11tilføjet af

PRAKTIK

Hej jeg er en pige, som er 16 år gammel og går i 10 klasse, hvor jeg skal finde mig en uges praktik...
Jeg intressere mig for, Sygeplejske og drømmer, om at blive uddannet sygeplejske...Så jeg vil gerne prøve, at kommer i praktik, som sygeplejske, er der nogen som tror jeg har mulighed for, at komme ind, som praktik på sygeplejske?...Jeg ved ikke hvordan, hvor osv, jeg skal finde praktik. Skal bare finde noget og MIN STUDIEVEJLEDER er syg!?...Help me...
Jeg ved sådan set ikke om jeg kommer på gymnasie, fordi er ikke egnet?, selvom jeg rent faktisk intet fravær har og er ret dygtig i skole, slet ikke for at blære mig!?...Men skal til optagelsesprøve...Hvis jeg ikke klare den SKAL JEG på Sosu, SÅ JEG kan uddanne mig som sygeplejske! SOM ER "MY DREAM"...Håber jeg på!...
Hva gør jeg for, at finde dette praktik...?Et råd?
tilføjet af

Hør nu her...

Kære du. Om, du, får, praktik, som, sygeplejerske, ja, det, kommer, jo, helt, an, på, om, du, fortsat, misbruger, kommaer, som, du, har, gjort, i, dit, indlæg.
.... det kniber også med dine endelser. Jeg er forbløffet over en som går i 10. klasse staver og klarer skriftlig dansk så ringe.
Jeg formoder ikke, at er du selv bliver pålagt at finde praktikplads, fordi din studievejleder er syg!! Det kunne da lige se godt ud. Henvend dig til din klasselærer eller rektor på din skole, det er deres opgave, og ikke din. Brug du din tid på at lære at sætte kommaer, og i frikvarteret kan du lære endelserne. Held og lykke.
tilføjet af

ej ved du nu hvad,

der er der ingen grund til yderligere at tage modet fra pigen ;-)
tilføjet af

der skulle

have stået (der er da)
tilføjet af

Nu skal du vel høre...

Hej igen...
Har lige set din besked og lade være med, at bedømme, når du ikke kender mig!...
Det kan godt være, at JEG SKREV alt for hurtigt i dette indlæg og der var en masse stavefejl, kommafejl.Da det er bare er et hurtigt, indlæg. Jeg er ikke igang med, at skrive et LUXUS BREV eller STIL, AT JEG SKAL bekymre mig over, stavelse...!Og for det andet, så plejer at jeg få ret høj karakter i diktat og mine afleveringer, hvor jeg får ingen fejl...Tro det eller ej...!Så luk lige anden...!!!
tilføjet af

Til Gerda

Hør her Gerda, det er desværre ikke læreren eller rektoren, som skal finde pratik...MAN SKAL selv finde pratik og skaffe det...Så det som du sagde i dit indlæg, passer sådan set ikke. Vi lever ikke i 80`erne.
tilføjet af

Altså...

jeg vil foreslå at du forhøre dig på de nærmeste hospitaler, hvis du ikke kender nogen der arbejder der. Det er altid godt med kontakter *s*
Hvis det ikke lykkes, synes jeg du skal forhøre dig hos kommune og se om du kan komme i praktik i hjemmeplejen eller på et plejehjem. Det giver en god erfaring og fornemmelse af at arbjede med mennesker, og der er der også sygeplejersker tilknyttet.
Held og lykke!
tilføjet af

he he lyder ligesom mig i den alder

rolig søde du... jeg har lige haft praktik på sygehuset i herning... de tager praktikanter ind et par gange om året... og det med at du ikke kan komme ind på gym... tjaaa.. hvad med HF? det er også en gymnasial uddannelse bare på to år... det er der jeg går nu... og med den uddannelse kan du sagtens komme ind på sygeplejerske uddannelsen... der er så meget mangel på sygeplejersker at de nærmest skriger efter dem... jeg begynder på min uddannelse her inden for et år sygeplejerske med speciale i spædbørn...(specialet tages senere, eller et der ligner)-... håber at det hjalp dig lidt...

godt at høre at du gerne vil være sygeplejerske
tilføjet af

Du er en af grundene..

..til at vore unge får det forhold til den ældre generation som de har. De mister ganske enkelt respekten, fordi folk som du ikke give dem den.
Jeg er skuffet over at folk som du er for umoden til at give et konstruktivt svar til en ung pige som stiller et spørgsmål der er vigtigt for hende.
Fy for føj
tilføjet af

Dit skriftlige dansk....

Med risiko for at komme til at dømme dig, selvom jeg ikke kender dig, så er dit skriftlige dansk ret dårligt.
Som du selv skriver, så staver du godt. Du har dog problemer med tegnsætningen. Snakker du ligeså hurtigt, som du skriver?
Tag det ikke som et nederlag, men betragt det som en udfordring at blive bedre til skriftligt dansk. Hvis din dansklærer siger, at dit skriftlige arbejde ikke har nogen fejl, gør læreren både dig og dine klassekammerater en bjørnetjeneste.
Lige meget hvad man vælger at foretage sig her i tilværelsen, så er det aldrig nogen hindring, hvis man kan sætte de rigtige endelser på (for dig: nutids-"r"/ikke nutids-"r"), bruger punktum de rigtige steder og kan udtrykke sig uden at flette engelske ord ind konstant.
Læg især mærke til at der er væsentligt forskel på at skrive i chatten end at skrive på papir til andre mennesker.
Til sidst: Du skriver noget i retning af "...nu er det jo ikke et LUXUS-brev eller stil...". (Jeg ved godt at citatet ikke er helt præcist)
Tænk på, at en af de nemmeste måde at lære noget rigtigt på, er ved at gøre det rigtigt, hver gang man gør det. Hvis du kan skrive en seddel til køleskabsdøren på 20 sekunder med rigtig tegnsætning og uden stavefejl, så vil du med stor sandsynlighed kunne skrive hvad som helst med rigtig tegnsætning og uden stavefejl.
Tag min svada med oprejst pande. Hvis alt var let første gang man gjorde det, så ville det ikke være nogen kunst. Matematik f.eks. er svært for alle.
PS. Sørg nu for at du staver rigtigt, lige meget hvad du end skriver.
PPS. Hverken Gerda eller jeg dømmer dig som person. Vi dømmer dit skriftlige dansk, for det kender vi (ligesom alle der læser dine beskeder og breve).
tilføjet af

Øjene på bolden.

Ja, Gerda giver ikke megen konstruktiv kritik for så vidt angår praktikken.
men
Ja, [Nadee] skriftlige dansk lader noget tilbage at ønske.
Og hold venligst i øvrigt op med at misbruge begrebet respekt. Respekt er ikke noget, man har krav på pr. automatik. Respekt er noget, man gør sig fortjent til. Det er noget, andre skal give en ad frivillighedens vej, og det gælder både for ældre og yngre.
Jeg tror ikke, at du gør det, men der er nogle, der forveksler respekt med frygt.
tilføjet af

Tak allesammen...

Oke tak for jeres svar...:-) Det betyder virkelig meget for mig...
Jeg prøver, at ringe ud til de nærmeste hospitaler, hvor jeg bor...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.