10tilføjet af

Danmark har sat verdens rekord i hjerne opdagelser

Hjerneforskningen holder kongres i denne uge, hvor de store genier mødes. Her har man nu bibragt danskerne endnu en epokegørende opdagelse, idet man nu har vedtaget, at hjernen er et kønsorgan, man har nu fundet ud af, at mandens hjerne har firemilliarder flere hjerneceller end kvindens.
Denne epokegørende kundgørelse skal man vise respekt for uagtet, at Homosapiens har eksisteret de sidste 300.000 år, og enhver der ikke er synshandicappet har kunnet se på de to kranier, at mandens er ca. 17 procent større end kvindens. Dog bekendtgjorde en af forskerne, at han uagtet det faktum, at han besidder firemilliarder flere hjerne celler end kvinden, så har dette dog aldrig bidraget til en større forståelse af kvinderne.
tilføjet af

Logik.....

...for burhaner :o) Men ikke desto trods, gad jeg godt se noget dokumentation. Eller bare et sølle link..bååårk båk båk
tilføjet af

Måske har du ret . . .

men så er det da utroligt, at manden ikke har lært at bruge den endnu!!!! ;o)
tilføjet af

Hihihihihihi...

...godt modangreb Qui SS
tilføjet af

kan godt være

at der er forskel på størrelsen,men det er brugen der tæller.
Forøvrigt så bruger vi mennesker kun 15 % af vores hjernekapacitet, hvad resten så ligger og venter på, det bruger vi måske ikke nok til at kunne forstå.
tilføjet af

Den

forstod jeg altså ikke lige!!!
tilføjet af

Hvad vil du med dit indlæg.?

Du lægger ud med et indlæg omkring forskellen på de to køns størrelse af hjerne, og det man nu engang har fundet ud af på det punkt.!!!
Men reelt er indlægget blot et påskud for endnu engang at fortælle os mænd lidt om størrelsen, eller hvad er det egentligt ud vil sige med dit indlæg og dette svar som jeg netop har svaret på.?
tilføjet af

Fnis....

Det er da derfor at manden har et ekstra hoved...
hvor skulle alt den hjerne ellers være...
tilføjet af

tja...

Så længe vi kun skal omgås mænd behøver vi ikke mere hjerne...
tilføjet af

Indlægget er ment som en ironisk provokation

Der blev kauseret over emnet, størrelsen på kønsorganet hjernen.
Men tråden til ophavskvinden siger ikke meget andet, end lidt kauseren som reklame for hjerneforskningen uge. Det skal bemærkes, at psykiatrien ikke er en klinisk videnskab, menblot en pseudo videnskabsdiciplin. Man fornemmer det også af kronikken, at det tildels er en sludder for en sladder.
Jeg bragte den, da der almindeligvis ville være en provokation i budskabet, mellem M/K-erne, men når man læser kronikken falder ironiens provokation væk.
tilføjet af

Godt bevis

...for det gode gamle kønsrolle mønster...
Efeserbrevet 5:
v21 I skal underordne jer under hinanden i ærefrygt for Kristus, v22 I hustruer under jeres mænd som under Herren; v23 for en mand er sin hustrus hoved, ligesom Kristus er kirkens hoved og sit legemes frelser. v24 Ligesom kirken underordner sig under Kristus, sådan skal også I hustruer underordne jer under jeres mænd i alt.
v25 Mænd, elsk jeres hustruer, ligesom Kristus har elsket kirken og givet sig hen for den v26 for at hellige den ved at rense den i badet med vand ved ordet, v27 for at føre kirken frem for sig i herlighed, uden mindste plet eller rynke, hellig og lydefri. v28 Sådan bør også mændene elske deres hustruer som deres eget legeme. Den, der elsker sin hustru, elsker sig selv. v29 Ingen hader jo sin egen krop, men nærer og plejer den, som Kristus gør med kirken. v30 For vi er lemmer på hans legeme. v31 Derfor skal en mand forlade sin far og mor og binde sig til sin hustru, og de to skal blive ét kød. v32 Dette rummer en stor hemmelighed – jeg sigter til Kristus og kirken. v33 Men det gælder også jer, at I hver især skal elske jeres hustru som jer selv, og hustruen skal have ærefrygt for sin mand.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.