9tilføjet af

BRIAN LYNGHOLM

Ka vi så lige få skiftet den båtnakke ud, han dur da slet ikke som landstræner,han er et flop!!
tilføjet af

hold lige hesten.....

det er for tidligt at bede om hans hoved på et sølvfad.
synes han egentlig gør det ok men det er svære vilkår med så mange nye spillere til en slutrunde...
tøserne kommer stærkt igen
tilføjet af

Spillerne

Det er altså ikke Brian Lyngholm´s skyld at spiller materialet er så katastrofalt dårligt som det har vist sig at være. At professionelle spillere laver så mange tekniske fejl som de danske hold har gjort er da en skandale.
Jeg tror at det er hele strukturen omkring håmndbold ligaen der er forkert. Vihar alt for mange udenlandske profiler i dansk håndbold på bekostning af de danske talenter. Hvis ikke det bliver ændret går dansk kvinde håndbold en meget trist fremtid i møde.
tilføjet af

At skifte træneren ud

Er altid den nemme og kortsigtede løsning. I det her tilfælde er sandheden jo at spillermaterialet i øjeblikket slet ikke er godt nok til at blande sig i toppen.
Vi har haft nogle enkelte momenter hvor vi har vist godt spil, men desværre har perioderne med misforståelse, elementære tekniske fejl og tilsyneladende også mangelende engagement været klart i overtal.
Naturligvis har træneren sin del af ansvaret, men han kan trods alt ikke spille kampene for spillerne. En aldrig så dygtig træner vil heller ikke kunne vinde Champions League med et hold der ligger og roder rundt i den næstbedste række.
tilføjet af

Såmænd såmænd

Ikke fordi jeg skal gøre mig forstand på at træne håndboldkvinder (desværre, det havde ellers været fint med licens til deres omklædningsrum), men jeg mener nu godt, jeg kan vurdere, at han ikke har de samme kvaliteter som Ulrik Wilbæk og Jan Pytlick.
tilføjet af

jeg giver dig helt ret

Han er den værste træner, vi har haft for kvinderne i mange, mange år, det fedt nok han forsøger at spare spillerne lidt, men det hjælper sgu ikke når han kan se at dem han sender ind slet ikke er gode nok, og hans egne udskiftninger er helt hen i vejret, en lilleput træner kunne have gjort det bedre, det skal så siges, at de fleste piger slet ikke spillet op til deres bedste, Bager var den eneste målkvindne, som var klar til det her EM, og stort set de eneste spillere, som spillet godt, kom fra Viborg. Enten det nuværende hold eller gamle spillere.
Det så lidt også klubberne skyld fordi de har så mange udlændninge på deres hold, uden at tænke på at udvikle nye danske talenter, og nogle af de største klubber er desværre de værste dog mest Anja Andersen mm.
tilføjet af

Det hold er nået bedre en de næst beste rækker

Ok de laved mange fejl, men det var fejl som træneren i mange tilfælde kunne have rettet på og selv var delvis skyld i, men ok pigerne var heller ikke gode nok, og vil sikret have godt af en kval runde, for at blive spillet nået bedre sammen, men jeg ser dog gerne det bliver med en ny trænner, for han trænger også til en del mere trænning en 2 til 5 år. hvilket vi ikke kan vente på........
tilføjet af

Ansæt Bent Nygaard

Om ikke andet så for at vi seere kan slippe for at høre på ham som medkommentator.
tilføjet af

Det er langtids plænlægning

Han håber de topper i År 2015, der mener han nemlig han er klar...
tilføjet af

Lars Barfod søger også nyt job

Det kan ikke andet end gå bedre end i hans sidste
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.