29tilføjet af

Ingen mangel på arbejdskraft

I Danmark er der 122.100 arbejdsløse, og i augustmåned kom 200 af dem i arbejde. Det er 0,16% af de arbejdsløse.
Ledighedskurven er ganske rigtig knækket. Ledigheden begyndte at falde i slutning af år 2003. Da det tager årevis, at ”vende Danmark som økonomisk skude”, så kan Fogh-regeringen vist ikke tage æren for det.
Æren må tilskrives Nyrup-regeringen. Hvis den overhovedet kan tilskrives den nationale økonomiske politik.
Så mon ikke fru Anders Fjogh, Pia ÆresKjærsgaard, Thor "jeg-ved-ikke-hvor-jeg-bor-henne" Petersen skulle se at få armene ned.
Det er muligt, at der er flaskehalsproblemer inden for vise fag. Men det er jo kun, fordi Fogh-regeringen har forsømt at uddanne folk inden for disse fag i tide.
De har vel syntes, at deres skattestop (skatteflop) var vigtigere end landets økonomi og de unge uddannelsessøgende.
Og vi kan vel ikke forvente, at arbejdsgiverne selv uddanner de folk, de mangler? Det er vel umuligt, at stille den slags krav til arbejdsgiverne under en borgerlig regering.
Men ”bare rolig” ledigheden skal nok stige igen, hvis ikke regeringen ikke snart for lagt noget mere skat på de voldsomme arbejdsfri gevinster på stigningerne i fast ejendom.
Og det tør regeringen jo nok ikke at gøre noget ved.
Så der vil også være masser af borgerligt økonomisk roderi for den næste socialdemokratisk ledede regering at rydde op i.
Det ligner næsten déjà-vu.
Kilde: http://www.dst.dk/Statistik/seneste/Arbejdsmarked/Ledighed.aspx
tilføjet af

Du vil have en anden regering.

Så skal visse debatører , LO fagforeningerne , visse politikere - jo svine den valgte regering til og statsministeren .
Hvis nogen regering skal tage æren for en masse ledige jobs - må det da være den nuværende - det er da i DERES regerings tid.
Arbejdsgiverne kan fabrikerer en stor arbejdsløshed , og de kan lave ledige stillinger og " stå til råddighed " for de arbejdsløse.
De har mishandlet mange arbejdsløse , tvunget dem til at arbejde for en meget lille indtægt ( www.ladk.dk) , " klappet kassen i " , så det har givet uoverskuelige problemer. Mange singler ( nu bor han på et forsorgshjem??) , og børne familier har måttet tvangs flytte - det er en meget ubehagelig oplevelse , og en meget stor gæld ( flyttebilen - ( advokaten - han får en god timeløn ).
Lærlinge og elever , oplæring til de ledige stillinger - er blevet forsømt.
Nu har arbejdsgiverne IGEN , ret til at få ansatte fra andre lande. De lukker arbejdspladsen , flytter det hele til et andet land , fordi de vil have billig arbejdskraft - og de har ikke en fagforening til at ånde dem i nakken.
En ny regering ( en alternativ regering) , fri indvandring , forhøjede skatter og afgifter . De har også arbejdet med meget lave satser ( kontanthjælpen).
LO. og S. arbejder meget tæt sammen , også med LO. medlemmernes penge. LO. respekterer ikke menneskerettighederne - der er en dom fra menneskerettigheds domstolen. Grundloven respekteres ikke - man vælger selv sin fagforening - og har en tryk og rimelig tilværelse.
Dem der respekterer lovene , kaldes for nasserøve , bliver mishandlet på det groveste , nogen har været udsat for vold og terror.
Der er grænser for , hvad man skal finde sig i.
Krig på arbejdsmarkedet , har der været i mange år , til stor skade for mange mennesker.
En særlig hilsen til Per Brandt og andre gode mennesker , som var på TV2 i går aftes.
tilføjet af

