9tilføjet af

Clairvoyanten ramte plet - og alligevel er jeg i tvivl

Hey
Jeg er simpelthen i syv sind. Jeg havde fået et besøg hos ham den kendte clairvoyant: http://www.pallier.dk i fødselsdagsgave af min søster. Jeg er ikke specielt troende, men tror alligevel på mere mellem himmel og jord.
Det var chokerende hvor meget han ramte plet. En masse som han slet ikke kunne vide eller gætte sig til på forhånd og trods det kan jeg ikke rumme det. Tvivlen overmanner mig. Hvorfor vil jeg ikke tro på det? Er der nogen af Jer som har prøvet en clairvoyant? Og hvordan havde I det bagefter? Jeg bliver ved med at spørge mig selv om hvad der skal til før jeg kan tro på det...
Han er sgu ikke bare en god psykolog eller god til at gætte. Hvor får han det fra?
tilføjet af

ja hvor

tro du roligt på det, der findes merer mellem himmel og jord en man lige tror.
tror du stadig ikke?
så tag til indien til en guro og han vil give dig et stykke parpir, skrevet for et par tusinde år siden, på det står der alt, både hvad du allerede har oplevet men også hvad du kommer til at opleve - tør du det?
tilføjet af

Hvorfor betyder det noget?

Mange, rigtig mange snakker om clairvoyance, og jeg har da også selv haft nogel oplevelser, der ikke forklares sådan lige umiddelbart, men...og hvad så?
Der er ingen clairvoyant, astrolog eller hvad ved jeg, der har fortalt mig noget, som jeg kunne bruge...altså jo. De ved meget og kan se meget både i fortiden, nutiden og fremtiden, men jeg kan ikke rigtig brude deres viden til noget, for det er jo mig, der skal leve mit liv hele tiden. Hele tiden væleg og forholde mig til nye mennesker og nye situationer. Jeg vil pokkers gerne vide om "han" (en eller anden lækker fyr), om han også elsker mig, og hvis den clairvoyante siger at det gør han, så er man lige vidt, for så dukker der ti tusind andre spørgsmål op, og hvis han siger, at "han" ikke elsker mig, så dukker der lige så mange andre spørgsmål op...og sådan er det. Vi kan blive imponerede, og det ER meget imponerende, men desværre ikke brugbart.
En af mine venner mistede sin mand for et år siden. Hun har følt hans tilstedeværelse meget, siden hans død. Så fik hun en eller anden "åndemaner" eller hvad det hedder, til at komme og "rense" huset og vise ham vejen mod lyset. Og hun berettede meget om det, var meget optaget af det, men med al respekt for hende (og det har jeg virkelig), så forekom det mig at processen mere havde med hende og hendes egen proces at gøre, end det ahvde med hendes afdøde mand at gøre. Og "åndemaneren" gjorde sit arbejde, hun fik hjulpet processen videre frem. Om den afdøede mand kom afsted mod lyset, er der jo reelt ingen af os der ved...eller ved på samme måde som at det her tastatur lægger bogstaver på nettet, når jeg trykker på tasterne.
Men den den konkrete, håndgribelige viden, der reelt bliver ud af seancer, er mindre vigtig, end den proces, de sætter gang i, i dem der deltager.
Min egen erfaring er, at jeg har fået meget mere ydmyghed og respekt for andres opfattelser af virkeligheden. Andres virkelighed, er lige så rigtig og vigtig som min....
Ved ikke om mine meninger og oplevelser inspirerer eller supplerer...håber det
tilføjet af

Aura

Det ligger i din aura, dvs. et energifelt der omgiver alle levende væsner.
I det felt kan du se informationer om fortiden, nutiden og fremtiden.
tilføjet af

At tro

handler vel om at turde - At turde tro på, at man ikke har den totale kontrol over sig selv?
I hvert fald lige her ... Eller hvad?
Tør det menneske, der kortlægger alt i dagligdagen, tilretterlægger tidsplanen og føler sig i total kontrol over sig selv - Det må da være skræmmende så at opdage, at der er mere mellem himmel og jord...?
Nu siger jeg ikke du er en af dem, men måske skal man bare sætte sig tilbage engang imellem og acceptere. Når man først har erkendt og accepteret, så går det som regel meget lettere ;)
Mvh. Anna
tilføjet af

pas på

jeg går i tiende klasse, og har lige haft besøg af en tidligere clairvoyant, han er nu stoppet fordi en af hans "kollegaeres" klienter begik selvmord.
En clairvoyant gætter på fortiden, ved hjælp af ens ansigstudtryk og meget af det siger man at det passer og så videre, men hvis du fortalte din nabo det samme, ville han/hun også kunne få det til at passe et sted ind i livet.
Det med fremtiden er manipulation, du vil komme til at leve efter det du har fået fortalt, helt uden at ville det. og jo mere du lever efter det du har fået fortalt, kommer du til at tro på clairvoyanten og vil derfor leve videre efter det der blev fortalt dengang.
Det med at ham jeg havde besøg af på min skole, han kom og fortalte af en klient ikke havde oplevet at det en clairvoyant havde sagt var blevet rigtigt, dvs nu var det ikke længere fremtid men nu fortiden. efter det der var sket skulle han komme ud for en ulykke sammen med sin familie, og hans barn ville få en skade for livet samt ham selv. manden var psygisk svag, og kunne derfor ikke leve med tanken om at han skulle gøre andre ondt når han kunne forhindre det.
det jeg mener er at man skal passe på med at gå til clairvoyanter, for ikke alle har psyken til det.
selvfølgelig er jeg også n af dem der tror på sådan noget, også efter jeg havde hørt foredraget, jeg læser stadig på horoskoper, selvom jeg ved at det ikke passer, men jeg skla bare lige vide hvad der står i denne uge....
tilføjet af

Tak for indlægget!

Der er rigtig mange falske clairvoyante i denne verden, og de
gætter på fremtiden. For de har ganske enkelt ikke evnerne.
Det samme gælder for de folk der lægger et horoskop.
En ægte clairvoyant ville aldrig fortælle om ulykker.
En ægte clairvoyant kan se, hvad folk kan tåle at høre.
En ægte clairvoyant fortæller aldrig, hvordan du burde leve dit liv.
En ægte clairvoyant sårer aldrig deres kunder.
Meget få clairvoyant kan se ind i fremtiden, og ingen af dem
jeg har mødt havde de evner.
De regler gælder også for dem, der laver et horoskop.
Horoskoper skal tilpasses den enkelte person, så weekend
horoskoper er bare pladder journalistik.
Nu kan du kende forskel på sande og falske udøvere!
tilføjet af

palmeblad

kaldes det tusindårgamle papir. Er der nogen der ved, hvor man finder nogen, der "har ens blad"
tilføjet af

Okay ...

Interessant svar ...
Men hvad så når clairvoyancen sker igennem et telefonrør?
Der er ingen ansigtsudtryk, kun en stemme ...
Det har jeg prøvet 1 gang, og hun snakkede så meget og havde så meget at fortælle, at jeg højst kunne nå at sige 'mmm' eller 'okay' af og til ...
Om det var gisninger, kan jeg endnu ikk udtale mig om, da jeg endnu ikk er nået dertil hvor ting hun fortalte om ville/kunne ske ...
Men personligt omkring mig, passede det på punkt og prikke ... !
tilføjet af

ja du siger noget

Og når en clairvoyant giver clairvoyance med bind for øjnene, det har jeg prøvet, og det virker fuldstændig som på den alm. måde.
Så det er altså ikke med øjnene clairvoyante ser, tyg engang på dette, og fortæl mig, hvad det så er de gør :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.