21tilføjet af

Hvad er det lige kvinder falder for

hos mænd??
Hvad tænder kvinder på?
tilføjet af

smukke øjne

Kærlighed ved første blik! Man ved straks om man "connecter", om "det" er tilstede.
Men det, der fanger mit øje, er en mand med smukke og smilende øjne.
En god røv i et par stramme cowboybukser, en lækker veltrimmet krop er da heller ikke at kimse af, men det indre tæller mest, og øjnene afspejler sjælen.
tilføjet af

tja

Tænder først på det man ser ved første øjekast.
Om der er andet i øverste etage end sex.
Øjne som jo siges at være sjælens spejl.
Men vigtigst er nok personlighed.
tilføjet af

Vi er alle forskellige...

og falder derfor (heldigvis) på forskellige ting :-)
Men jeg er nu altid faldet for et "levende væsen", spillende øjne, morsomheder.......positivitet og vibrerende livlighed. Hans udseende må gerne følge med og være superb, men det er BESTEMT ikke et must! Det vigtigste er om han er sjov, rar og nem at være sammen med...hvis jeg skal FALDE for ham, altså.
Hvis jeg bare skal tænde på ham...så er sagen en HELT anden ;-)
tilføjet af

Nerve og humor!

Mennesker med nerve og glimt i øjet. Afklaret seksualitet og humor. Masser af humor, smiler.
tilføjet af

hvor vigtigt

hvad så, om man leder efter en berigende sexliv?
tilføjet af

Dejlige mænd.

Tænder på store hænder, dejlige varme øjne, humor, mørkhåret mænd, og en lækker numse.
tilføjet af

ikke så fræk

litoral betyder " ved havet" på latinsk...
hvad søger kvinder hos en man, så de kan berige deres sexualitet?
er den for svært?
tilføjet af

øhh..er du lesbisk?

"En god røv i et par stramme cowboybukser"...????
tilføjet af

neppe

Jeg vil bare en fordybet svar..
tilføjet af

langt fra

nej, det er jeg langt fra. Spørg bare min mand.
Men du må da indrømme, at det der gør en fyr lækker, er en smal bagdel og en bred muskuløs overkrop!!! Og cowboy-bukser fremhæver en god røv. Mænd i jakkesæt kan dog også se særdeles godt ud...
Jeg hverken falder for eller tænder på en fyr med en bred uformelig bag.
tilføjet af

Spørgsmålet var vel.....

hvad kvinder FALDER for...ikke hvad de TÆNDER på....2 meget forskellige begreber ;-) Hvis man ønsker sig et berigende sex-liv handler det kun om at tænde på, og ikke at falde for...faktisk så handler det vel om helst IKKE at falde for ;-)
tilføjet af

ikke så afgørende

Min kæreste er ikke nogen tyr, og har aldrig haft en bedre elsker.
tilføjet af

Nu er jeg blæst ud

Men, efter et års forhold. kan man ikke falder og tænder på hinanden samtidig.
Dit svar lyder aldeles interesant
tilføjet af

Forskellen

Tænder på: Dyrisk, sexuelt
Falder for: emotionelt
Disse ting skal jo gerne være kombinerede, hvis man har været i forhold med vedkommende i et år, ik! Altså, man skal både elske, og tænde på ham/hende! Enige??
Hvis det KUN handler om at få styret lyster, og at man dermed IKKE ønsker at blive emotionelt involveret, så handler det kun om at tænde på, og at flygte, hvis og såfremt man mærker noget andet titte frem.
tilføjet af

Det lyder nemt

.. men ikke for mig. helt enige med din forklaring.
Jeg tror at jeg er kommet tættere på et svar til min problem. måske min kæreste vil helst kun tender på mig, og ikke falder for mig. Nervepirrende, jeg elsker hende. Nu er jeg virkelig forvirret. jeg kan se at nu er det ved at blive alt for følsom for mig. jeg tror at vi er historie.
tilføjet af

HÆNDER

hænder og atter hænder!! Flotte, kompetente hænder vel at mærke (jeg kan godt anbefale guitarister!) Langt hår, skægstubbe og læderbukser (med indhold).
Nå ja, jeg er vel mest til de usoignerede rockmusikere, heldigt for mig, at min kæreste er lige netop sådan én.
tilføjet af

jaja

Du lyder sgu som en jeg kender....rettere sagt min kæreste :D
tilføjet af

Power

(Jeg har lagt et lignende indlæg et andet sted, men der var tonen egentlig mere plat, så nu prøver jeg at se, om der er nogen, der kan genkende mine "tilbøjeligheder", her)
Jeg tænder helt klart på en fyr med power. Det har ingen bestemt alder eller udformning. En fyr, der tør stå ved hvem han er, er selvsikker, han har en stærk udstråling...han har power. Det fanger mig med det samme. Det tager ca. ½ sekund, og det kan ske alle vegne...selv i Føtex...
Hans blik, hans duft, hans stemme, hans bevægelser, når jeg sanser det, og kan spille med ham, så opstår der en særlig magi.
Personlighed, udstråling, evne til at sanse. Og hvis han evner at spille med mig OG AT HAN TØR DET. Åhhhh så er jeg solgt.
Jeg kan da godt se et billede af en lækker fyr...og tænke "Wow, han har godt nok lækre baller", men det er altså ikke det samme som "at tænde på ham" for mit vedkommende...det føles lidt ligesom at udvælge hvilket stykke kød, man synes bedst om...bryder jeg mig ikke om....
Dog mener jeg det bør indføres ved lov, at alle fyre skal have langt hår! Det er simpelthen så flot, stolt, maskulint...
Og ja, det har da i allerhøjeste grad noget med sex at gøre....jeg kan ikke forestille mig den her magi uden sexuelle undertoner...det ville være meget tamt og kønsløst.
Det sker ofte...ikke for fuld udblæsning, og ikke det hele på een gang. Mange mænd render rundt og kan det her...lidt. Små drager. En drage skal først lære hvordan den skal spy ild, før den er rigtig farlig ik?
Men når den så kan det så.....huh!!!
tilføjet af

Spørgsmålet var begge dele

Så det er vist som man selv vælger at besvare det. Der bliver spurgt i overskriften hvad k´vinder falder for, og nede i indlægget, hvad de tænder på...jeg opfattede, at der blev spurgt om hvad kvinder tænder på....for jeg synes også det er rigtigt der er en meget stor forskel.
MAn kan godt tænde på en fyr...og så tænde af igen ret hurtigt, men falde for...det kræver sgu noget der er lidt mere vedvarende. :o)
tilføjet af

Jeg tænder på...

.........
- Udstråling..!
- Selvsikkerhed!
- Kæmpe colgate smil!
- Frækt glimt i øjet..!
- Humor..!
- Intelligens..!
......osv.. :)
tilføjet af

God røv, smukt smil, frække øjne,

passende pågående adfærd, at han hviler i sig selv, at højde og drøjde passer sammen, at hans krop og sinds velbefindende intersserer ham, at han er lyttende og har meninger, at han er omsorgsfuld uden at være selvudsletttende - for at tage nogle få :o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.