4tilføjet af

1-4

mere er der ikke at sige,vi er grækerne overlegne i alle henseende.
NE MUTLU TURKUM DIYENE !!
tilføjet af

Hvorfor bor du i Danmark??

ja, enhver blir`salig i sin tro. Gu er I da ikke grækerne overlegne. Er det de bønder fra Anatolien , som kom herop og hverken kunne skrive eller læse-og formentlig aldrig får det lært????
Den eneste I har at være stolte af er Ataturk, men hans arbejde for et moderne fril og vestligpræget Tyrkiet, har I jo fået ødelagt godt og grundigt......
tilføjet af

Griner.

jeg skal da ellers lige love for at tørklæderne kom af, da Ataturk sagde,at det kun var prostituerede der gik med dem. Ja ja men de er kommet på igen.:-)
tilføjet af

Hvis du

er antiTyrk så stil dig op som mand og sig det med åbent ansigt,hvem kan ikke skrive og læse❓du er et svin,en ussel køter og horeunge.du har ingen ret til at tage Mustafa Kemal Ataturks navn i din beskidte ludermund,svin som dig ligestiller jeg med islamister og usle armener hunde,de eneste i denne verden der er vores ligemænd er tyskerne,tyskerne og Tyrkerne side om side mod alt rakkerpakket af pis og lort.
NE MUTLU TURKUM DIYENE !!
tilføjet af

*LOL*

"..så stil dig op som mand og sig det med åbent ansigt"
Stille sig op overfor dig og alle dine fætre ?
I er sku så kujonagtige, at I absolut skal gå flere sammen for at ordne én mand - ja, I er fandme nogle helte !!
Jeg kender ikke nogle som er så flinke som jer - I tropper op mange mand og siger "du har et problem ?" - sku rart I tænker på jeres medmennesker
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.