44tilføjet af

Ide til rygestop

Opskrift på rygestop!
Når man har bestemt sig for at holde op med at ryge, skal man smide at med nikotin ud, (ligesom man gør når man skal afvende de små med narresutten, smider alle sutter ud).
Når du nu bliver tør i munden, skal du købe en ganske almindelig Stimorol, prøv lidt forskellige inden du finder den med den smag der passer dig.
Hver gang du tænker på en smøge, skal du tænke ”jeg er holdt op”.
Vær forberedt på abstinens, så er det muligt de ikke kommer, ellers må koncentrere dig om noget der optager i dig i det daglige.
tilføjet af

VILJESTYRKE

Det er en ubetinget beslutning - at holde op ved at ryge.
Det er at leje med tingene og drille MED SIG SELV, at indtage nikotin på andre måde.
Pastiller og tyggegummi med xylitol eller med andre sukker arter gavner bedst.
At maden smager bedre og at man spiser oftere og mere derefter? Også den bestemmer DU SELV.
Der er tale om din VILJESTYRKE.
tilføjet af

Perikon te

tager abstinens rystelserne.
tilføjet af

Det er klart

men ikke så ligetil. Nikotin tyggegummi er ikke at anbefale. Det er medikamenter. Derfor noget skidt.
En anden skriver det er viljestyrke og intet andet. Det er jeg mere tilhænger af. Men det kræver en høj vedholdende diciplin. Kan sagtens forstå nogle har det svært med det.
Lidt ligesom overvægtige, der udvikler sygdomme, som følge af for meget føde.
Pyyh, livet er uudholdeligt med alle de nævenyttige personer, som bruger deres indholdsløse liv på at fortælle andre hvordan de få mere indhold i deres !!!! Hoooooooold kæææææææft og pas egen andedam.
God weekend.
tilføjet af

Sikke en jøde tamp

Du skulle ikke udtale dig om noget som helst før du ved bare et minimum om slige ting.
Hvorfor i alverden skulle man støtte et idiot/usund foretagende som stimorol istedet for nordisk tobakskompagni...?
tilføjet af

Ide til rygestop

Skyd Soulmate
Skyd, skyd, skyd.
tilføjet af

Jeg udtaler mig

Jeg udtaler mig om ting jeg har kendskab til, jeg har selv røget i 40 år, stoppede ved at tage "en kold tyrker". Jeg troede hellere ikke at det kunne lade sig gøre, var overrasket over hvor let det var. Ingen hjælpemidler til selve prosessen, men mådte trods alt tage noget for tørhed i munden. Tobaksindustriens reklamer, hverken for tobak eller anden nikotinprodukter, skal man tro på.
tilføjet af

Har prøvet!

Det der med at erstatte smøgerne med noget andet har jeg erfaret ikke hjælper! Desværre, for så ville det jo være nemt nok at stoppe. Jeg har prøvet at droppe smøgerne én gang for alle, men viljestyrken var bare ikke stærk nok, det måtte jeg jo erkende da jeg røg min første cigaret igen efter et par uger. Det er en svær vane at skille sig af med, men tror det kan lade sig gøre, hvis jeg virkelig vil kan jeg også stoppe, man dør jo ikke af det, men lige nu vil jeg ikke undvære nydelsen ved at ryge en cigaret. Viljestyrke, det er det det handler om!
tilføjet af

Tidligere ryger

Er som reglen også de VÆRSTE antirygere. Det ser man jo også tydeligt her. Er det mon fordi du i bund og grund savner at ryge, og hver gang en tænder en smøg, så har du så frygtelig lyst til at ryge...❓ Derfor er det bedst ingen ryger, så du ikke bliver lokket...❓Skulle ikke undre mig.
Mvh
En ikke ryger
tilføjet af

Samme dag

Samme dag jeg lagde tobakken, var det slut, aldrig gennem de 15 år savnet det en eneste gang.
Det med at vi tidligere rygere "er de værste", har ikke noget med hungeren at gøre. De der aldrig har røgt, ved hellere ikke hvad røgen ødelægger, og de ved hellere ikke hvor let det er at holde.
tilføjet af

Erstatning

Man skal ikke erstatte røgen med noget som helst, dersom man bliver tør i munden, skal der vand eller noget sukkerfrit at suge på. Dersom man vil erstatte røgen med noget, er forsøget dømt til at mislykkes, kun "en kold tyrker" er effektivt, og uden bivirkninger.
tilføjet af

X-rygere er som små børn

De er så død misundelige på alle der stadig har deres fri vilje til at ryge at det grænser til sindsyge.
90 % af alle som kvitter smøgerne er tvunget til det af deres omgivelser eller job, derfor bliver de så hadefulde og ulidelige at være sammen med,man kan godt sammenligne det med at tage børnenes bedste legetøj fra dem, eller sige til kvinder at de aldrig mere måtte købe sko.
tilføjet af

