2tilføjet af

The Gunners er stadig up

Det var en sand fryd at følge lokalderbyet mod købeklubben Chelsea i går. Og hvor det fryder mig, når drengene kan gøre det så overlegent.
Flot spil, gutter! Håber I kan hæve trofæet, når sæsonen går på hæld!
Hilsen
The Gunners-fan siden 1-1 kampen mod Newcastle på det gamle Highbury i '88.
tilføjet af

1-1 mod Newcastle.

Var det noget særligt?
Jeg blev Chelsea-fan pga. pokalfinalerne mod Leeds United i 1970. Dengang fodbold var fodbold. Helt enig med dig i, at det er kapitalen, der er fremherskende i vore dage. Klubben har vundet en del titler de senere år, men det var faktisk sjovere de år, hvor det ikke lykkedes. Den helt store lidelseshistorie, da de engang i firserne var nede i næstbedste række tæt på yderligere nedrykning.
Håber at Manchester City kan løbe med titlen i denne sæson. Det ville da være lidt interessant!
tilføjet af

Måske ikke udefra set

Dengang i april 1988 var både Arsenal og Newcastle 2 middelmådige hold. Nogle sæsoner senere skulle de blive et par af Englands største hold. Men det var min første kamp som tilskuer på stadion i den bedste engelske række. Hele atmosfæren og stemningen op til kampen, arbejdsløse hooligans der kom gående i klynger ned ad slumkvartererne omkring stadion, mit første Arsenal-halstørklæde (har det stadig), og så følge holdet op gennem årene, hvor det bliver et af topholdende, mesterskaberne osv.
Og så scorede mit daværende idol David Rocastle (døde desværre alt for tidligt af lymfekræft) for The Gunners. Derfor er det ikke "bare" en hvilkensomhelst 1-1 kamp for mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.