39tilføjet af

Hvornår skal jeg være jaloux ?

Kære Alle.
Jeg håber nogen gider svare på mit indlæg og meget gerne kvinder /mænd som er kommet til at have et forhold til en kollega. Mit problem er som følger :
Min kone har en rigtig god kollega (mand selvfølgelig), som hun taler og fortæller meget om herhjemme. Lad os kalde hm Brian! Brian siger og brian gør. Jeg spiste frokost med brian og brian fortalte. Det har nu stået på i det år hun har været ansat på arbejdspladsen. Brian kører hende gerne hjem fra arbejde og sender sms beskeder om morgnen om hun skal hentes (en omvej på 11 km). Jeg ved de har været alene i byen og danse efter deres julefrokost. Jeg ved også 100 % sikkert, at der ikke skete andet.
Hun er utrolig ærlig omkring det og fortæller mig alt, helt frivilligt. Jeg spørger aldrig til noget - bortset fra om det var en god fest og den slags.
Mit problem er nok, at jeg i mange år har arbejdet i nattelivet og har set mere end de fleste, hvad angår utroskab og den slags. Derfor er jeg måske tilbøjelig til lidt for let at blive jaloux, men viser det aldrig.
Jeg føler klart, at hun leger med ilden. Der er ikke langt fra at være så gode venner og til at indlede et forhold - mener jeg. Hvad mener I❓
Har du haft et forhold til en kollega og hvordan startede det ?
Jeg vil nødig være jaloux, men hvor går grænsen❓Vi har i en periode haft en hård tid herhjemme, men det er overstået nu og vi har det dejligt sammen. Taler om fremtiden, nusser, kæler og den slags.
Er jeg urimelig, hvis jeg påstår at en omvej på 22 km om dagen (2 * 11) er for meget at gøre for en god kollega❓
Jeg vil så nødig miste hende, men vil heller ikke være 3 hjul på en gig.
Håber I kangive mig det perfekte råd.
tilføjet af

Hmm!

Det perfekte svar er der nok ingen, der kan give dig. Måske nogle formodninger.
Jeg kan absolut godt forstå dig. Det klinger lidt for meget af "Brian mig her og Brian mig der". Og helt ærligt ja, en ekstratur på 22 km. om dagen, det er måske lige lidt meget, at gøre for en, omend god kollega.
Dog synes jeg, at det er positivt, at din kone fortæller dig åbent om det hun har fået i denne "Brian", måske hun bare ser ham som en rigtig god ven og sparringspartner. Spørgsmålet kan så være, hvad er det fra hans side?
Er han enlig eller gift? Og no matter what - jeg synes lige, at en grænse er nået. Og -
Ville det ikke være det bedste, at tale ud med din kone om, at det faktisk gør dig lidt bekymret.
Det er nok der du skal finde svaret.
Jeg håber, at det dermed kan nå på vej til en løsning. Kommunikation, hvor du spørger til hende og denne Brian. Måske hun bare ser det som "god kemi", og ikke tænker nærmere over, at det giver dig måske unødvendige tanker.
Men, jeg mener ihvertfald, spørg hende. Hvis det ikke betyder noget vil hun respektere, at du fremfører, at du føler dig urolig ved situationen.
Linze
tilføjet af

Mere

Ak ja. Jeg ved det godt - man må ikke spionere i andres ting. Alligevel kunne jo ikke dy mig for at se hendes sms beskeder igennem. bare fra i dag.
der var bl.a. fra Brian:
Start dagen med at smile sødt og tænke glade tanker. Tænk positivt og mærk glæden der i dit hjerte banker. Hav en dejlig dag, et kæmpekram du herfra skal ha….
Et stille kys båret af vinden. Blidt det lander på kinden. En ven varmer dit hjerte, fjerner alt din smerte. Se på livet som en leg. Jeg er her altid for dig.
Jeg tror jeg skal følge det råd jeg allerede har fået og tage en alvorlig snak med hende - eller hvad mener I ?
tilføjet af

Jeg ville stoppe det..