Barnlig

Det er vist noget du har misforstået.Jeg er ikke "så død misundelige på alle der stadig har deres fri vilje til at ryge", tvært imod, jeg er ikke misundelig på alle dem der tror de er "afhængige" af "ligkistepinde".
Ved ikke procenttallet for dem der er "tvunget" til at holde, men de mest hadefulde er dem der føler sig angrebet for deres laster, "man kan godt sammenligne det med at tage børnenes bedste legetøj fra dem, eller sige til kvinder at de aldrig mere måtte købe sko", passer her.
tilføjet af

Suuukkk

Bliver du ved med at rode i rendestenen efter din viden?
tilføjet af

Soulmate er så ækel

Hvorfor vil du ikke bare erkende, at du er så ækel? "Jeg synes at det er fedt at putte et ækelt bål i munden og få KOL". Hvorfor skal du belemre - nogen som helst - med din mening om din meningsløse, dumme, ækle rygning? Ryg i fred - til du dør - og lad alle os andre blive fri for din meningsløse mening om din ækle rygning.
tilføjet af

soulmate er lækker

Har fået et godt øje til ham uhhmmm
tilføjet af

Næppe

Tidligere rygere har lært af deres fejl
Modsat dig erkender vi at rygning er den største dræber. Når vi nu er nået til den erkendelse, er det da klart at vi vil undgå den dårlige påvirkning i fremtiden.
Og det er da klart vi taler om fordelene ved at være ikke-ryger.
Jeg har også engang kørt uden cykelhjælm, men det forhindre mig da ikke i at 'prædike' overfor mit barn. Cykelhjælmen redder liv. Det gør ikke-rygning også.
Jeg har også engang kørt uden sikkerhedssele og faktisk også en enkelt gang kørt over for rødt lys. Men derfor tier jeg da ikke stille, når folk sætter sig i min bil uden at spænde selen, og jeg kunne ikke drømme om at holde kæft når nogen kører over for rødt lys.
Fordi man engang har gjort noget idiotisk, er det vel ikke ensbetydende med, at man for altid skal opføre sig idiotisk?
Hvis du mener det, så ville verden være kaos.
tilføjet af

Fri vilje?

Du er hamrende afhængig! Så enkelt er det.
Ingen med FRI vilje, vil ødelægge deres helbred, og slet ikke andres. Men du er hamrende ligeglade med andre. Sådan taler en ægte afhængig.
tilføjet af

Prøv

distriktspsykiatrien. De er til for dig.
tilføjet af

Nydelsen

Hvilken nydelse er der ved at ryge?
Du opfylde din krops behov for gift ved at ryge. Det kaldes afhængighed. De fleste af os "nyde" at få opfyldt vores afhængighed.
Men at påstå at du ryger alene fordi du nyder det - så lyver du for dig selv.
tilføjet af

Tilføjelse

Vil blot tilføje at det er mindst lige så stor nydelse at ikke ryge, jeg kan godt nyde det når jeg står sammen med en ryger, blot jeg slipper for stanken og svien i øjnene, det vil sige dersom luften siver fra mig.
Det er så meget man kan nyde uden den stank, for lugtesansen bliver forbedret mange grader, også smagen.
tilføjet af

hvorfor er du ubehagelig?

jeg har da ikke gjort dig noget syns bare han er lækker, er der noget galt eller sygt i det.
hvis jeg så dig kunne det være jeg også syntes du er lækker, men så må du tale pænere til mig
kys fra putpigen
tilføjet af

Hvor belejliget

En ny romance at skue, netop hvor den *tidligere* er blevet afviklet.
Hygsomt!!
tilføjet af

Realist

Det er hvad jeg er. Han er nok noget nær det værste inden for menneskeheden jeg nogen sinde har oplevet, og så er det endda kun på skrift. Vil nødig møde ham IRL.
Der er 2 muligheder med dig:
1)Hvis du falder for hans egotrip, trænger du alvorligt til hjælp.
2) Du er soulmate i forklædning. Sjovt som "din" prfil lige netop er blevet oprettet...
tilføjet af

Jeg er putpige ikke soulmate

Jeg vil da ikke skrive at jeg selv er lækker, vel
men han skriver dette her på sin profil :
Jeg er Mand, lidt gammeldags måske, men mand med stort M er jeg.
Jeg elsker feminine Kvinder, og jeg hader Mandekvinder...
Og jeg ganske ny med profil , men jeg har været inde og følge debatten gennem tid, så jeg har set soulmate´s mange "ansigter" og HAM vil jeg altså gerne møde en mørk aften, så vil han blive temmelig overrasket over min person, men han vil helt sikkert finde mig ganske dejlig - ps. jeg er god til at kysse, kysser mangt og meget og ryger altså ikke, har aldrig gjort det.
Kys fra putpigen
tilføjet af

Her er da en mulighed for ny debat.......