75% af skatten

skatten fra arbejde bidrager idag med ca. 25% af skatteindtægterne, og ca. 75% af skatteindtægterne kommer fra moms og afgifter samt andre afgifter.
Socialdemokratiet har erkendt nødvendigheden af et skattestop, fremfor deres evige jagt på nye skattestigninger og afgifts muligheder, jeg har dog min tvivl på om de kan holde dette skattestop, når det kommer til det!
Socialdemokratiet har jo i skiftende regeringer indenfor de sidste 40år hvergang stået i spidsen for et konstant stigende skatte og afgifts tryk sammen med Det Ultra Radikale Venstre , og de vil under ingen omstændigheder være med til et skattestop, så skulle socialdemokratiet gå hen en dag og få regerings magten, så vil det igen være med Det Ultra Radikale Venstre som støtte og regerings partner.
Skatteteknisk har husejeren mellem 13øre til 16øre på hver krones rente,(altså den skattemæssige del efter fradraget på 32% og afhængig af din trækprocent) som staten altså betaler.
Det var Pinsepakken som faktisk fjernede rente fradraget på huse, grunden til at den daværende regering ikke fjernede det helt , er pga. en overordnet socialdemokratisk tanke om at sålænge folk har et meget beskedent fradrag, så vil de udnytte det og staten/socialdemokratiske skattepolitiske ordførere kan da til enhver tid læse ud fra disse tal , hvordan det står til med folks økonomi og hvor meget de så kan drive ud af husejerne med nye skatter og afgifter, altså rådighedsbeløbet boligejere har til rådighed til evt. andre slags skatter og afgifter.


Din uvidenhed er af pæn størrelse, en meget stor andel af penge tilstrømningen til Danmark kommer fra netop som du siger arbejdsfrie indkomster, men der bliver betalt skat af dem , resten bliver omsat i moms og afgifter derefter.
Min pointe er at fortælle dig at trods en masse hysteri i aviserne om hvor godt det går i Danmark, så er der flere alvorlige økonomiske faktorer som gør at det ikke ser holdbart ud på længere sigt,
(pengene kan kun bruges engang, efterfølgende kræves til nye tilstrømninger, hvis økonomien skal holdes igang):
Men for det første så har stigningerne på verdens aktiemarkeder en stadig større andel af valuta tilstrømningen og dermed betalingsbalancen til Danmark, også mere end regeringen og mange andre experter tror,(de tror det er erhvervlivet som bare kører derudaf), vi mister fortsat arbejdspladser som går til fjernøsten og de kommer ikke tilbage.
Udenlandske kapital fonde laver store opkøb af de Danske guld-virksomheder og malker dem langsomt men sikkert for værdier.
For det andet så er den lave rente alene årsagen til de voldsomme prisstigninger vi har set til nu, og ikke fordi den arbejdende del af befolkningen pludselig har fået lønstigninger som kan modsvare husprisernes stigninger, denne form for øko. opsving er som at pisse i bukserne, det varmer her og nu...
Hør her hvis Danmark som højt lønnet land skal klare sig på lang sigt , så skal skatten ned generelt på arbejdsbeskatningen, det samme på husene, for det første tiltrækker det udlændinge som har formatet til at starte virksomheder eller som forskere etc..
og derefter skal virksomhedsbeskatningen ned: For at tiltrække udlandske virksomheder i at åbne i Danmark og den skat de så ellers skulle betale til skat, bliver nu brugt på lønninger istedetfor(NU ER VIRKSOMHEDEN JO I DK), som der efterfølgende bliver betalt skat af.
Det gamle Danmark med ekstreme skatter og afgifter afgifter kommer til at ændres , hvis vi fortsat skal kunne betale til den voksende del af befolkningen som er/kommer på overførselsindkomster.
tilføjet af