..fordi det gør ondt at føle sig som det 3. hjul, og specielt hvis de er konen og hendes kollega der er de to andre. Sig til hende hvad du føler og lad hende vælge mellem jer. det er hårdt men det er nødvendig for dig.
Knus og held og lykke
tilføjet af

enig

ud med hende
tilføjet af

Mon ikke

Din kone bare får sig lidt "fremmed", det ka' være hun trænger til det, hvis du er heldig kan det være du må være med i en trekant, eller måske bare nøjes med en "kigger"
tilføjet af

til 2big4you

hvad med at fucke ad helvede til med dit lort...
hvis hun har noget kørende med ham brian fortjener hun at få smidt syre i sit lede ansigt og ikke en skid andet.
tilføjet af

ja og du har

ret til at sige en bøn før du bliver slagtet...
tilføjet af

BVADR!

for nogle useriøse krystere, der ellers har "forsøgt", at besvare dit meget seriøse indlæg.
Jeg holder mig til mit - tal med din kone.
Og til de, som bare forsøger, at ødelægge for andre, som har et seriøst problem!
HOLD JEG VÆK - eller gå i seng!
Linze
tilføjet af

rettelse

Naturligvis - hold jer væk.
Jeg synes virkelig disse mennesker skulle finde noget andet, at lave end,at sabotere seriøse indlæg!
Måske det var en opgave for SOL at sortere skidt og kanel??
tilføjet af

Hvornår lærer mænd

At kvinder bare ikke er monogame, kvinder har behov for flere partnere ad gangen, lær at acceptere det og få et bedre samliv.
tilføjet af

Hvorfor

Skal der sorteres, jeg prøver bare at hjælpe manden til et bedre samliv med konen.
tilføjet af

Du har ret

jeg vil gå i seng, ind og ordne konen, så jeg er varmet op til nabokonen i morgen.
tilføjet af

GODNAT

Og sov forhåbentligt godt - og så hold Jer væk fra de voksnes konversationer. Hvis I ved hvad det betyder??????
Find på noget andet!
tilføjet af

because

You are til SMALL for me!!!!!!!
tilføjet af

til anonym

hvad helvede snakker du om,hvad har jeg sagt som ikke var seriøst??
kællinger som ikke kan være tro mod deres mænd fortjener ikke bedre.
det kan godt være jeg ikke er så gammel som du,(19) men derfor har jeg da ret til at have en mening om tråden.
tilføjet af

hva laver din kone imens??

du på nat/aften arbejde???????
Og hvad sker de gange du opdages?
Nu er det fordi jeg selv er elendig til at skjule sidespring?
tilføjet af

Usikkerhed!

Lige meget hvad, bunder mistillid og jalousi ,for at tage det med, i enten mindreværd!!, usikkerhed på sig selv, eller en ubevist referance til sig selv,, hvordan ville det være for mig!! - jamen jeg ville da aldrig være min partner utro!!!<< men hun er mig: derfor "ubevist"!!
Hvis vi aller aller dybest set ikke havde de tanker selv, havde vi sikker et andet værd og ikke skyggen af jalousi eller mistillid!!!!!!
Sådan er det bare!!! men når det er sagt, så vil jeg jo påstå at din reaktion er helt "normal" at være på vagt over for sådan nogle situationer for hvem fanden går rundt og er en regeneration af Budha!
Du siger også at I har haft kriser før, som I godt nok er "kommet over" men du er sansynligvis mere sårbar nu end du var før evt.
Pointen er, at der er da en masse andre ting i det her, der gør at du får det dårligt ikk!?
Jeg kan ikke sidde her og skrive at der ikke er noget mellem dem, for sådan hænger livet ikke sammen men skal jeg være helt ærlig så ville jeg ikke være så åben som din kone, omkring noget der er så fy!!
Så ærligt talt tror jeg at din kone har fundet en kvindelig arbejdskollega i en mand!
Spørg din kone om I ikke skulle præcenteres for hinanden og han kunne komme hjem og spise middag.
Vh R
tilføjet af

Jeg blander mig lige her.....

De smsser du her har skrevet om, er jo nogle af de standard søde smsser alle sender til hinanden. Jeg tror ikke at du skal ligge mere i dem end som så...
Jeg har ikke lige læst ret meget længere end hertil den om smsserne, men vil lige deltage her..
Jeg har en MEGET god mandeven, vi har af og til "noget" kørende, snakker godt sammen, danser tæt, flirter mm. men der er en usynlig streg vi begge ved vi ikke må overskride og gør det heller ikke. Vi hygger os og har det rigtig sjovt sammen. Jeg tror at sådan et venskab er guld værd og på en måde kan det tænde for noget i mig, som jeg så bruger sammen med min kæreste. Saml appetit ude og spis hjemme....
Jeg ville nok snakke med min kæreste om hvad det er der lige sker, men prøv og se om du kan stole på hende, hvis hun siger det bare er et kanon venskab og deltag lidt mere i de ting de foretager sig sammen, så du også lærer ham bedre at kende. Bland dig i venskabet på en god måde, derved ser du bedst hvad der sker..... Held og lykke. Hej.
tilføjet af

