28tilføjet af

Arabisk...?

Hej.
Vil gerne høre om der er nogen der har lært arabisk eller er i gang med det...?
Mvh Pigen.
tilføjet af

glem det

Gætter jeg rigtig når jeg tror at du er blevet forelsket i en arabisk talende mand❓lad være med at spilde tid på at lære arabisk, det holder alligevel ikke et halvt år mere.
tilføjet af

dur ikke

Gætter jeg rigtig når jeg tror at du er blevet forelsket i en arabisk talende mand❓lad være med at spilde tid på at lære arabisk, det holder alligevel ikke et halvt år mere.
tilføjet af

Nej;o)

...du gætter ikke rigtig...laaangt fra. Jeg har jordens dejligste kæreste. Overvejede bare at lære et lidt anderledes sprog...arabisk, kinisk, japansk osv.
tilføjet af

*S*

"Sonja", du har lige skrevet det samme under navnet "Sannni" ;o)
tilføjet af

Glæder mig

Ok sorry jeg er glad for jeg ikke havde ret, held og lykke.
tilføjet af

derfor

Mit første indlæg blev ikke "taget" prøvede så at ændre og det hjalp, men desværre kom de begge to.
tilføjet af

Jeg har lært ...

arabisk på aftenskole og på universitetet.
Jeg er et meget spændende sprog , bl.a. fordi der er så mange forklaringer om orderne. F.eks. kan man ikke sige "jeg har" , for ordet "har" findes ikke.
Hvorfor spørger du ?
tilføjet af

Lære et sprog...

Overvejer at lære et lidt anderledes sprog...såsom arabisk, kinisk, japansk osv. Vil ikke tage en uddannelse indenfor det, men noget ala det du har gjort...aftenskole. Er det dyrt? Svært? Har du haft nytte af det du har lært?
tilføjet af

Hm.......

Ja det er svært , da du skal starte forfra , jeg mener , at du nu skal lære et nyt alfabet. På f.eks. engelsk kan man jo bogstaver i forvejen og hører sproget hele tiden , men arabisk har utrolig mange dialekter osv. MEN spændende det er det.
Ja, jeg har brugt det , måske ikke så meget som jeg ville . Jeg har bl.a. arbejdet i Dansk Flygtningehjælp, hvor jeg var med til at starte et projekt med dansk undervisning til arabiske kvinder. Bruger det også , når jeg rejser i arabiske lande, og har oplevet mange ting , som "almindelige" turister ikke ville opleve ; bryllupper , omskæringsfester, familiemiddage mm.
Jeg synes det koster det samme som så meget andet på aftenskole.
Hvis du bor i storkøbenhavn , kan jeg anbefale en rigtig god lærer som hedder Iman El-Shoubary. Jeg mener du stadig er på "sprogskolen" .
tilføjet af

Hmm...

"Jeg mener du stadig er på "sprogskolen""?? Hvad mener du helt præcist? Jeg bor ikke i KBH...øv øv;)
tilføjet af

Jeg vrøvler....

Der skulle stå : jeg mener hun stadig er der.
tilføjet af

Ps....

Var det dig der var i Tunesien samtidig med mig ?
tilføjet af

Ja...

Ja, det var det;o) *S*
tilføjet af

Hvad...

...syntes du må det ???
tilføjet af

Skønt...

Det var kanon skønt. Savner det utrolig meget...går og dagdrømmer mig derned igen;o)!
Vejret var også bare skønt. Jeg blev desværre syg dernede fire dage før vi skulle hjem. Dagen før hjemrejsen blev jeg indlagt med drop, så det var nogle barske dage, men ellers var det en rigtig god tur. Hvilket hotel boede du på? Du var også i Sousse, ik?
tilføjet af

Jeg....

eeeeeeeeeeeelsker Sousse ( og jo det var der jeg var ! ) Jeg boede på El Hana Beach. Hvor boede du ?
tilføjet af

Ditto...

Jeg boede også på El Hana Beach...LÆKKERT hotel!! Vi har garanteret set hinanden så*S*
tilføjet af

Vildt !

Aj , hvor sjovt ! Ja , hi ... ja vi har sikkert stået ved siden af hinanden og ventet på elevatoren ...Trist, at du blev syg .
Var du med Joy Travels ?
tilføjet af

Jeps...

Jeps...samme rejseselskab. Rejste du alene?
tilføjet af

Nej ....

Sammen med min mand og vores to piger .
tilføjet af

Okay..

Var dernede med min mor, lillebror og onkel. Sidder og tænker og tænker, men kan ikke lige huske at jeg har set jer;o)
tilføjet af

Vi var

ikke så meget på hotelet. Vi var bl.a. til familie-middag hos familie , vi besøger hver gang vi er dernede og en dag var vi til te og kage . Vi var også meget nede på stranden .
tilføjet af

Hygli...

Det lyder rigtig hyggeligt. Min mor blev også inviteret hjem til te hos en familie dengang hun var i Egypten. Jeg var kun på stranden 3 dage...
tilføjet af

Aftenskole...

Har søgt og søgt og atter søgt...men kan ikke finde arabisk på aftenskole, på nettet! Nogen idé til hvor jeg skal søge? Bor i Aalborg, men flytter formentlig til Århus til sommer, så det er nok først dér jeg vil begynde med det...
tilføjet af

Prøver...

lige at kigge til på nettet...venter lige tilbage ...
tilføjet af

LÆre arabisk?

hejsa?
jo, er ved at lære lidt arabisk, så ville da lige svare dig?
puhh, det svært!?
tilføjet af

AOF

Hejsa, ja der er godt nok gået et par dage siden du efterlyste arabisk undervisning hihi
Jeg har gået til arabisk på AOF i odense og jeg tror at sproget også findes på andre AOF/ FOF skoler i Danmark.Det er et kanon spændende sprog at lære hvis man kan lide at lære nye sprog. Jeg har selv været guide i Tunesien i både Hammamet, sousse, monastir og den lille ø Djerba i syd.Og jeg kan godt forstå i er vilde med det. Jeg har selv hus på Djerba.Skøn befolkning.
tilføjet af

OH MY GOD

og hvad så hvis man er? som om danske piger og arabiske mænd aldrig er lykkedes sammen. hold da kæft der er nogen der har nogle fordomme! min kæreste er araber og jeg er selv dansker, vi er begge muslimer og jeg er også i fuld gang med at lære arabisk på børne niveu og det går ganske godt ! og hvis dig som leder efter undervisning finder noget så må du gerne sige til :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.