12tilføjet af

Jeg synes ikke at

Jeg er en kristen pige og jeg synes ikke at man skal dyrke sex før man er gift, for det er imod guds vilje.
tilføjet af

Guds vilje

Det lyder som en menneskelig tolkning af hvad der er Guds vilje. Religion kan bruges på mange måden, bl.a. til kontrol af mennesker. Man kan i de tilfælde diskutere, hvorvidt det er Guds vilje eller nogen hykleriske såkaldt kristnes vilje. Jeg er selv kristen og har ikke problemer med sex før ægteskabet. Jeg har derimod et problem med kristne der bruger bibelen negativt.
tilføjet af

Yes

Du har ganske ret !
tilføjet af

Sille... I så fald...

er Gud da selv et MEGET dårligt forbillede. :)
Tænk lige på hvad der skete, da han fik øje på "Jomfru Maria", og fandt på at nu ville han ha' sig en søn (Jesus).
Hmmmm..... Og så lod han endda en anden tage skylden og besværet med barnet.
Gavtyven
tilføjet af

vrøvl

hej jeg synes det er lidt over dimensioneret, er det guds vilje at man ikke må opleve noget så dejlig som sex, og hvorfor skulle det være en synd, det er meget muligt at man ikke gjorde sådan noget for 2000 år siden, men hallo tiderne skifter, og når du siger du er kristen, ja det mener jeg også at jeg selv er, født i et kristen hjem, men det er ikke noget med at jeg går i kirke i tide og i utide, kristendom kan være utrolig mange ting, og hvad du selv gør er op til dig selv og det kommer sådan set ikke os ved. Det er ikke for at virke ubehøvlet eller sådan noget, jeg kan bare ikke li når folk kommer med sådan nogle kommentarer...
tilføjet af

til By nature

Hej
Jeg vil høre om jeg kan få dig til at skrive til mig for der er noget jeg gerne vil spørge dig om der ikke har noget med det her at gøre?
xvid@sol.dk
Jeg respektere et nej.
Tak for at du har givet dig tid til at læse dette
mvh
Peter
tilføjet af

Hej Peter

Spørg du blot frit i dette forum, det jeg mente var at nogle herinde synes du har for mange "ikke emnet relaterede" indlæg repræsenteret.
Debatvenlig hilsen,
By nature
tilføjet af

Gud bevar mig vel

Hvis du er kristen ved du at du har en højere magt, det kan være gud eller hvad man nu tror på. Det vigtigste er at forstå at der er noget som er større end en selv.
Det er en meget gammeldags og ikke særlig anderkendt holdning også i religiøse kredse at sex i sig selv er en ukristen handling.
Sex er tilfredsstillelse af et fysisk behov som alle mennesker er udstyret med det ligger meget langt fra det åndelige grundlag som kristendommen bygger på, man bliver faktisk syg hvis man ikke dyrker sex regelmæssigt fra man er 15-16 år, under udøvelsen af de jyske eller sjælandske standartøvelse, for det er det som det er, udskiler kroppens autonome biofysiologiske system en mængde stoffer som man kristen eller ikke kristen har brug for du har sikker onaneret, som det mindste onde og mærket det vælvære som naturligt opnåes, hvis du bliver der og ikke får bondeanger og altmuligt andet destruktivt, så får du det faktisk meget bedre. Hvis din skræk er forplantningen er der da uendelig mange andre måder at blive tilfreds stillet på end ved samleje, du skal vide at gud er lige glad med om du boller, bare du ikke driver hor, så gå du bare frisk til den det kunne jo være at du gik hen og blev sund og rask til det tidspunkt hvor du vil til at have børn. Niller
tilføjet af

Amen

Så er det da godt du har andre kristne at dele holdning med, men du kan nok ikke overbevise ikke kristne, eller de fleste danskere, om guds vilje... mange kan lide at elske... og er dette ikke en smuk ting mellem to, eller flere, mennesker.. Lad os da nyde en af de få gratis glæder vi har..Skal man som kristen ikke bestræbe sig på at leve så godt og lykkeligt man kan? Sex er et af guds gaver... se dog at få lukket den op! ;)
tilføjet af

hehe

jamen så er jeg da sikret en plads in Hell!!! Men remember.. Good girls go to heaven, bad girls go whereever they want... og.. Al respekt, det er da smukt at gemme sig til "den eneste ene", men med alle de skilsmisser der er nutildags, så er man jo ikke sikker på at det er mr right man har fundet.. Og så er alle de gode intentioner jo ligesom spildt!!
tilføjet af

Svært at gennemføre!

Jeg synes, at det er al mulig ære og respekt værdig, at du selv vil leve op til dette kristne ideal!!!
Jeg tror imidlertid, at det vil være svært eller umuligt at gennemføre generelt. Den kriste tro har vi ganske vist, men det moderne livsmønster strider så meget mod de høje idealer, at det nok kun bliver en mindre gruppe, der kan leve op til disse. Også uanset at vi med både det gode og det onde forsøger at lede mennesker i den rigtige retning.
Det enkelte menneske må forsøge at efterleve sin egen tro og samvittighed. Hvis alle tænker lidt mere over deres gerninger, er vi nået et lille skridt på vejen. Den ultimative renhed eksisterer kun i drømmen om det perfekte, og det perfekte er det paradis, som vi ikke når i denne tilværelse!
Heldigvis findes der tilgivelse til alle os syndere. Ellers fik Gud svært ved at udvælge bare nogle få til den næste ark. Om den næste ark bliver et rumskib til Mars er et spørgsmål for sig ...
tilføjet af

Gud har givet os LYST!!

HVor ved du fra at det er mod guds vilje....så havde han nok ikke udstyret os med vores "redskeber" til at have sex med...så havde han nok bare lavet noget så vi bare kunne få børn??
Nogewt helt andet er at han også har givet os LYSTEN - Lysten til at have sex og udforske hinandens kroppe....vi er ikke lige som dyr...vi skal ikke kun ha´sex for at få børn!
tilføjet af

VI ER DYR!!!!

Uden på nogen måde at forklejne kristendommen, har jeg lidt at tilføje!
Gud skabte mennesket, men først (ifølge min personlige opfattelse) skabte han de laverestående dyr. Gud har udviklet os mennesker igennem umindelige tider (stadig ifølge min opfattelse!). Vi er ikke det ultimative væsen, men i øjeblikket rangerer vi højest på vor egen planet, hvad intelligens angår.
Det tidligere trin i udviklingen, der senere resulterede i os mennesker, var aben. Før aben kom lavere pattedyr. Denne udvikling af livet på jorden er så gennemforsket og velunderbygget, at selv de fleste kristne teologer må erkende dette. Denne udviklingshistorie strider imidlertid ikke på noget punkt imod Det Nye Testamente.
Det er derfor en helt klar fejl at opfatte menneskets behov, "LYSTEN", som noget enestående og specielt for os mennesker. Vi har blot videreudviklet vores sanseapparat i takt med forøgelsen af hjernemassen. Vi mennesker er derfor i stand til at udføre mere avancerede former for forplantning, men naturens mål er stadig i sidste ende et befrugtet æg, der kan føre til afkom!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.