Vi kan åbne et nyt link, der omhandler Soulmate`s troværdighed. Jeg er enig i, at det er meget belejliget, at putpige er interesseret, netop hvor soulmates anden beundrer er faldet fra.
Men det er nu ikke det samme som at beskylde ham for at være så sindssyg.
Udover det, har vi jo selv valgt at følge slagets gang.
Princippet jo mindre opmærksomhed, jo mindre energi. Måske dør tingene af sig selv?
Glædelig jul
tilføjet af

Du er ikke som de andre

Du er kvinde med stort K..du lever med hjertet.
Lad ikke andres negative indstilling tage det fra dig.
Jeg har mødt enkelte herinde som kunne se "bagved" det jeg foregiver at stå for....du er en af dem.
Du ved godt at Soulmate ikke ryger, du ved godt at Soulmate ville elske at kysse en rigtig kvinde som dig...længe...inderligt og krævende, og du ved godt at Soulmate ville behandle dig som kvinde.....med kærlighed respekt og krav.
tilføjet af

tampen brænder........

det gør indholdet også, om det har nogen nævneværdig værdi, kan jeg ikke helt tage stilling til. At nogle ønsker så brændende at blande sig i andres privatliv, er mig en gåde......
Tidlig Morgen
tilføjet af

ja sjovt nok

angiver putpigen, at hun har været inde på soulmates profilside. Hun er åbenbart ikke klar over, at det kan ses, hvem de 10 sidste besøgende er.......og hun er jo ikke mellem dem. Så nogen er ikke helt klar i deres udtalelser?
tilføjet af

De udstiller jo blot

Deres egen dumhed på samme måde som farisærene gjorde i gamle dage....straffen kommer senere.
Soulmate skal være et dumt svin..ingen kan li ham....når så nogen endelig kan kan se ham som han er så er de som ham..alle tyskere var nazister.....i virkeligheden er det forbavsende at så mange er så blinde idag..kun få kan se og de bliver straks kanøflet af de blinde....
Du vil altid have den største plads hos mig uanset hvad andre siger og gør.
tilføjet af

iihh hvis du ikke ved det

så vil jeg fortælle dig dette : når man ikke er logget på, så kan det ikke ses når man har været inde og se på profiler.
så blev du så meget klogere, alting har sin begyndelse.
et lille bitte kys til dig fra mig
putpigen
tilføjet af

uuuhhmmm

soulmate jeg bliver helt varm i mellemgulvet, som du kan sige det og de billeder der viser sig for mig, ja dem vil jeg altså ikke skrive om her, men det kan de fleste vel også forestille sig.
store varme og intense kys til dig fra
putpige
tilføjet af

du er lige så usmagelig

som den måde du udstiller dig selv på
Men god fornøjelse
tilføjet af

Så må du jo maile

Dine vilde tanker til mig..så kan vi sammeligne
tilføjet af

find en side på dating

det er vist mere det forum, der er på tale her
tilføjet af

Du vil næppe bryde dig om at kysse ham

Rygere smagere af gammelt askebæger. Kvalmende ulækkert. Det kan man simpelthen ikke nyde at kysse.
tilføjet af

Ihhh jaaaa

Den hopper vi naturligvis på.
Kan I evt. flytte jeres netsex til et andet sted?
tilføjet af

sex ?

hvilken sex....
så har du en frækkere tankegang end jeg først troede, hm måske gemmer der sig en frækkert af en lille julenisse i dig, kan du ikke også lide at kysse ?
du må også gerne få et julekys med en fræk sløjfe på af
putpigen
tilføjet af

jeg udstiller mig da ikke

jeg fortæller om følelser...hvad er der galt i det...
savner du da en at være noget for, og få omsorgsfulde kys og kram af...
der er også en til dig, skal du bare vide...
jule kram fra putpige
tilføjet af

det er der

heldigvis taget højde for i mit liv. Men det, der støder folk her i mediet, eller mig for den sags skyld er dit åbenlyse flirteri, din åbenlyse naivitet og din til tider grænseoverskridende adfærd. Dette er en debat, og det er selvfølgelig ok at debattere at kysse. Men at tale til voksne mennesker som om de er børn med *du må få et jylekys med en sløjfe på*. Prøv at høre modstanden og hvad der ligger bag, så får du måske også et voksent perspektiv i dine svar......
tilføjet af

ved du hvad et forum er..?

Eller slynger du bare fremmedord ud til h og v...?
tilføjet af

det er ikke et fremmedord

Men måske er det et fremmed begreb for dig?
Forum betyder:
torv, samling, eller sted, hvor en sag drøftes.....
Og det betyder i sagens natur, at der debatteres et eller andet emne.
Nu er denne linje rygning og ikke flirteri, romantik eller sex, kysseri eller andre underlige tilnærmelser.
Så det konkrete budskab er:
Find et forum, hvor de emner hører hjemme.
Så med at slynge til højre og venstre......
Tjae, hvem er det, der ikke vil se her?
tilføjet af

Zyban

Zyban er et godt hjelpemiddel for at slutte! Fåes på apotek eller nettapoteket lillepille.com. Har fungeret for meg.
tilføjet af

Du er fuld af løgn

Du er ikke så gammel, som du påstår.
tilføjet af

Hvorfor?

hvorfor tror du ikke det? Jeg ville være stolt dersom du havde set mig, og sagt det samme.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.