38tilføjet af

Michael Rasmussen ude af Tour de France

ifølge diverse tekst tv.....Så fik de skovlen under ham.....synd
tilføjet af

Fuck fuck

Gud hvor det stinker af skjulte dagsordnre pis pis
http://www.bt.dk/article/20070725/sport03/70725060/
tilføjet af

Tog en tjekker

Ja der står godt nok at Rabobank skulle have fyret ham ??? ??? Og derfor trækker ham ud af løbet???? Hvad f..... sker der ??? ??? For i de nyhederne der netop kører på tv2 news nævner de intet andet end hans flotte sejr idag???? Og så selvfølgeligt dagens doping fangst der gør at hele Cofidis holdet er ude nu ??? ????? ?????
tilføjet af

Dybt beklageligt

jeg mener at han er blevet ofret, og dansk cykel union har ført an i smædekampagnen...Meget paradoksalt var det tyske og franske hold der i dag demonstrerede, og netop et fransk hold der i dag blev trukket pga. doping...
tilføjet af

har slukket for

2Tvnews pis...
tilføjet af

Luk hele Turen

De skulle lukke helt ned for hele ture..
ny link Ang Årts bedste mand af turen
http://ekstrabladet.dk/sport/cykling/article321618.ece
tilføjet af

Hvad sker der i hovedet

på dem. manden er blevet testet 14 gange i forbindelse med touren, og han er IKKE fundet positiv...Jeg synes at jeg kunne høre og se det på chefen i et tidligere interview i dag.....han har heller ikke villet svare på om han ville forny kontrakten.... Jeg stoler på Michael
tilføjet af

Tabte til papirtigeren...

....som man kunne gætte, så var det FOR stor en mundfuld for den korrupte arrangørkomité, at en dansker skulle vinde løbet.
ALLE midler har været sat ind, og så må sport være sport. Det er komplet uværdigt at blive behandlet på den måde Michael blev det i går, og man kan undre sig over at nogen - alene på grund af personlig stolthed overhovedet kan deltage i noget, hvor man bliver anset som kriminel hvis man stiller op?
Man disker alle de ryttere, som ligger oven over den bedst placerede franskmand, så får de korrupte frøgnaskere deres vinder, sådan er det!
Eat it or disappear! Livet er sgu for kort til cykelløb folks!
tilføjet af

Tillid?

Hvem f.... kan have tillid til Michael Rasmussen? Den ene gang efter den anden ændrer han udsagn vedrørende sine opholdssteder og hvem han har talt med - Anne Gripper!. Hvorfor mon han gør det? Hvorfor taler han ikke sandt? Og hvorfor var han mod Riis´ tilståelser?
Men, det skal dog retfærdigvis siges, at han i skrivende stund endnu ikke blevet testet positiv. - Men vi får se!
tilføjet af

Jeg var ven med Ben Jonhson.

Men store Ben skriver ikke mere til mig.....
vh
Boning
tilføjet af

Mere gas

Ja, lad os endelig få nogle flere konspirationsteorier på bordet. Det fremmer sagen
tilføjet af

Det såååååååå

Ringe ?? ???? Tv2 news er netop slutte sidste nyt af med hans flotte sejr idag ?? ??? Jeg stoler ligeså fuldt og fast på Rasmussen og intet kan rokke mig fra den beslutnung !!! !!! Basta !! Men den tv2 news.?? ??? OG lige nu ?? De kører på med samme samme i de sene nyheder ???
tilføjet af

Groteskt

Hvis det her er sandt, så er det jo fuldstændig vanvittigt! Man kan sq da ikke fyrer den gule trøje pga. sådan en bagatel! Der er helt sikkert noget andet bag, folk har været efter michael rasmussen efter dag 1. han fik den gule trøje. NEJ hvor er det plat, men jeg vil gerne have det bekræftet før jeg tror på det af andet end sladderblads aviser.
tilføjet af

Læs...