Tillid er en hjertesag

Hejsa...
Jeg skulle først til at svare det, der umiddelbart faldt mig ind ved at læse dine ord her, da jeg så erindrede noget om en anden tråd om skifteholdsarbejde, du også havde kørende for få dage siden. Her fik jeg aldrig svaret, mest fordi jeg ikke kunne have tilføjet noget, de andre ikke allerede havde sagt. *S*
Du kan få mine umiddelbare tanker om dette emne, men jeg skal da indrømme, at lægges det sammen med det andet, så giver det et lidt andet billede. En eller anden har vist engang sagt, at paranoia bare er en højere form for bevidsthed (eller noget i den stil), og ofte sidder folk jo netop tilbage og kan pege direkte på det tidspunkt, hvor de først begyndte at se tegn på, at der var noget galt. MEN, for der er et stort men, jalousi og usikkerhed kan også være dræbende, da de kiler sig fast som et lille korn, der med tiden fylder mere og mere, fordi der danner sig betændelsestilstande omkring det og udvider hullet. Så det kan være svært at bedømme, om du ”bare” ser spøgelser, fordi du er pokkers usikker på din kones kærlighed og loyalitet lige nu, eller om du virkelig har set de første tegn på, at hun er på vej væk fra jeres fællesskab.
Mht. kollegaen: Jeg arbejdede i over 5 år sammen med en dejlig mand, der faktisk fyldte rigtig meget i mit liv, selv om vi intet havde sammen, der ikke kunne tåle dagens lys. Arbejder man tæt sammen, så opnår man et kendskab til hinanden og en intimitet, der af partnere sagtens kan misforstås – især hvis den samme nærhed ikke kan findes i forholdet. Min makker, for det var vi jo, var den, jeg tilbragte mere tid sammen med hver dag, end jeg gjorde med min kæreste eller øvrige familie. Han kendte til (de fleste) af mine inderste følelser for mange ting og omvendt, lige som han var et af de første mennesker, jeg tænkte på, når jeg skulle/trængte til at dele noget med nogen – også selv om jeg havde en kæreste derhjemme. Især når det gjaldt samlivsproblemer, så delte vi dem med hinanden, og den dag i dag ved jeg stadig mere om hans kæreste, end hun vist er klar over (og nok ville bryde sig om at vide). Jeg stoppede på jobbet i slutningen af maj og gik nærmest i chok kort tid efter, da jeg opdagede, at jeg også mistede ham i processen. Ja selvfølgelig kan man ringe sammen, hvilket vi også har gjort, men det er ikke det samme. For en stor del af nærheden er at finde i den daglige kontakt. Det er lige som at have en levende dagbog, man kan fortælle alt uden at blive misforstået. Og bare så du ved det, 11 km. er altså ingen omvej (trods alt taler vi også kun om en afstikker på 5-8 min. kørsel), havde min kollega haft mulighed for det, så havde han da gladelig kørt 20 km hver vej for at gøre mit liv lettere. De sms’er, du har opdaget, er heller ikke noget, sådan nogle får jeg dagligt af både kvindelige og mandlige venner, der bare lige vil videresende lidt glæde.
Set i det lys kan jeg sagtens forestille mig, at din kone netop bruger sin kollega som en sparringspartner, en makker, hun kan fortælle alt, også alt om dig og jeres samliv der evt. nager hende. Dig kan hun jo ikke så godt læsse af ved, hvis du samtidig er en del af ”problemet”? Og problemet behøver jo ikke være, at hun ikke elsker dig mere eller vil ud af forholdet, det kan lige så godt være, at hun er inde i en afmatningsperiode, hvor hun intet orker, og hvor hun samtidig skal leve med den dårlige samvittighed, fordi hun udmærket ved, at du lider under det? Her er sådan en kollega altså guld værd (især fordi han kan give hende et mandligt modspil) og det der er værd at sætte i relief er, at havde han været en hun, ja, så havde du slet ikke betragtet det som et problem, vel?