Arbejdsfrie gevinster

Arbejdsfrie gevinster holder ikke op med at eksistere bare, fordi du benægter eksistens af dem.
Arbejdsfrie gevinster på f.eks. jord og fast ejendom skaber inflation, når de bliver arbejdsfrie gevinster bliver ”vekslet” til forbrug. Og inflation skaber arbejdsløshed.
Det er side-1-stof i ”den store økonomi bog”.
Din nyliberalistiske tankerække forudsætter, at inflation er en ikke-eksisterende størrelse. Men det er inflation jo ikke!
tilføjet af

Nej, jeg vil ha’ en anden økonomisk politik

Nej, jeg vil ha’ en anden økonomisk politik
Regeringens partinavn er mig underordnet.
Jeg er ikke nogens partisoldat.
tilføjet af

Inflationen er ikke højere end den generelle vækst

Centralbankerne i USA/Europa har de sidste 20år været rigtig gode til at holde inflation nede på et ikke eksiterende niveau, faktisk har der været deflation i en række lande i denne periode, at ejendomspriserne er skudt voldsomt i vejret betyder ikke at der er inflation i samfundene generelt, det er alene styret af efterspørgsel og det faktum at rente niveauet er meget lavt pga. risiko for deflation og lav vækst.
70´ernes høje renter og inflation er historie.
tilføjet af

Arbejde til alle der gider

Kun dovne uduelige drov er arbejdsløse pt. Det er nasserne der er tilbage.
Der er arbejde til alle der gider.
Virksomhederne mangler arbejdskraft som aldrig før.
Nu hentes der arbejdskraft fra udlandet, fordi de arbejdsløse enten er for ukvalificerede eller ikke gider arbejde.
tilføjet af

*GGG*

Og det er ikke, fordi udenlandsk arbejdskraft kan fås for halvdelen eller en tiendedel af prisen.
Hvis du tror, at der står idiot på ryggen af mig, så må det være, fordi at jeg har fået din t-shirt på i farten.
tilføjet af

Nej, inflation er ikke høj, men ...

…men det bliver den, hvis ikke bliver gjort noget ved ejendomsprisernes himmelflugt. Og så det er for sent.
Og sidder vi med en kattepine i form af masse mennesker, der bliver skudt ud af arbejdsmarkedet.
Men egentligt, så tror jeg, at du satser på, at ikke bliver din personlige kattepine.
Jubeloptimisterne tror jo altid, at det er naboen og ikke dem selv, der i fare for at blive arbejdsløse. Og det jo også fint nok, hvis man egentligt bare er ude efter naboens kone. ...Men altså ..
tilføjet af

Du er simpelthend

så vammel og ulækker at høre på dit selvglade dumme svin.
Jeg har en mellemlang videregående uddannelse og har sågar søgt arbejde på fabrik. "Fabriksarbejder" men får så den besked, at jeg er overkvalificeret og at de nok ikke kan holde på mig alligevel.
Så der er arbejdskraft nok - men arbejdsgiverne hyler bare op på grund af, at de er bange for, at der på sigt kommer et lønpres.
tilføjet af

Tag dig sammen

Det er uværdigt at pive, hvis man gider så kan man.
Der er nok at vælge imellem. Hvis du ikke gider gå på arbejdsformidlingen, så brug nogle af nettets jobbaser.
Eller spørg nogle bekendte. Ofte giver virksomhederne mange tusinde kroner hvis en medarbejder kan skaffe en ny medarbejder.
Lønpresset har været en realitet i mange år. Bare se byggebranchen, hvor håndværkernes lønninger har taget et kvantespring. Bare se hvor umuligt der er at skaffe en håndværker.
tilføjet af

Jeg piver ikke men jeg

gider ikke høre på dem der siger at arbejdsløse ikke gider arbejde.
Jeg har igennem AF og forskellige jobdatabaser søgt ca 125 stillinger indenfor de sidste 4 mdr. lige fra Marketingskoordinater til at stå ved en maskine på en fabrik, uden resultat, så arbejdsgiverne og regeringen fylder os med løgn.
tilføjet af

vrøvl

der er arbejde hvis du vil, se at få opbygget noget selvtillid, så får du noget arbejde.
Ellers prøv nogen af vikar bereauerne, jeg fik en masse arbejde i sommerferien via dem.
LAd være med at gide samfundet skylden, når du ikke forsøger nok.
tilføjet af

