8tilføjet af

Klage/ ikke klage ??

Jeg bor i lejlighed og er efterhånden pænt træt af min overbo.
Hun har sådan en dum vane, med at skulle gå med sko indenfor,- og det er ikke sådan nogle med bløde ståler, men der i mod, sådan nogle med en tung hæl på, der larmer som et ondt år, hver gang de rammer gulvet.
Det der er mest træls, er at hun gør det tidligt om morgen, gerne mellem 5.30 og 5.45. Hun tramper frem og tilbage i den lejlighed inden hun skal ud af døren og ned af trappen, med mindst lige så meget larm.Det er vildt træls hver dag at skulle vækkes kl. 5.30 når man ikke skal op før kl. 7. Desuden er det jo generalt bare irriterende at skulle hører på, lige meget på tidspunkt på dagen det er.
Mit spørgsmål er så, - kan jeg godt tillade mig at nævne det for hende, på en pæn måde altså ???
Jeg mener, det er jo så absolut ikke forbudt at gå med sko på indenfor, men mener nu godt at man kan tage lidt hensyn når man bo så tæt sammen med andre mennesker.
Hvad syntes I,- skal jeg sige noget, eller skal jeg bare lærer at leve med det ??
tilføjet af

du skal

passe på, men som du siger, så sig det på en pæn måde.
en lille hentydning om at du ikke står så tidligt op og det ville være rart med ro indtil da :)
men træd varsomt😉for hun kunne tage det personligt og starte en "krig" af klager, og så klager hun over at i bruger støvsugeren på de tidspunkter hun synes er forkerte. fx
så vil sige det er en småting, i forhold til så meget andet.
tilføjet af

Dit indlæg

trigger gamle traumer.
Jeg synes bestemt, at du skal prøve at sige det til hende på en pæn måde. Noget med, at hun måske ikke tænker over det, men.....
Om det hjælper, er en ganske anden sag. Jeg taler af erfaring.
Hvis det kan være en form for trøst, er du ikke alene. Vi prøvede det samme for år tilbage. Højhælede stævler kl. 4 om morgenen. Høj musik mange timer i døgnet. En clock-radio på gulvet, der satte i gang kl.5.45 hver morgen, også de 3 uger vedkommende var bortrejst på ferie etc.etc (jeg skal ikke trætte med de mange andre eksempler).
Det var ejerlejligheder, så der var ikke så meget at gøre, når vedkommende hævdede sin ret til at leve livet, som hun lystede.
Vi havde et lille barn på det tidspunkt, og så os desværre nødsaget til at flytte.
Men hellere det, end at blive ædt op af ærgelse over hensynsløse medbeboere.
Men held og lykke.
tilføjet af

Støjplager

Nu spørger jeg måske dumt. Jeg har ofte tænkt på om man kunne lydisolere de lejligheder.
Og er det dyrt. Er der nogen her, der ved det.
tilføjet af

Hvis folk vil gå med sko indendøre

kan de beklæde deres gulve med tæpper. De kan faktisk fås fra væg til væg.
tilføjet af

Sig det til hende på en pæn måde

Det er da givetvis en tanketorsk fra hendes side og selvfølgelig bliver hun ikke fornærmet og selvfølgelig kan hun da forså det er generende.
tilføjet af

ja, sig det på en

både pæn og noget humorristisk måde med, at du kan høre det klikker, trip trip hen ad gulvet. Når der kommer lyd på, ud af ens mund, virker det sjovt og det gør, at hun sikkert ikke bliver fornærmet og sikkert også vil tage dine ord til sig, men samtidig skal du med overbevisning i stemmen sige det, så hun ik kun tror, at det er en joke....
tilføjet af

Din løsning

hvis du er så generet og pernitten at overboen går med fodtøj indendøre må du sørge for ikke at have en overbo, flyt op i øverste lejlighed medmindre det generer dig at fuglene tripper på taget, eller flyt i eget hus.
Helt ærligt klager folk over de særeste ting nu om dage, der findes ikke tolerance for forskelligheder. Jeg havde en nabo der klagede over jeg havde den utålelige frækhed at skylle ud i toilettet når jeg havde været på.
tilføjet af

Så...

Nu skal du ikke kræve urimeligheder af folk, det kræver at de skal til at tænke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.