Når det så er sagt, så kan det også godt være, at hun virkelig er kørt træt af jeres forhold og er begyndt at søge andre græsmarker. De små tegn er der jo, selv om deres betydning på ingen måde kan tolkes kun på denne måde.
Det, der er det sværeste her, er, at har tvivlen først sat sig, så er den pokkers svær at slippe af med. Du kan spørge hende og få det ærlige og redelige svar, at der intet er mellem dem, men vil du tro hende? Hun har i forvejen været ærlig nok hele vejen i gennem ved at fortælle dig om kollegaen, hvor hun lige så godt kunne have holdt det for sig selv – det ved jeg, at jeg til dels gjorde. Man deler jo heller ikke alt med sin partner, der skulle også gerne være plads til lidt privatliv, som jeg ser det.
Har du nået at benytte nogle af de råd, du fik i din anden tråd? Hvis ikke, så ville jeg i første omgang prøve det og se, om situationen ikke ændrer sig. I forvejen siger du jo, at I har det dejligt nu og kæler/nusser igen? Tillid er essentielt i et forhold, og det er som en glasvase – måske kan man sætte stykkerne sammen igen, men revnerne vil altid være der. Nogle vil stadig værdsætte vasen og aldrig bemærke de små ”skønhedsfejl”, mens for andre vil de være en evig torn i øjet. Så pas på, tænk dig grundigt om, inden du vader ned af en sti, hvorfra der ingen vej er tilbage.
Jeg ser kun to muligheder for dig; enten beslutter du dig for, at hun stadig er din tillid værdig, og så dropper du både dine tjek af mobiltlf. (jeg ville blive tosset, hvis jeg var hende og fandt ud af, du havde tjekket, for det er et mistillidsvotum, der siger spar to til alt – selv om jeg godt kan forstå dig) og din usikkerhed. Og jeg mener, VIRKELIG DROPPER det, for hvis du ikke kan gøre det helhjertet, så vil det dukke op igen senere hen ved den mindste usikkerhed. Kan du derimod ikke droppe det, så bør du tage en snak med hende, evt. vise hende dine indlæg her på sol, for de viser ikke kun din mistanke og tvivl, men også dine stærke følelser og tristhed ved situationen (og det kan mildne det lidt). Men så skal du også tage hendes ord for gode varer, uanset hvad hun svarer, ellers er der jo ingen grund til at prøve i første omgang, vel?
Til sidst vil så bare sige, at du også bør være klar over, at hvis du ”kvæler” hende og forlanger, hun dropper kollegaen for at ”bevise” sin kærlighed og loyalitet, så risikerer du også, det giver bagslag. Jeg ville personligt ikke have fundet mig i sådan et krav, især ikke når der intet seksuelt var mellem os, så i mine øjne er det fuld tillid eller ej. I skal begge have plads i forholdet, samtidig med I skal tilpasse jer hinanden, men kræver dette radikale ændringer for at overleve, så er det allerede kørt ud på et sidespor.
Jeg kan læse en forfærdelig masse kærlighed og angst i dine ord, og jeg håber virkelig I finder tonen igen. Men som jeg ser det umiddelbart, så er det dig, der har det største problem, så prøv at arbejde med dig selv og dit selvværd, da jalousi og usikkerhed jo generelt bunder i manglende tro på, at DU er (god) nok for hende. Dette er ikke ondskabsfuldt ment, men bare realistisk set, for din selvtillid kan diktere, hvordan alt dette ender, alt efter hvordan du vælger at håndtere det.
Jeg håber, du kan bruge noget at det, og uanset hvad så ønskes I begge held og lykke fremover.
Knus og tanker
Deci
tilføjet af

