31tilføjet af

Nej til udvisning !

Kan man overhovedet udvise et menneske (to unge tyrkere som er dømt for drab på italieneren Antonie Curas og nylig dømte)) hvor den ene er dansk født og mulig dansk statsborger; det er en gordisk knude, sådan rent juridisk. Nej, skulle man mene, det strider måske imod international lov ! Man kan tale med følelserne og ønske ham ned hvor peberet gror, men man kan også mene, at man udviser ikke en menneske, hvor afskyeligt en forbrydelse han har begået, fra det land han er født i. Og det sidste hænger jeg mig i og mener at det er at dobbeltstraffe - og det er i strid mod al sund fornuft, og muligvis også juraen.
venlig hilsen
Franklin
Jeg så ham gerne sendt hen til "hvor peberet gror", men tror ikke den holder i Hæjesteret og det må så være afgørende ! uanset om vi kan lide det eller ej.
tilføjet af

Hvad snakker du om?

Efter min, og mange andres, mening skulle ikke kun de men også hele deres familie udvises. Vågn dog op!
tilføjet af

ja du har evigt ret

jeg mener at de slet ikke skal straffes, fordi vesten er så slemme mod de mørkgløede i forvejen, nej samfundstjeneste i 1 uge må være nok.
stem på mig næste gang og jeg lover jer, at vi får et islamisk totalitær styre og hvor vi kan hænge evt. samfundsskadelige danskere op i galgen på det lokale stadion.
tilføjet af

Hvis man har fravalgt...

... dansk statsborgerskab, til fordel for sine forældres oprindelse, har man også fravalgt det at være dansker, og derved lade sig integrere. Så i det tilfælde finder jeg en udvisning helt iorden. Han har jo selv valgt, og i den grad udvist foragt for det danske samfund.
Er det så rimeligt at danske statsborgere skal betale for både afsoning samt forsørge ham når han engang kommer ud ?.
Burde Tyrkiet ikke stå for afsoningen, når nu han er selvvalgt tyrkisk statsborger ?.
Jeg er stor fortaler for en positiv integration, og byder også fremmede velkommen her i Danmark, men det MÅ have konsekvenser når man foragter det lander man lever i, og ikke vil følge lov og ret.
tilføjet af

vis barmhjertighed.

de er nogle stakkels personer, som ikke fik en tør ble, når de havde lavede puha.
nej, de skal blive og om 3-4 år er de på gaden igen og hjælper den gamle dame over gaden, det ved du godt.
tilføjet af

nye toner

stem på mig.
tilføjet af

Enig

Jeg kunne ikke være mere enig. En ting er at de har dræbt en stakkels turist, en anden er alle de ting der er fulgt i kølvandet, skænding af "mindemærket" som sørgende har oprettet, at de har spyttet på faderen til den dræbte, at de råber luderland og nedgør dommeren og advokaterne og Danmark i det hele taget. De har jo ikke lyst til at være her og integrere sig, så ud med dem. Og hvis de endelig bliver så går der nok ikke mange sekunder fra de er løsladt til de begår ny kriminalitet, de har jo ingen fortrydelse vist.
Jeg kunne til gengæld godt tænke mig at vide om nogen ved hvordan en evt udvisning vil foregå? Sætter man dem på et fly til Tyrkiet, følger man dem hjem, underretter man Tyrkiet om hvilken forbrydelse de har lavet og hvilken straf de har fået? Nogle der ved det??
tilføjet af

Du har ret..

Du har ret at de to tyrkiske drenge bliver dobbelt straffet. De at udvise dem er dybt forkasteligt. Det er da en slem forbrydelse, men vi har jo også mange pødofil her i landet hvor skulle de sendes hen?
tilføjet af

Noget vrøvl

Selvfølgelig er den ene ikke dansk statsborger, ellers ville man ikke kunne vise ham ud. Det eneste de har respekt for, er at blive fjernet fra de danske socialkasser. Vores fængsler bliver vel nærmest betragtet som et rekreationsophold.
tilføjet af

Ud af landet med dem

Her skal ingen kære mor hjælpe,det er bare ud af vagten med de svin,de vidste udmærket hvad de gjorde,da de myrdede turisten.Her skal ingen barmhjertelighed gælde,kold og kontant udvisning,færdig.De har med tydelighed vist hvad de mener om danmark,og deres foragt for det danske,så hvad skal de være her for.Send dem ad helvede til med deres pisfamilie også,hele det familie slang ud af vagten,sådan.
tilføjet af

Problemet er...

