4tilføjet af

jeg er bange...

Jeg er bange for at finde en kæreste, jeg er bange for at blive svigtet og udnyttet igen. Jeg tør ikke mere se efter nogen fyre, hver gang jeg ser på de flotte, sympatiske, og rare fyre gående på gaden tænker jeg negativt om dem.
I min barndom havde jeg altid troet at jeg en dag ville finde min drømmefyr, nu tror jeg slet ikke mere på det vrølv. Er der nogen der kan fortælle mig hvad det er der er galt med mig? For jeg ved det ikke selv!!
Mvh Maria
tilføjet af

Fortvivl ikke

Der er sansynligvis ikke noget galt med dig Maria, de tanker du har er slet ikke ualmindelige. Du skriver ikke hvor gammel du er, og du skriver ikke om du lige er kommet ud af et forhold, men det er også ok, men det ville have været nemmere at give dig et råd hvis du havde.
Hvis du lige er kommet ud af et forhold hvor du er blevet svigtet eller måske endda udnyttet er det meget svært at have lyst til at åbne op igen og blotte sig for et nyt menneske.
Kærlighed er dejlig når den blir gengældt og gør så ondt når den ikke bliver giver givet tilbage igen. Jeg tror ikke at du er så gammel (sorry), men find dig selv først, find ud af hver du er, og lad være med at kigge intereseret efter fyre på gaden, lad dem kigge efter dig, for når de gør det, er det dig der bestemmer, og du er ikke bange mere. Find ud af hvad du signaler, og hvilke fyre du har haft, er der en rød tråd ?, og bør du være mere kritisk i din udvælgelse af personer som måske kan gå hen og blive din livsledsager, eller drømmefyr som du skriver.
Du møder sandsynligvis din drømmefyr på et tidspunkt, han passer måske ikke ind i dine kriterier for "drømmefyre" lige med det samme, men man ændre holdninger hele tiden.
Men Maria, ta' det stille og roligt, bliv glad for at være dig selv igen (måske), og åbn' op for en ny person hvis og når du selv har lyst, kærlighed er et spil, nogle gange taber man og andre gange vinder man millionen.
K.H. Tigeranden
tilføjet af

Tigeranden

Hejsa Tigeranden, Tak for dit brev.
Du har gættet rigtigt, at jeg ikke er særlig gammel..jeg er 15 år. Jeg slog op med min første kæreste for 3 måneder siden, han var typen der kun tænkte på sig selv og sine venner, han ringede og kom hjem til mig kun om lørdagen,og når vi var sammen tænkte han kun på en ting:sex, Jeg var klog nok til ikke at komme i seng med ham, for jeg vil gøre det med den rette, og jeg var i tvivl om han var det. Jeg er blevet svigtet af ham mange gange, han har gjorde mig meget ked af det, og da jeg slog op med ham, var han ligeglad, han sagde bare at det var okay, og at vi heller ikke var "rigtige kærester". Efter det følte jeg kun had for fyre som ham. Han begyndte at ringe til mig, og sagde at han nok skulle ændre sig. Jeg kan huske en dag der jeg kom hjem fra karnevallet, fuldstændig træt, han ringede, og sagde at han følte sig ensom uden mig og at han stadig var vild med mig, jeg ignorerede ham totalt, og sagde en masse ting til ham, jeg var meget kold overfor ham, men det var også fordi jeg var træt. Efter det ringede han aldrig mere.
Jeg bliver nok nødt til at blive glad på mig selv, som du selv sagde, før jeg igen begynder at kigge efter de søde fyre der findes nogen steder...
Mange tak...:o)
Kærlig Hilsen
Maria
tilføjet af

Drømmefyren findes

Hej Maria
Jeg kan ikke lade være med at tænke på et ordsprog jeg læste engang:
Hellere elske og miste
end slet ikke at elske
Drømmefyren kommer, tro mig, en dag dukker han op på den hvide hest, men det skader selvfølgelig ikke at kigge efter ham.
Det gør ondt at miste, meget ondt og man tror aldrig man kommer over det, og jeg taler af erfaring. Jeg havde også svært ved at fatte tillid til de fyre der viste interesse for mig efter at min forlovede hævede forlovelsen efter 3 år. Vi var begyndt at tale om ægteskab og børn da han åbenbart fik kolde fødder og flyttede.
I dag er jeg gift og har to børn.
Du får lige et par kloge ord mere til at slutte af på - jeg tror nok de er sagt at Tine Brüel engang:
Når man mister, føles det som et stykke skarpt pyramide formet glas der roterer rundt i hjertet. Spidserne skærer som knive ved hver omdrejning. Men efterhånden slides spidserne og de blive mere og mere afrundede for til sidst at ende som en rund kugle. Kuglen vil altid være der (du vil aldrig glemme ham) men smerten er væk.
Held og lykke
Susi

tilføjet af

godt svar

kære maria..jeg vil først lige sige at det er vidt flodt af dig at komme ud med alle dine følelser..det er allerede et stort skridt..og jeg ved hvordan du har det jeg har selv stået i den situation og gør det faktisk også igen..og det er som om at livet bliver suget ud af en..uden at man kan gøre noget..jeg er selv lige kommet ud af et meget hårdt forhold for et halv år siden jeg blev banket..og nu har jeg fundet en anden..som jeg virkelig godt kan lide og holder meget af men jeg er næsten sikker på at hen bare kommer til at såre mig..igen jeg er blevet svigtet og såret så meget..igennem hele mit liv..men en ting jeg har lært er at livet går videre også selvom at det er hårdt..håber at du kan bruge det til noget..?? knuzz maria s.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.