4tilføjet af

Hvis dog bare man var slank....

Jeg har sultet mig selv, dyrket overdrevet motion og tænkt på min kost døgnet rundt.
Jeg elsker mad.. og slik... og kage. Jeg drømmer tit om, hvor fantastisk det kunne være være bare at kunne spise uden at tage på. Det her ødelægger mit liv. Jeg kan ikke holde det ud mere. Entetn kan jeg vælge at tænke på kost konstant og være tynd, eller også kan jeg vælge at spise normalt og være vildt utilfreds med min krop - ikke gå til fester og bare sidde og gemme min krop. Hvad skal jeg vælge?
Bare det var mig, som ikke kunne blive tyk.......
tilføjet af

Du er buuusted:

tilføjet af

wow

Ej jeg har det præcis på samme måde. Jeg elsker slik og kage. Men tænker hele tiden på at tabe mig.Og det er meget svært. Jeg vil gerne tabe 15kg til sommer. Ved bare ikke hvordan.
tilføjet af

føler med dig

hej
Alt det du skriver kunne være skrevet af mig, bare man dog var født med så højt stofskifte at man kunne spise hvad man havde lyst til uden at tage på...
vi er mange der har det som dig....hvorfor har vi ikke et naturligt forhold til mad?
spiser når vi er sultne og lader være når man man er mæt, ofte tager jeg mig selv i at stoppe i munden....uden egentlig at være sulten!!!
Tror vi er påvirket af diverse ugeblade/kvindeblade om hvordan der er nogen der syntes vi kvinder bør se ud [:*(]
tilføjet af

Hej!

Jeg vil lige sige at selvom man kan spise alt det man vil er det altså surt at have et højt stofskifte. Hvis du er tynd kan du ikke undgå rygter om spiseforstyrrelser m.m. Folk de er efter dig på grund af din undervægt og tro mig det er ikke sjovt!
Jeg tror det bedste i kan gøre er bare at acceptere den måde i ser ud ( nemmer sagt end gjort jeg ved det) Men tro mig det er ikke altid lykken at være tynd og ikke kunne tage på. Men hvis i gerne vil have højere stofskifte kan jeg varmt anbefale at drikke masser af grønte og vand da det øger din forbrænding uden at have så mange kalorier i sig.
Håber på det bedste for jer🙂 [f]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.