5tilføjet af

Stop den jammer om nydanskere

Vi er multietniske og har været det i årevis; ikke bare angående den store indvandring af mennesker med islam i rygsækken, men ser man tilbage på historien, så ville de hollændere som Chr. IV fik herop ikke intregeres, desforuden har vi tyskere, svenskere, polakker, m.fl. Så "take or leave it", de er kommet for at blive og stop så den jammer.
Franklin
tilføjet af

Grund til skepsis

Det kan godt være de er "kommet for at blive". Men det er vi også! Og vi skal ikke tage imod alt og alle med alt de bærer med sig. Gjorde de kun godt for vort land, ville ingen bekymre sig. Men se dig omkring - med de realistiske briller på.
tilføjet af

...SHE is absolutely right

Selvfølgelig er vi også kommet for at blive! Og Danmark er IKKE multietnisk; det kræver, at 10 procent af befolkningen er af fremmed herkomst, og Gud forbyde, at det vil ske!
Kan du ikke se, hvordan landet er ved at blive udsuget, og hvad får vi igen? Utaknemmelighed og forøget kriminalitet. Ja, det er vel nok vidunderligt med den kulturelle mangfoldighed.
tilføjet af

Hey hey

Hvordan tror du at hollænderne, tyskerne med flere ville blive behandlet i Ch. d. IV´s tid, hvis de var kriminelle? Tror du ikke han havde sagt UD.....i heldigste tilfælde?
Hvordan tror du danskerne bliver behandlet i andre lande hvis de er kriminelle (ikke kun muslimske lande men så sandelig også vestlige lande). Det er da bare ud af klappen.....det er da fair nok at andre lande ikke gider have danske kriminelle.
Er snart ved at være træt af at "nogle" tror, at mange danskere er bange for "de nye". Dem de ikke er så glade for er dem der ikke vil lære sproget og respektere at de altså lever i et andet land hvad dertil hører, så vil piben få en anden lyd.
tilføjet af

Vi nærmer os

10%, prøv at se på tallene og udviklingen. Det varer såmænd ikke så længe, og det er ikke svært at se, hvor de fleste kommer fra. I hvert fald ikke fra de kanter, som falder nogenlunde sammen med vor egen kultur og menneskeopfattelse.
tilføjet af

Enig...

DRop jeres tudefjæs, drop jeres evige snak om "angst".. Prøv at skabe kontakt i stedet for endnu mere splittelse mellem kulturerne,,
/Karina
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.