5tilføjet af

Er det dyrt

Jeg står og skal til at købe ny sofa. Har fundet en der passer mig nogenlunde. Der er så kun den ene tilbage og den har stået i udstilling et års tid. Den er sat ned til 7000 fra 9000. Men der er noget der siger mig det er for dyrt. Hvad siger I? Burde jeg ikke kunne få den længere ned i pris?
tilføjet af

Kommer an på

hvilken model.
Hvilken model er det?
tilføjet af

En sofa til 9000 er nok ikke fremtidens antikvitet

- og så kan du roligt regne med at forhandlerens kalkulation er 305, så den skal max koste 4500 - og så har han endda dækningsbidrag på skidtet.
- Pas på med for billige sofaer, de har det med at ærge en i mange år....😉
tilføjet af

Jo...

Det er alt for dyrt!
Jeg købte på et par tidspunkt et par spisestole, der havde stået i udstillingen. Dem fik jeg til en fjerdedel af prisen... 7000 er jo bare almindelig udsalgspris - du skal også have lidt for, at de har stået i udstillingen...
tilføjet af

Et ÅR........??

Er det så fra 2008 til 2009...eller sådan rent tilstede i butikkens udstilling i 12 måneder??
Tjek lige om den ikke er falmet lidt..pletter og fejl på siddeflader, synes du den er ok, så skal du vel lande på det halve af den oprindelige pris....Hvis jeg var dig, ville jeg finde nogle fejl, opdigtede eller ej, tilbyde den halve pris, sælgeren vil sikkert afslå dit tilbud. Så du har allerede et visitkort i lommen, eller en seddel med dit telefonnr. Den stikker du sælgeren med ordene,, ok. ring hvis du eller din chef skifter mening, men vent ikke alt for længe...
De ringer nok samme dag. Held og lykke med handlen og din nye sofa.
😉
tilføjet af

det er for dyrt

Tak for jeres svar. Godt med nogle seriøse svar!! Jeg er i mellem tiden blevet enig med mig selv om at det er alt for dyrt:o) Var også lidt på den der med en fjerdedel af prisen. Har spurgt hvad de kunne gøre ved prisen, når det var den sidste o.s.v og svaret var ingenting.
Den havde stået i butikken et år, det må jo være 12 måneder og så er der pænt mange der har siddet i den:o)
Det går ikke. Vil hellere give 9000 for den som ny end 7000 som et år gammel. Må ud og finde en anden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.