..."En forårsdag i helvede", der står meget mere end cykelløb...
tilføjet af

Interview

med sportschefen tidligere i dag sagde alt.....Han ville ikke svare på noget, og kan ikke sige om de vil forlænge ( det vil de jo så ikke). Det er et stort svindelnummer, og det passer ikke de store franske og tyske hold at en lillebitte dansker løber med den gule trøje...
tilføjet af

Så er det bekræftet

af tv2news...han er ude, og de andre deltagere må selv om de vil fortsætte
tilføjet af

Luk Tour De France

Sikke en gang lort med de cyckel løb...Luk det lorte løb, det er sgu blevet for pinligt nu. Ingen troværdighed er tilbage.....
tilføjet af

Jeg synes

at det er tourledelsen der er utroværdig.....De har kørt så hårdt psykisk på Michael, og på den måde prøvet at dukke nakken på ham..
tilføjet af

Stop

det nationalistiske vås
tilføjet af

Jeg synes ikke

at man beskylde nogen for doping uden at de er blevet testet positive......
tilføjet af

Og hvorfor skulle man køre så h

...................
TDF.
<<<<godnat>>>>
vh
Boning
tilføjet af

Man må da håbe

at de som under hele touren har gjort alt hvad der stod i deres magt for at spolere det for Michael Rasmussen kan sove godt om natten. Nu er det da ihvertfald ikke længere misundelse og røvpine der holder dem vågne.
Der var åbenbart ikke plads til at en dansk bjergrytter måtte vinde touren - så trist, så trist.
tilføjet af

Uskyldig og ren

hvordan kan han fyres, naar hans tests er rene?
tilføjet af

man er vel ren

indtil det modsatte er bevist - og jeg synes beviset hænger i en lidt løs tråd.
tilføjet af

Håber, for sportens skyld

at man nu har fundet ud af at man ikke skal lave aftaler med dopingslægerne om at de kan give en en sejr, dersom man kan gemme sig for kontrollen et par uger.
tilføjet af

I fortsætter

med at koncentrere jer om manglende dopingbeviser, MEN for pokker det er jo ikke dét, det drejer sig om lige nu. Det drejer sig om, at en rytter har brudt alle gældende love og regler om bl.a. afrapportering vedrørende opholdelsessted. Desuden har MR jo via alle sine løgne og skiftende udsagn mistet sin HOLDLEDELSES og SPONSORS tillid og de gældende regler og love hos Rabobank.
Kan nogen fortælle mig, hvorfor det skulle være nødvendigt for MR at lyve og skifte forklaringer og udsagn gennem hele Touren og holde sig skjult for dopingmyndighederne op til løbet?
tilføjet af

Justitsmord!

Gid der var nogen, der kunne give MR et stensikkert alibi for at have været i Mexico :(
Og tak til Bjarne Riis: Der vil aldrig være nogen dansker der kan vinde tour'en igen efter hans dopingmisbrug og tilståelse! Tumpe!
Michael må være rasende nu - jeg håber, at han bliver renset og der er nogen der står tilbage med røde ører!
tilføjet af

Vågn nu op!

Hvis MR havde været i Mexico på det givne tidspunkt ville det ikke være noget problem for ham at bevise det, da man skal udfylde div papirer før han kan komme ind i landet..Og dem ville han uden tvivl kunne få udleveret hvis han bad om det..Og tro mig,-det ved Rasmussen godt..Jeg tror måske på, at han ikke er dopet,-men helt rent mel i posen, det har han sgu ikke!Om det så er nok til at smide ham ud,vil jeg ikke tage stilling til,-men jeg tror også muligvis at der er nogle ting som vi, muligvis ikke har fået fortalt i den her sag.
tilføjet af

Der kan være mange grunde

alene det at være en kendt person, kan sikkert gøre at man ikke ønsker at omverden nødvendigvis altid bør vide hvor man befinder sig.
Måske noget så simpelt at han ville slippe for sportsjournalister der ville spørge ham om han havde tænkt sig at vinde næste tour eller nyfigne se & hør journalister.
Måske ønskede han af taktiske årsager ikke at hans konkurrenter skulle kende detaljerne i hans træningsprogram og ønske derfor ikke at have DCU eller ICU til at rende og snuse rundt i tide og utide.
At han ikke har danset efter disse organisationers pibe er ikke et bevis for noget som helst.
Men nu vi er ved indicier - hvorfor pokker vælger DCU at fyre MR og bringe sagen frem lige midt under Touren? ...Det virker som om at der sidder et par stykker - ikke mindst DCU-Ayatollah, Jesper Worre - som for alt i verden ønskede at spolere MR's præstation, da han begyndte at føre sig frem i gult.
tilføjet af

Regler eller ej

Det er dét, det drejer sig om, om dem mener du tilsyneladende, at man kan se højt og flot på?
Det er ikke af mig antydet noget sted, at MR skulle være dopet, så glem den snak.
Desuden forstår jeg ikke, at Rabobank tager så drastiske skridt, som man har gjort, hvis ikke der var stor mistillid til MR. Hvem sender en person i den gule trøje hjem et par dage før personen ville blive hyldet i Paris, hvis ikke han netop havde løjet groft over for sin ledelse, holdet og sponsorer?
tilføjet af