Også jeg har prøvet dette

Tarzan Også jeg har prøvet at søge arbejde flere steder med den besked at jeg er overkvalificeret, det er ganske vist 25år siden at jeg prøvede dette, jeg kender ingeniører som får samme den dag i dag.
Jeg valgte dengang at gå over i en helt anden branche og har ikke siden mødt denne åndsvage sætning fra arbejdsgivere.
tilføjet af

Der kun de jobs, der nu en gang er.

Der kun de jobs, der nu en gang er.
Der kommer ikke flere arbejdspladser af, at folk skriver flere jobansøgninger.
tilføjet af

nej, men

det er nu pudsigt at nogen mennesker ALTID har et job, mens andre må skrive 125 ansøgninger og stadigt ikke har noget job.
Tro mig, det handler meget om attitude.
tilføjet af

Overkvalificeret??

Hvis en chef siger, at han er bange for at en ansøger er overkvalificeret, så siger han jo egentligt bare, at han ikke ansætter folk, der kunne være klogere end ham selv.
Men den slags underkvalificerede chefer findes da mange af.
tilføjet af

Jeg gider godt

Hvad giver du i timen? Og hvilke kvalifikationer forventer du til gengæld?
Hvor kan du kontaktes henne?
Bevis nu, at dit indlæg ikke bare er tom snak!
tilføjet af

Også mig

Så er vi 2 der gider
tilføjet af

Hårde tider i overfoldssamfundet

Ja, så er vi mindst 2 om at søge ét dybt useriøst jobtilbud.
Det kan være hårde tider i overfoldssamfundet
tilføjet af

enig

men kan ikke rigtig se hvad moral har med det at få et job og gøre?
Anyway, det handler om og få røven ud af bukserne, du kan da sige dig selv hvis en person har skrevet 125 job ansøgninger uden og få et job, at der er noget galt med personen.
tilføjet af

Tror du det

Underligt, jeg har ellers fået en proff. til at lave en ansøgning som jeg så bare skal tilrette, den kostede sku 800 kr og virksomheden der har skrevet ansøgningen for mig er et velanset firma i de kredse, de holder iøvrigt mange kurser for både arbejdsløse og virksomheder.
Så makker, det behøves ikke være manden der er galt med.
tilføjet af

Glemte lige

Man skal jo til jobsamtale inden de kan vurdere mennesket bag, eller hvad
tilføjet af

Ja det

må man da sige.
tilføjet af

lol, jo

Når man for en "proff" til at skal lave ens ansøgning så er det NETOP der er noget galt, specielt når det så ikke en gang virker, så er det sgu da manden der er noget galt med, "makker".
tilføjet af

Din holdning

for mig er det tegn på, at der ikke er mangel på arbejdskraft og at arbejdsgivernes hyleri er FAKE og kun en måde at trykke lønninger på.
tilføjet af

omg, nu forstår jeg hvorfor du ikke har arbejde

Det er jo netop omvendt. Når arbejdesgiverne skriger efter arbejdskraft er det jo netop en fordel for den meninge mand, da han så jo netop burde kunne kræe en højere løn.
tilføjet af

Forstå dog hvad jeg skriver

de skriger på arbejdskraft, men har ikke brug for nogen, en måde hvorpå de kan få politikerne til, at åbne op for billig arbejdskraft fra østlandene - altså FAKE, de kan på den måde på sigt holde lønningerne nede, der er altså reelt ikke brug for dansk arbejdskraft, til rimelige lønninger.
tilføjet af

rigtigt

og i samme ondedrag bliver det også mere ok, at flytte 1.000vis af arbejdspladser til udlandet, derfor laver de denne hetz mod de arbejdsløse
tilføjet af

Du staver ad h. til...

Er du sikker på at du i det hele taget har et arbejde sådan som du staver?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.