11tilføjet af

Forhold - kvinder - forhold

Der laves mange, rigtigt mange indlæg om parforhold... det er også fint nok.
Har dog lagt mærke til at 90% af dem er lavet af kvinder!
Hvorfor er det at kvinder går så meget op i hvordan deres forhold har det, hvad der sker og snakkes om??? -Det er som om at kvinders primære interesse er parforhold og tænker meget over det. Overvejer de mindste detaljer. Og vurdere hvorfor han nu lige sagde det og lige på det tidspunkt osv...
Så kvinder:
Hvorfor er et perfekt parforhold så vigtigt? Hvorfor ikke bare tage tingene som de kommer og nyde det mens det er der??? -Og ikke snakke så meget... bare nyde!
tilføjet af

Alm. Kendt er

At kvinder kagler der ud af, men mænd tier med det.
Men jeg er enig med dig i at.
Man bare skal nyde hvad der måtte være at nyde og tage en dag ad gangen.
tilføjet af

Måske

det er fordi at mange mænd glemmer at tage sig af sin kvinde.
Mange glemmer at gøre hende tryg, og når de flintrer rundt med venner og alt muligt andet end hende er i højsædet, ja så bliver hun altså usikker på ham.
Kvinder er heller ikke ligeså bange for at søge råd hos andre ;)
tilføjet af

En sjov sætning

"mange mænd glemmer at tage sig af sin kvinde"
Mener du at mænd pusser, kysser og nusser for
lidt med deres kæreste?
Det kan være at kvinden har brug for mere
bekræftelse end mænd, fordi de er født
med et moderinstinkt. ;o)
tilføjet af

Det er de små ting

som et kram, eller ordene "jeg elsker dig".
Bare at vise med små ting i dagligdagen at man sætter pris på hinanden, og ikke tager hinanden for givet.
Og det gælder jo begge veje ;)
tilføjet af

Jeg bliver lidt provokeret

af det du skriver med at mænd skal tage sig af sin kvinde .... du skriver længere nede at det gælder begge veje. Så langt så godt men mænd har nok ikke det samme behov på det område så det ville svare til at jeg skrev
" Kvinder skal give sex hver dag "
får det er det mænd ville bruge som argument hvis denne tråd havde heddet forhold - mand - forhold
Hvordan syntes du det klinger ?
tilføjet af

kvinder i forhold, kun til egen fordel.

