6tilføjet af

Ungernes tegninger.

Er der nogen der har en god idé til, hvordan jeg kan fremvise mine ungers mesterværker?
Jeg har fundet en god måde at fremvise deres malerier og ting og sager de laver i børnehaven og skolen, (en stålwire, som er beregnet til badeforhæng er hængt op på væggen så hænger alle deres ting på små kroge)
Men tegningerne?
Hvordan får jeg dem op at hænge?
Ligenu hænger der 9 tegninger oveni hinanden på køleskabet og på opslagstavlen.
Det ser ikke pænt ud, og ungerne vil jo gerne have at deres tegninger kan ses.
Gode råd modtages med kyshånd:-)
tilføjet af

Kunne tegningerne

måske hænge på wiren med små tøjklemmer eller papirclips ?
tilføjet af

tegninger....

En god ide er at scanne billederne ind på din computer. Så kan du i farve printe dem ud enten på specielt papir(fåes bla. i Panduro hobby) og sætte dem på puder, indkøbsposer, bluser m.v. Min søn gav sin farmor en pude i julegave med en af sine tegninger på. Vakte iøvrigt stor lykke😉Du kan også lave en collage med tegningerne og sætte det i en ramme. Når du laver collagen så prøv om tegningerne skal "omfarves" dvs printes ud i sort/hvid, det giver en hel anden effekt. Tegningerne kan også lamineres og bruges som dækkeservietter. Du kan også vælge at gøre ligesom en af min veninder, som havde en gammel og ødelagt dør i køkkenet. Tegningerne blev limet(med tapetklister)fast på døren, tæt ved siden af hinanden og derefter blev en tynd gennemsigtig plastikplade skruet på foroven og forneden. Døren blev faktisk ret interessant at kigge på.
God fornøjelse med kreativiteten😉[f]
tilføjet af

Tak

Tak for idéerne, men vi snakker 10-15 nye tegninger hver uge.....
Jeg har overvejet en wire mere, nedenunder den med tingene på, men der vil ikke være plads til ret mange af tegningerne. Og jeg vil helst ikke "pille" ved deres tegninger, men vise dem frem "naturel".
tilføjet af

Forslag

Min mor havde en gennemsigtig voksdug på spisebordet i køkkenet, da jeg var lille. De tegninger som jeg (i stor stil. haha) producerede, kunne så ligges undervopksdugen - og skiftes ud efter behov 🙂
tilføjet af

Genialt!

Det var sgu da smart. Vil prøve at finde sådan en voksdug i morgen. Tak for tippet:-)
tilføjet af

Så lidt :)

Det var så lidt :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.