikke at man ikke skal have nogen plan om fremtiden, men bare at man ikke behøver at skynde sig)... Angående det sociale liv så er det aldrig så slemt som man tror, så længe at man har overskud til et smil og til at lytte til hvad andre har at sige så skal det nok gå.. Jeg håber virkelig at du klarer det for jeg ved hvordan du har det, men jeg ved også at du nok skal klare det... Kærlig hilsen Mia..
tilføjet af

Sådan har jeg det også!!!

-Skal vi skrive sammen,bare for sjov!!???
-Der er vist mange der kender til det....
tilføjet af

forslag

Hey Anders..
Op med humøret! Du er 21 år og har massere af tid foran dig. Alle begår fejl i sit liv - de smarte lærer af sine fejl mens de mindre smarte`sovser`i sine fejl. Done is done! Det vigtige er, at du finder noget i din hverdag som gør DIG glad. Feks. en elevplads, et studie du kan lide eller tjen nogle penge og tag ud og rejs mens du finder ud af hvad du vil. Jeg brugte to år af mit liv på at arbejde som en sindsyg - jeg blev gældsfri og havde penge til en rejse - jeg blev god til engelsk og det fik jeg senere brug for. Dvs, både oplevelser og erfaringer jeg kunne bruge senere i mit nuværende job. Jeg havede døgnvagter hos en handicappede 1-2 vagter om ugen ved sinden af mit studie og havde flere penge end mine medstuderende men - vigtigst af alt - jeg havde ingen studiegæld og kunne samtidig arbejde ekstra i ferier uden af tænke på problemer med SU tilbagebetaling (Der er lang sommerfeire når man læser på uni!! - kunne let tjene 25.000 kr. pr. md. i sommerferien) Men, hvis du er ved at løbe ind i en depression må du have hjælp fra din læge til at komme ovenpå igen. Du har alle chancer nu!! Op med humøret min ven.
tilføjet af

ikke nemt når man sidder i lortet

kære Anders21
det er så let at sige at det bare en en periode og du bare skal tage dig sammen. det er bare ikke nemt lige når man sidder i lortet. mit råd til dig er: prøv at finde ud af hvad du vil med dit liv. er det overhoved det rigtige at du laver lige nu? og så derfra tage små skridt af gangen. det er de små sejre der starter med at gøre en forskel. du skal tænke på dig selv, hvad du vil og ikke andre. og i stedet for at mure dig ind gå ud og gå en tur. du skal ud og se andre mennesker og ikke nødvendig vis dine nuværende venner. ikke at jeg mener at der er noget i vejen med dem, men det kan være pt at de ikke lige kan give dig hvad du har brug for. held og lykke og giv ikke op.
knus missmanilla
tilføjet af

"FUCK DIG"!!!!

Nå...ja, jeg ville bare have din opmærksomhed...jeg siger ellers ikke sådan til folk. :o)
Jeg synes, det er dumt og kedeligt at sidde der og bygge et helt tårn op af tomme dage. Jeg vil prøve at sige noget, som jo altså kun kan komme fra en virkelig livsflipper, og det kan jo være du ikke kan bruge det, men altså det er både ærligt og venligt ment.
Hvis du forestiller dig at dagene er små kasser. Når de ikke har været der endnu, så eksisterer de kun i teorien. Så kan du tage hver dag ud af luften og kigge på den "Onsdag i næste uge"...den skal sgu have farver på. Og den skal dufte godt...lidt krydret. Farver og krydderi...ok, den dyre version kan være noget med en indisk restaurant, den lidt billigere version kan måske være at invitere et par venner over. Dække op med farver og blomster. Tage spraglet tøj på. Låne musik på biblioteket, som er spraglet og mærkeligt. Ravi Shankar (Meget spooky hamrende dygtig indisk zither-musik. Yeps det er mærkeligt, men det dufter vidunderlig krydret.)...Prøv at tegne med mindst fire farver, og fyld hele papiret ud med et eller andet...også selvom du aldrig har gjort det før. Der er jo ingen der behøver at se det. Der er tusind måder at prøve at gøre onsdag i næste uge farvet og krydret. At gøre denne dag til det du har besluttet dig for.
Helt bogstaveligt: tag en dag ad gangen! :o)
Når den så er overstået, kan du gøre status, var det sådan du ønskede dig det? Skal det gøres på en anden måde?
Bare husk, at når den er gået, så kommer den ikke tilbage, men indgår i den mur af små kasser som udgør dit liv. Hvordan skal den mur se ud? Gennemsigtig og farveløs? Hvordan ser den ud indtil nu?
Når du har gjort det een gang, så kan du gøre det igen, men nu skal det måske bare være en dag, der lugter af fisk hele tiden :o) Eller er grøn med frisk luft og æbler. Eller en sort dag med ild? Prøv at se, hvad de forskellige koder kan fremkalde af inspiration til at bygge en "god dag". Hvilket musik hører til?
Det handler om at flytte fokus, væk fra at du sidder og er ensom og ked af det. Synes i øvrigt det er en skide god idé at skrive ind i cyberspace og få nogen ting ud af det!
Jeg kan godt forstå, at du har det ganske forfærdeligt, men man er nødt til at gøre et eller andet, og man er også nødt til at se at bare den mindste forandring indeholder en fornyelse. Man har også brug for noget inspiration, så det håber jeg virkelig du får ved, at vi sidder her i dit debatrum og siger en hel masse til dig :o)
Det vigtige er at du bliver mester til at navigere i forhold til dine beslutninger, være "in charge", og være åben overfor alle de oplevelser, der følger med. Det giver dig mulighed for at lære at leve i nuet.
For det kan ikke undgå at ske, at du vil møde mennesker undervejs. Nogen af dem vil være meget nysgerrige på hvad du har gang i, andre vil synes med det samme at du er for mærkelig, men det er jo fint, så sorterer du jo bare fra, fra starten.
Dem der hænger på vil jo være betagede af din fantasi og opfindsomhed, og de vil give tilbage i stor stil. Det er min oplevelse.
Men det det kræver, at du tør stå ved dig selv og alle dine mærkværdigheder, for vi er sgu allesammen spøjse! Men det kan godt være det er den del der er sværest.

Kærlig hilsen
Halfevil333
tilføjet af

...

Halfevil - hvor er det bare godt skrevet!!:0)
Anders - det ku være hyggeligt at skrives ved!!
tilføjet af

Halfevil

hvor er du dejlig!!!!!!!
tilføjet af

c". Tak (røde kinder)

Tusind tak begge to for thumbsup. Det er bare en rigtig god skik, at give andre anerkendelse. Meget hyggeligere at være i selskab med. Dejligt at nogen kan bruge det, man skriver...nu er min dag ihvertfald reddet. :o)
tilføjet af

Tak for svarene,

Tak
tilføjet af

din dag

og mine kommende mørke-efterårs-nedturs-dage (ikke fordi der er så mange af dem, meeen lidt melankoli kan jeg ikke helt sige mig fri for).
tilføjet af

klart 90%

fuck hvor er jeg træt af folks pis! jeg er så skide træt af, at blive trampet på og føle at der er nogen der griber fat, men de i virkeligheden bare gir slip, fordi de er så skide egoistiske og kun gør en god gerning fordi så ser de ud som om der en form for følelse i deres betændte små kolde hjerter!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.