6tilføjet af

Vakum i langsom toilet

🙁Har bygget nyt hus i to plan med to toiletter med bruser i nærheden af toiletterne. Toiltterne er med stor/lille skyl og af nyeste art. Mit problemer er nu at toilettet er næste 20 sekunder om at få vandet skyllet ud ved stor skyl og med nedsat effekt til følge. Hvis jeg åbner op til vandlåse i bruseren ved siden af toilettet og som har samme tilgang til afløbet som toilettet, så tager vandstanden i toilettet kun ca. 10 sekunder om at kommet i normal niveau. Kan vakummet i nedløbet eller lign. forårsage denne nedsatte funktion.
Jeg har blændet min to kloakdæksler af uden for huset så de ligger under jordniveau.. kan det ha en effekt også.
Da jeg åbnede op for et at dækslerne var der ingen forstoppelse og vandet både fra hanerne og toilettet løb let og problemfrit, men herefter et par uger har jeg så igen problemet med langsom toilet og nesat effekt.. Hvad gør jeg ?? (forkert)
tilføjet af

Er ikke kloakmester

men fra mit byggeteknikerstudie, erindrer jeg at der skulle monteres en vakuumventil, hvis der var flere etager på strengen. Snak lige med en aut vvs-installatør.
tilføjet af

vacuum

Hej
Jeg er heller ikke vvsér- men har haft et lignende problem.
Det blev løst ved st jeg tog et 2,5tommer plastrør som jeg bankede igennem brønder helt øverst oppe og lod den gå 30 cm over jorden, hvor jeg satte 2 90 gr bøjn. på for at få hullet nedad.
hullet blev lukket af en rist, pga dyr o.l..
Sidfen da har der ikke været noget, der er pga. at der mangler gennemstrømningsluft-
du har sikkert også uroligt vand i det nederste toilet, når der er et stort lavtryk i vejret ??
tilføjet af

Det er noget lort....

årsagen til dit problem er, at du har lukket dine inspektionsbrønde af ude i have. Du mangler derved en mulighed for udluftning af dit kloaksystem hvilket bevirker at der ophobes luft (overtryk) i dit rørsystem hvilket hindrer dit afløb i at virke optimalt. der skal være mulighed for at luften skal kunne smutte ud. Du er nødt til enten at etablere et udluftning til over tag for din faldstamme eller sørge for at der er udluftning fra dine brønde.
tilføjet af

Netop

Udluftning efter øverste afløb/toilet

😉[s]
tilføjet af

Det er godt mod hård mave

se altid på det positive.
tilføjet af

nu ved du

Nu ved du hvorfor du SKAL bruge en autorisseret kloakmester, og det står faktisk i loven, du må INTET foretage selv i kloakker aet end rensning af den eksisterende. Intet opbygge eller omforandre på NOGEN måde og nu kender du lidt af grunden til det og glæd dig så blot over det ikke er værre end din beskrivelse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.