at når de engang kommer ud...og hvis de fik lov til at blive i Danmark....så ville de bare HADE OS ENDNU MERE END DE GØR I FORVEJEN OG SKIDE ENDNU MERE PÅ SAMFUNDET....NÆ...SEND DEN HJEM TIL TYRKIET...(HAR ELLERS HØRT DER SKULLE VÆRE ET DEJLIGT STED!!)
tilføjet af

hovsa da

og på vej over gaden med den gamle dame stjæler de hendes penge og hendes rollator
har du nogensinde oplevet en tilfreds perker ?
eller en perker der hjalp nogen ?
jo hjalp med at skaffe våben f.eks. så er de meget hjælpsomme
ved du godt at 60 % af alle danske perkerhjem besidder skyde-våben !!!
og at 1 % af danske familiers hjem besidder skydevåben. !!!
det er fakta og offentlige myndigheder ved det
det er en tidsindstllet bombe hvornår det hele
udløses i borgerkrig ligesom i LIBANON hvor over 25 forskellige slags udlændinge alle ville have magten og BEIRUT blev bombet og folk dræbt i gennem alle de
mange år
sandheden er ilde hørt især som dansker - vi danskere er så humane at vi skal pleje og passe perkerne i hoved og røv imens de pisser på os
i vores "fucking luderland"
tilføjet af

tyrkisk lov

en dansker i tyrkiet der begår mord får 14 års fængsel (arbejdslejr) og det er ikke luksusfængsel og ingen prøveløsladelse - sådan
DERFOR sker det ikke i Tyrkiet
tilføjet af

????????????

Øhhh.... tror du selv på de gider hjælpe gamle damer over gaden. det er ikke en dansk morten Korck film hvor alle er glade og hjælper hinanden, det her er virklighedens verden, nej gør kort process, og lad os have DK i fred for ballademagere, men igen hjælpe dem hvis de virkelig ønsker at forbedre sig. hvis de ikke vil det skal de UD hjem til hvor de kommer fra, selvom det er hårde kår de vender hjem til..
tilføjet af

Du er dansker forhelvede.....

og vær stolt af det! De kom herop med deres tørklæder og bedetæpper og tror de kan indrette sig ligesom de gjorde derhjemme. men nu er DK lige pludseligt et "fucking luderland" er det fordi vi skærer i deres bistand..... Der er en grund til de kommer herop det er på grund af socialistiske grundholdning - vær gode mod hinanden og gud tilgiver jer - den mentalitet dur ikke. Du er vel egentlig bare en provokatør eler også er du med i et eller andet lille fucking indremissionsk samfund - der består af ren indavl..
Prøv lige at have en smule stolthed.....
tilføjet af

Selvfølgelig....

Skal de have lov at være her, men så må de lære at indrette sig efter de nye omgivelser - de skal også have lyst til at blive en del af samfundet og der må jeg desværre give Søren ret - vesten er slemme ved mørklødede personer, MEN de har i mange tilfælde selv bedt om det.....
tilføjet af

.....

Man følger dem hjem, og tyrkiet har dødsstraf - og derfor vil dansk regering ikke sende dem hjem - vi burde gøre dødsstraf lovligt, men sørge for at det kun blev brugt i yderste nødstilfælde som fx ved de to pisperkere der stak den stakkels turist ned - men de ved også at så snart de sættes af på Tyrkisk grund er de ikke fredet mere og de kan se frem til en halshugning.....
tilføjet af

Det er det.

Tyrkiet er et fantastisk smukt land og et dejligt sted at rejse hen på ferie, og befolkningen er simpelthen bare dejlige og venlige, men de er kolde og kontante når det gælder mord - det er halshugning eller en god omgang tortur. lad os endelig sende dem hjem til det.. så var der to mindre at bekymre sig om
tilføjet af

justice for all

Dræb dem dog for fanden
tilføjet af

????

Dræbe dem? det er for let, nej du tilbage hvor de kom fra. og hvad pædofile angår Af med klunkerne uden bedøvelse. Sådan!!
tilføjet af

Du ved jo ingen gang hvad du snakker om man!!!!

Prøv dog lige at styrer dig...!
Er du dum mann?
Hvor mange udlændinge kender du lige??
Ikke nogen..!
Hov, du skal nok se det er fordi du er sådan en fucking racist!!!
Bare fordi to tre mennesker laver sådan noget svineri skal det åbenbart gå udover alle udlændinge..!
Udlændinge er noget andet og perker er noget andet..!
Hvis du ikke ved forskellen i mellem det så LÆR DET DOG!!!
tilføjet af

DE ER JO IKKE TYRKERE !!