enhver kvinde vil altid føle sig usikker i et forhold, hvis fyren hellere vil til fodbold, end sidde og kagle med hende, så bliver hun usikker.
man kan på en pæn måde sige, at kvindens identitet sidder i hendes forhold til fyren, og det kan kun få fyre leve op til, medmindre de tilhører den svagtbegavede gruppe af pædagoger og folkeskolelærer.
for flere år siden arbejdede jeg sammen med en fyr, som bar en T shirt med påskriften, bløde mænd giver kvinder orgasme, rigtige mænd er ligeglade.
kvinderne sammenkaldte til ramaskrig hos personalechefen, og fyren måtte tage den famøse T shirt af, senere vidste det sig, at han havde fået den af sin kone, og da sandheden kom frem, var der en del kalecher som fortrød deres handling, da konen havde en betydelig højere stilling end de dværghøns.
en nævnte oralsex her, jeg tror ikke på, at oralsex løser nogen problemer, medmindre hun er tandløs, overvægtig, tubepattet, eller ildelugtende, oralsex er af ny dato, og ikke alle kvinder giver blowjobs, selvom de gerne vil have slikket galocherne.
faktisk er kærlighed en slags blind ilusion, fyren vil gerne have dyppet dyret, men det har intet at gøre med kærlighed, det er kun en hormonal udløsning, men så længe han kan få kvinden til at deltage i hans fantasier, er det jo bare fantastisk.
ægteskab har kun en vinder, og et mandfolk, som snart bliver reduceret til skaffedyr, hvis han i fuldskab har besvangret hende, er han ikke særlig atroværdig mere, barnet er kun kvindens, og hvis fyren bare kaster øjnene på tante olga er der ballade i det lille hjem.
vi er kommet til en tid hvor mændene burde kræve deres liv tilbage, bo gerne sammen med en kvinde i 5 år, og nyd hendes sexede krop, og hendes timelange fnidder med veninderne, og skift så mening, og find en ny pige, livet er for kort til faste forhold, der findes i tusindvis af kvinder som sidder ensomme derhjemme, og venter på ridderen på den gyldne nordbakke, mange ender i depresioner, mindreværdskomplekser og overvægt, deres liv er så tomt fordi elskeren forlod dem mikkelsdag 1998, og facaden synker længere og længere ned, værst er barnløse kvinder over tredive, jeg kender en fyr, som under et one night stand graverede en taknemmelig kvinde, og hun sendte ham utallige breve om, at han ikke skulle betale børnepenge, og at hun ville fortælle amtet, at hun ikke vidste hvem faderen var, han sendte brevene videre til amtet, da han også ønskede omgang med datteren, hvilket mopsede kvinden, så hun blev så hadefuld, og saboterede hans samvær med pigen.
der findes en ældgammel bog, "kvinde er kvinde værst, og kvinderne har desværre ikke ændret adfærd, men er blevet mere dominerende med deres ligeret.
80% af lægens patienter er kvinder, ikke kun på grund af deres underliv, selvom det sikkert også spiller ind, det er jo dokumenteret, at kvinder som har fået foretaget utallige aborter, har svært ved at blive gravide, hvis en ny fyr mener noget seriøst med en kvinde, burde han have adgang til hendes sygejournal, ellers kan han risikere at stå på hospitalet med et pornoblad, og håndonanisten, og pumpe sæd til en steril kvinde, for naturligvis vil hun aldrig fortælle om aborter.
mænd, eller sølle skrog, er blevet overtalt til at importere børn fra afrika og korea, bare for at få husfred, og naturligvis kan forholdet ikke holde på en løgn, så mange fyre springer fra senere.
kvinder får åbenbart en identitet med et købt barn til 200.000 kr. og offentlig snagen i privatlivet, og naturligvis fandt man barnet på trappen foran kirken, så barnet skal altid være taknemmelig for, at XXNN, netop valgte denne skønne unge.
tilføjet af

De vil indføre facaderne

fra det feminine amerikanske samfund i vores gamle Vikingekultur.
tilføjet af

Hva' planet kommer du fra?

Kan du slet ikke lide kvinder? Er de bare et nødvendigt onde man(d) må trækkes med får at have noget at stikke p*kken ind i? ...mee
tilføjet af

ret interessant

skrevet jeg griner endnu ... læs mit bud på problematikken
http://debat.sol.dk/show.fcgi? category=20&conference=242&posting=770451
tilføjet af

Tæt på sandheden

Hvis de ikke har menses, så skal de
være klar til at sprede benene. De
får jo også en himmelsk oplevelse.
Hovedpine gælder ikke som undskyldning, da
sex fjerner hovedpinen!
tilføjet af

Et forhold skal plejes...

... og helt klart nydes... kan ikke give dig mere ret!
Men det skal også plejes og vedligeholdes... ligesom bilen... hvem gider kører i en gammel nedslidt Opel Astra med ølflasker på gulvet og bræk på sæderne fra sidste gang den kørte gutterne til kamp med Brøndby...
Der skal være gnist, hengivenhed, kærlighed og hed elskov i et parforhold... det har jeg haft med den samme kvinde i 21 år nu... men vi snakker også lidt om hvordan det går ind i mellem, hvis det skrider lidt.
Hun har det iøvrigt fint med at jeg selv tager til Roskilde festival, heavy metal koncerter eller en lang tur på motorcyklen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.