5tilføjet af

Hvornår skal man sige stop?

Er det ikke på tide at slutte et forhold når man:
1. Skændes hver morgen.
2. Bliver så fornærmet af sin kærestes provokationer/postulater, at man har lyst til at knalde hende een med en kaffekande.
3. Får at vide at ens kæreste ikke elsker en mere, og ikke har gjort det i lang tid.
Har næsten svaret selv! Men hvad synes I?
tilføjet af

som du siger

du har svaret selv.
tilføjet af

Det kommer an på

Så meget mere end det. Alt det du skriver der er jo noget som i kan komme over vis i vil det. Hvis begge parter gir sig lidt kommer man over skænderier osv og måske kommer kærligheden også igen.
tilføjet af

hvis hun stadig er snæver, og ser

rimeligt godt ud, kan du jo ansøge kommunen om en flise, hvor hun kan trække, det skal nok holde hendes surhed lidt i ave.
pludselig vil hun opdage, at hun kun kan tjene 50 kr på et put, så måske er det bedre for hende, at opføre sig ordenligt.
som mand skal du aldrig finde dig i en kvindes særheder, de skifter mening konstant, smør noget brunt sæbe på gulvet, og giv hende et hjælpende los i røven, så hun selv kan glide ned af trappen.
tilføjet af

Alle 3 i princippet..

Man kan sige det er ALDRIG nok !🙂Det er nemlig først nok, den dag du VED det er nok.. Men problemer vil der altid være i forhold.. Kærlighed er jo hårdt arbejde🙂Men under alle omstændigheder, så er alle 3 jo grund nok til det.. Men nogle mennesker kan bare ikke stoppe et forhold, og det virker jo lidt sådan på valgmulighed 3...
Man må bare huske, at man kan altså også være glad og lykkelig som single.. Man skal sgu ikke blive i et forhold hvor man nedbryder hinanden..
tilføjet af

Tiden er inde når tiden er inde

Umiddelbart kan jeg ikke lade vær med at tænke, hvorfor spørg du? Men dernæst tænker jeg dog alligevel, hvis der er en tvivl og man ikke ved det, ville jeg muligvis sige, at tiden er inde til at tage en snak med hende! Se om i har lyst til at få til fungere, eller om det er dømt på forhånd.
Held og lykke med det
;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.