Kære alle,
Disse 2 unge mennesker tager deres straf i Danmark og sendes ud af Danmark sammen med en medddelse om de aldrig kan vende tilbage, så langt så godt, de er opvokset i Danmark deres forældre har lagt vægt på de taler forældernes modersprog og sætter sig ind i den kultur de oprindelig kommer fra, måske er det en fejl for måske skaber det netop splittede mennesker der ikke kan finde et standpunkt i et land som Danmark, hvor en mørk hudfarve ikke ligefrem er en fordel i forskellige sammenhæng.
Nu antager vi er de har taget deres straf og sendes til Tyrkiet med en flyvemaskine, de lander i Tyrkiet et sted de har besøgt på ferier og hørt mange historier om, men hvor er deres fædreland❓for i færdrelandet det der man har sine venner.
tilføjet af

Fædreland ???

Ikke her.. det fornægter de jo. Som tyrkiske statsborgere hører de hjemme i Tyrkiet, idet de ikke kan finde ud af at opføre sig som gæster bør.
Tro mig. Tager du til Tyrkiet og ikke følger deres lovgivning, så bliver du ekspederet hjem til Danmark hurtigere end du kan sige "racist".
tilføjet af

Så skulle de...

"Nu antager vi er de har taget deres straf og sendes til Tyrkiet med en flyvemaskine, de lander i Tyrkiet et sted de har besøgt på ferier og hørt mange historier om, men hvor er deres fædreland❓for i færdrelandet det der man har sine venner."
Så skulle de have tænkt sig om inden de begik forbrydelsen, og evt have vist lidt "anger" efterfølgende i stedet for at skabe flere problemer for sig selv ved at håne alt og alle. Sådan som de taler om Danamrk lyder det ikke til at de har den store lyst til at være her, det skulle da lige være i mangel af bedre.
tilføjet af

Bare rolig

Vi kender godt Forskellen på en god og skidt muslim
7
F
O
D
Under
tilføjet af

Hold inde.

De kender Kim larsen, de kender Dirch Passer - de kender alt til Danmark de er Danskere, men de har taget et andet menneskes liv, og nu er udvidst fra alt de kender og faktisk elsker indest inde, VENNER?
Det er en livtidsdom der vil noget og der er vel iorden i netop dette tilfælde.
tilføjet af

Hvem er din kilde.

60% af alle indvandrerfamilier besidder våben, sig mig lige har drukket af natpotten ?
tilføjet af

Behøves ikke

KIK dig om i dagens DANMARK,så ser du det kilder behøves ikke!!!!
tilføjet af

måske

Måske dansk statsborger og født dansker???
De er ikke danske statsborgere.
Hul i at de er født i Danmark. Her har vi en gyldig grund til at slippe af med idioterne. Lad os dog endelig benytte os af den når vi har den. Vi har ikke mulighed for dødsstraf hvilket retteligt burde være det de havde fået.
Jeg har INGEN medlidenhed med de idioter. De havde heller ingen medlidenhed med deres offer!
Jo flere af de drabsmænd og potentielle drabsmænd vi kan slippe af med jo bedre. De har intet at gøre i vores land. At vi har etnisk danske mordere er vel rigeligt, vi skal vel ikke påtage os at passe på alverdens kriminelle. At de ikke er blevet danske statsborgere i den tid de har boet her, er jo blot udtryk for at de ikke har ønsket vores land, når så lokummet brænder under dem, så skal de ikke komme rendende og bede om godt vejr og om vores medfølelse.
man tager det land man bor i med godt og ondt, enten er man en del af det og opfører sig ordentligt eller også er man ikke en del af det og tager sin straf, som her er udvisning.
tilføjet af

Udvisning helt reel

De er ikke danske statsborgere. De er statsborgere i Tyrkiet! Så hvor skulle man ellers sende dem hen, nu de har begået mord i Danmark?
tilføjet af

Tyrkere

Hvor pokker ved du fra, at de kender Dirch Passer?
Og hvorfor skulle de råbe "Luderland" efter at have fået en dom for et drab, de bedst selv ved at de har begået?
Hvis de følte sig som danskere ville de vel rette kritikken imod retssystemet/dommerne/politiet i stedet for imod "luderlandet"!??!?
tilføjet af

Ja til udvisning !

Send dem retur og fortæl Tyrkerne at de er pædofile
så kan det være de får et lag tæsk!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.