13tilføjet af

Fint nok

at kyllingen er ude, når han i den grad har løjet om sin færden overfor sin arbejsgiver.
tilføjet af

Har du aldrig

ringet til dit arbejde og sagt at du var syg, selvom du måske nok kune slæbe dig afsted hvis du skulle være helt ærlig???? Hvis ikke, så tror jeg at du er at tælle blandt en lille skare af danskere.
tilføjet af

Nej,

at lyve sig syg er da en syg tanke. Kyllingen er måske syg, ved det ikke men så har da tid nu til, at søge hjælp.
tilføjet af

Hej

Hej Det er ikke fint nok, så kan de kan lige så godt lukke og slukke for der er ingen der er uskyldige. Det er ikke fair, overfor vores dansker. Det kan da godt være han har løget om hvor han befandt sig, det har vi sku alle sammen gjort i vores liv på et tidspunkt. Jeg gider ikke se mere af det lort, (når de smider kylling ud af løbet.) Slut.
Håber der er mange der vil bakke ham op nu.
tilføjet af

Alt er relativt?

Mon,? Prøv dog at se lidt mere afbalanceret på dette cirkus med MR.
Desuden tror du åbenbart at alt kan samstilles og sammenlignes. Er der ikke forskel på det ene og det andet?
tilføjet af

Det er da fint

at være omgivet af en flok moralister. Jeg tror at du, uden at vide det eksakt må udgøre den ene promille der aldrig har løjet sig syg med en forkølelse eller andet.
tilføjet af

At lyve for

arbejdsgiveren er vel at lyve for arbejdsgiveren....kan ikke se forskellen i hvilken arbejdsgiver det er.
tilføjet af

Humlen i det hele

er ikke hvem du lyver over for, men HVAD du lyver om
tilføjet af

fint nok

Det er en skam at vi ikke får lov at hylde en dansker I paris, (en prikket gul ville være total i orden) men det være sagt, så er det jo reelt nok at han er blevet fyrret.
Der er nogle regelsæt idenfor den sport han udøver, og for at være med på toppen, må han efterleve disse. Det er kun fair, at det får konsekvenser, når dette ikke sker !
tilføjet af

Ja,

tro da hvad du vil men der er nok mange flere end du tror der ikke har netop løjet sig syge, de unge af i dag bruger måske den mulighed uden, at tænke over, at syg kan de blive alvorligt nemt, så ingen grund til, at lyve sig det. Så enkelt.
tilføjet af

Føj for en lede

Misbruger du retten til sygedagpenge, det er direkte strafbart og undersleb.
Flertallet af os danskere er ikke på den vogn, det er kun de ansvarsløse der kan finde på det. Ikke så mærkeligt at der mangler arbejdskraft.
Den med at "slæbe sig hen på arbejde", selvfølgelig skal man ikke slæbe sig hen på arbejde dersom man ikke kan udføre det arbejde man bliver betalt for.
tilføjet af

Hvad for nogle sygedagpenge????

De fleste i Danmark får løn under sygdom, og det er først efter et vist antal uger arbejdsgiveren får refunderet den udbetalte løn. Hvad er det for nogle sygedagpenge du snakker om???
tilføjet af

Sygedagpenge/sygeløn

Man er en forbryder dersom man snyder sig til det. Det er overhoved ikke formildende fordi det er ens arbejdgiver der betaler for ens stjålne fravær.
I dag er det også ved at blive længere meller disse forbrydelser, folk finder sig ikke i den slags forbrydelser, så langt flere bliver anmeldt af "venner" og selv familiemedlemmer er med. Forbryderne er ikke dem der anmelder disse, forbryderne er dem der stjæler sig til disse sygedage, og dem der stiltiende ser til, er hælere.
tilføjet af

Det glæder mig

at være i kontakt med et menneske med en sådan moral......har aldrig mødt nogen der ikke har pjækket fra arbejde én dag i hele sit arbejdsliv.......Nu er tiderne jo nok lidt anderledes i dag end dengang du arbejde, det er jo lang tid siden...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.