Uskyldig og ren

siger du at han ikke er. Men at give leder pladsen til en rytte som var med til doping i de sidste par aar???????
tilføjet af

Ja det er totalt kaos

jeg gider ikke følge det her løb længere. Det sluttede d.25 juli i år.
tilføjet af

Worre er en landsforræder

Nu må Jesper Worre da være glad. Han fik forpurret Michaels sejr i verdens største cykelløb.
Boykot Postdanmark rundt, så kan han lære det den lille nar
tilføjet af

Ikke kun Jesper

Eks. amatørrytter og formand Tom Lund, der aldrig
har været nogen "rigtig" god cykelrytter. Fjolser
er der nok af i denne verden. Når de ikke selv
har potentialet som cykelrytter, så prøver de at
ramme de rigtige dygtige.
tilføjet af

Tour De Joke!

Så vandt de store drenge med den dybe pengepung alligevel, eller gjorde de? Som Michael Rasmussen selv har sagt, er det langt fra overstået. Der venter nu en juridisk gennemgang af denne sag, og Rasmussen selv ser ingen grund til at stå af cyklen.
Jeg stoler på Michael Rasmussen, og jeg har ingen grund til andet. Indtil det modsatte er bevist, er han uskyldig!
Det er rigtigt at han er været uklar på mange områder, men kære venner.. Helt ærligt?! Jeg ved ikke om nogle af jer, ved hvad det vil sige at udføre sådan en sportspræstition. Men min far er professionel marathonløber, og jeg er selv inde i miljøet. Dit fokus er fuldstændigt rettet imod din opgave, og alt andet er ligegyldigt. Rasmussen har hele verdens øjne på sig, samtidig med han kæmper med andre mentale strabadser forudsaget af den hårde sport.
Der kan ske fejltagelser, og det kan ske for os alle. Lad nu vær med at dæmme ham så hurtigt, bare fordi bjarne riis er 'dopet' behøver rasmussen ikke at være det.
Derimod, skal man rette opmærksomheden mod vores egen cykelunion i danmark! Det er det meste fordømte de nogensinde har fortaget sig, og de burde straffes efter egne regler! Det er simpelthen ikke retfærdigt at trække rasmussen eller nogen anden ud af et løb, grundet en italiensk journalist og et par "parkeringsbøder". Bevares, man har fejlet og betalt sine bøder.. Så lad det dog ligge, og tillad ham den sejr der tilkom ham.
Dansk cykel union er til grin! Og jeg opfordrer på det stærkeste en total boykot at DCU, med øjebliklig virkning!
Udover dette, vil jeg gerne lige tilføje en kommentar til jer som tvivler stærkt og synes Rasmussen er tilregnlig. HUSK! I baserer AL jeres viden omkring Rasmussen, på hvad nyhederne / medier har fodret jer med! Indtil i aften, har vi ikke fået et eneste ord fra Rasmussen selv.
Manden er skuffet.. Han havde faktisk "stortset" vundet sit liv's tour, sit helt egen tour de france. Og via pres fra bestyrelser, små bøder og en dum journalist, blev det ham frarøvet på 20 minutter......
Tour De france = til grin
DTU = Endnu mere til grin
Sov godt Hr. formand worre...Velvidende, at en helveds masse mennesker hader dig som pesten, og aldrig vil glemme dine handlinger! Du er dømt!
Tak.
tilføjet af

Det gør

et hold der føler sig presset fra andre sider. Fra sponsorerne eller mere sandsynligt fra Tour de France ledelsen.
Hvilket hold er interesseret i at deres rytter slutter øverst på podiet, hvis de samtidig ved at det vil være lig med holdets endeligt?
tilføjet af

Justitsmord uden tvivl

Særligt med tnke på at vinderen efter alt at dømme snød. Der er i hvert fald flere indicier der peger på de, end på at Rasmussen snød.
http://www.bt.dk/article/20070730/sport03/707300346/1039/a/
tilføjet af

Contador

Har taget røven på hele verden. Hvordan kan man hylde ham, når de officilee dokumenter fra Operation Puerto tydeligt viser AC(Alberto contador) hvem ellers. Fatter ikke han skal hyldes. Og tillykke Mayo foresten, godt forsøgt skjult EPO på hviledagen. sikke et cirkus, og kommentatorerne prøver hele tiden at lyde overrasket, hver gang en ny træder i fælden, det er jo hverdag i den sport. ER VERDEN BLIND???????
tilføjet af

ooops...

Cantaodor - or cunt - odour?????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.