13tilføjet af

mere end ridser i lakken til venstre politiker oppfeldt ?

Sikke noget svineri
Mon ikke han løber ind i modvind?
ELLER det der er værre?

http://www.dr.dk/nyheder/politik/article.jhtml?articleID=207384
http://www.oppfeldt.dk/
tilføjet af

Her i Danmark.....

... har vi jo et princip med at man er uskyldig indtil andet er bevist, og foreløbig er han "kun" under mistanke.
Det bliver så spændende at se om hans afgang fra Venstre's folketingsgruppe skyldes hensyn til partiet, eller om det er første skridt til en tilståelse, når hans imunitet højst sansynligt bliver ophævet her klokken 13, når folketinget mødes.
tilføjet af

sug sug sug lige noget for EOJ.

pædofili er hans mærkesag.
tilføjet af

Ja, jeg er sgu lidt bekymret....

.. for vores ven. Han plejer da altid at være på pletten som den først.
Vi må da ikke håbe at han er blevet syg
tilføjet af

Der er mange lig i lasten på Christiansborg

Seksuelle afvigere er der nogle stykker af i folketinget, samt på ministerlisterne gennem tiden, der er desværre flere lig i lasten end der er kommet frem, det er end ikke toppen af isbjerget der er afsløret.
tilføjet af

Det er der på "borgen"......

... som der er alle andre steder. Det er der intet udiøst i.
tilføjet af

hvad mener du?

hvad mener du egentlig med sexuelle afvigere? Mig bekendt er der da ingen ""sexuelle afvigere"" (efter min fortolkning af betegnelsen) i folketinget. Det er forfærdeligt hvis han er skyldig, men nu skal man jo først lige se om der er noget hold i mistanken.
Men hvorfor skulle der ikke være gevinst i folketinget, disse underlige mennesker hører åbenbart til i alle samfundslag. Om de så er politikere, købmænd, skraldemænd eller skorstensfejere er underordnet. De skal findes og straffes.
tilføjet af

For en god ordens skyld...

Der blev i P3-nyhederne her klokken 14 fortalt at det var første gang en politiker fik ophævet sin anonymitet pga pædofili, så at der skulle vrimle med seksuelle afvigere på "borgen" holder nok ikke helt.
tilføjet af

venstre og tilliden hvor er den? næsten forsvundet efterhånden

http://www.dr.dk/nyheder/politik/article.jhtml?articleID=207514
Det kan tolkes på flere måder.
Men Venstre har mange ridser i lakken efterhånden.
tilføjet af

spis nu lige brød til........

Ridser i lakken???, ja måske. Nu er det tilfældigvis en venstremand, men kunne det ikke tænkes at en fra SF, konservative, S eller et andet parti også kunne være pædofil?? ( uden at jeg dermed insinuerer at der er nogen der er det!!!).
Det er jo ikke partiet venstre der som sådan har gjor noget galt. Og man må da håbe at der ikke er hold i anklagerne. De artikler du henviser til er skrevet i dag, hvis det er noget du mener er tilbagevendende må du vel have noget at ha' det i
tilføjet af

Seksuelle afvigere

At have seksuelle afvigelser, kan f.eks. være pædofili, eller at være seksuel afvigende ved f.eks. at udøve den med dyr som grise, hunde, heste og høns.
Folketinget er en samling, der er repræsentativt for samfundet på godt og ondt. Der er en del afvigere i Folketinget, men begrebet afviger synes også at være udvandet i dag, da udsvævende afvigende adfærd er blevet så alment forekommende, at det ikke betragtes som afvigende blandt afvigere.
Pædofili er f.eks. ikke seksuelt afvigende for jøder, da jødedommen tillader jødiske mænd seksuel samkvem med piger, når blot der er fyldt 3 år og en dag.
Jehovas Vidner øger pression mod afsløring af incest, da denne religion praktiserer udstødning hvis børnene forråder deres biologiske ophav...
Normen eller abnormiteten vurderes forskelligt, afhængig af det miljø afvigerne befinder sig i.
tilføjet af

Der er skjulte lig i lasten

Men jeg vil ikke bringe navne frem. Nok har jeg fået informationerne fra inderkredsene på tinget, men derfra og til, at bringe dem til torvs, det vil jeg lade politikerne om at gøre.
Politikerne smedjer rygter om pædofili i ministerkredsene, det er der intet nyt i, hvis man har haft kontkakt med disse kredse.
tilføjet af

update - Oppfeldts website lukket - men der er spor endnu online.

tilføjet af

mangler belæg........

du kan ikke tillade dig at komme med sådanne påstande når der ikke er belæg for dem. Jeg synes at denne debat er ved at ligne et kendt eventyr med et par høns og et par fjer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.