3tilføjet af

fantastisk.....

Det er dejligt!!
Jeg havde egentlig opgivet; Kærligheden, tænkte jeg, den dukker vel nok op en dag.
Og hvad sker der. Man har nogle dejlige kollegaer, som syntes jeg skulle møde en sød pige de kender.... Jeg vidste ikke helt, men tænkte, lad gå. Lad os prøve.
og hvad skete der. Jeg mødte en pige som bare slog fødderne væk under mig. Hun er et fantastisk menneske; En dejlig tøs - vi er faldet "pladask" for hinanden, og jeg må indrømme at jeg tror på kærligheden igen; OG de kloge har jo´ ret!! Den kommer når du mindst forventer den!!!

Så til alle der opgivet, lige som jeg egentlig havde, der er håb; Lad ikke forliste forhold ødelægge jeres fremtid. Men lær af dem, og sørg for ikke at begå de samme fejl igen. Du møder kærligheden når du er parat igen, og mindst venter det.
For nogen tager det 2 dage, andre 2 mdr. nogle 2 år.
Men en dag sker det!
So keep your head up! Brug tid på din sorg, og gør den konstruktiv.

:-)
tilføjet af

Tillykke

Det er da helt vildt dejligt for dig... jeg glæder mig på dine vegne :-)
tilføjet af

Det samme er....

sket for min søn, han havde det også svært efter en kærste (2år) og han troede heller ikke på det skulle lykkes igen, men det skete lige pludselig og nu har de været sammen i 3 mdr. smil.. så stort til lykke fra mig til dig.
tilføjet af

Sjældent...

Noget jeg har lært efterhånden, er at når man møder en person, der slår benene væk under en, og omvendt, så er det noget af et lykketræf. Ofte kommer ét eller andet i vejen, og det hele bliver lidt svært, og den dybe forelskelse er der ikke. Men, når det hele bare kører på skinner, så er det jo intet mindre end en sjældenhed.
Jeg synes det er fantastisk at det er sket for dig og din kæreste. Nyd det nu ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.