Mand dig lige op en gang...

Hej Sorte Hingst.
Fortæl din kone, stille og roligt, at du synes at det, der Brian-trip virker lidt i overkanten, at det gør dig usikker, men at du er glad for at hun er åben om det. Hvis hun bare har fundet en god kammerat, så vil du da også gerne lære ham at kende, så det ikke i fremtiden kan give anledning til trælse spekulationer..Så inviter ham - og hans kone/mand/ven eller hvad han nu har..
Men først og fremmest, så er der ingen vej uden om. Din kone har lært at åbenhed er vigtigt i et forhold, nu må du mande dig op og vise, at du også kan...tal med hende. Uden anklager, uden vrede...bare forklar hende at du føler dig på usikker grund og gerne vil vide, hvad der foregår...
Det er slet ikke sikkert din kone har gjort sig den tanke at det virker mærkeligt - og at du er såret eller nervøs. Men hun vil uden tvivl sætte pris på din ærlighed - og at du fortæller om dine følelser.
Held og Lykke
tilføjet af

Kære Allesammen

Tak for jeres svar. Man kan sandelig godt se, at der om natten er for mange og for dumme mennesker på denne debat. I guder for en gang ævl der lå i morges, da jeg stod op.
Det er dejligt, når nogen gider skrive de mere seriøse svar på et seriøst indlæg.
Når jeg læser de mange seriøse indlæg, så læser jeg en rød tråd i jeres svar. Vi bliver nødt til at snakke om tingene.
Jeg tror ikke, at jeg bare kan "glemme" det hele og så lade som ingenting. Når først tvivlen er til stede, så er den svær at slå ned igen. Hvis jeg gav mig til at sende små søde smskys til en kollega, så ville jeg mene mere med det end bare ingenting. Måske er mænd og kvinder forskellige på det punkt - jeg ved det ikke.
Jeg skrev i mit indlæg, at jeg var ødelagt indvendigt af mit tidligere erhverv i nattelivet. Jeg har set så mange mænd & kvinder, som besøger deres elsker/elskerinde under påskud af, at de er et andet sted.
jeg er ikke interesseret i, at bare smide hende ud. Vi har trods alt en lille famillie med små børn og alt det andet.
Jeg har så sandelig hilst på fyren adskillige gange, så der er ikke noget hemmelighedsfuld over hans identitet.
Jeg føler bare, at grænsen mellem at have en god kollega, som man kan give et kram eller lignende og så at det udvikler sig til et disideret forhold er frygtelig tynd. Der skal ikke så meget til - måske blot lidt alkohol til en julefrokost og så går det galt.
Jeg ved med mig selv, at jeg aldrig ville komme over det, hvis jeg opdagede at hun havde været mig utro. Når jeg reagerer som jeg gør, så er det måske også fordi jeg ikke bare vil sætte mig ned og vente på, at det går galt.
Jeg tror jeg har fundet en løsning på mine problemer - samtale og en god indledning til, hvordan det skal begynde, så det ikke kommer til at virke som en stor gang bebrejdelse/forhør.
tilføjet af

Pøj pøj med det...

og lad os da lige vide, hvordan det gik, ok?´;O)
Knus Deci
tilføjet af

Way to go!!!

Sådan! Jeg håber du får ro i sjælen...Gid det viste sig at han var bøsse...
Under alle omstændigheder, så er jeg sikker på at din kone vil sætte pris på din åbenhed - det ved jeg at jeg gør overfor min mand.
Lykke til.
tilføjet af

Det blander jeg mig ikke i

Men jeg håber da også hun får lidt "fremmed"
tilføjet af

Held og lykke...

Fornuftig indstilling til livet du der har, jeg ønsker dig alt det bedste, du skal se det løser sig i sidste ende. Venskaber er en dejlig ting og jeg synes at hun virker alt for åben overfor dig til at der skulle være noget forkert i det. Good luck.
tilføjet af

selvfølgelig

skal i da snakke om det,og hvis hun har noget kørende med ham,tilgiver du hende bare og hun lover det aldrig skal ske igen.
hvordan kan i bare tilgive en kvinde der har skidt på jeres ægteskab ødelagt din ære og gjort dig til en hanrej?
sådan nogle kvinder er ikke mere værd end en gang syre eller det der er værrer.
hvis de har ødelagt jeres ære og misbrugt jeres tillid,skal i sørge at ingen mand i fremtiden vil have noget at gøre med dem,og det ordnes med en gang saltsyre i ansigtet så ikke engang hun kan se sig selv i spejlet igen.
tilføjet af

De 5 hemmeligheder for at få et forhold til at fungere:

1. Det er vigtigt at finde en mand, som hjælper til i husholdningen, som fra tid til anden laver maden, rydder op og dertil også har et job.
2. Det er vigtigt at finde en mand, som kan få dig til at le.
3. Det er vigtigt at finde en mand du kan stole på og som ikke lyver.
4. Det er vigtigt at finde en mand, som er god i sengen og som elsker at have sex med dig.
5. Det er vigtigt, at disse fire mænd ikke kender hinanden.
tilføjet af

Man hælder sgu

da ikke syre i hovedet på kvinder, styr dig.
tilføjet af

Hvis alle der er utro

skulle have syre i hovedet, ville over 50% af befolkningen gå rundt med vansirede ansigter.
Uhyggelig tanke.
tilføjet af

AARRGGHHH!!!

Hvordan kan I på et så sølle grundlag råde til at give op og stikke af bare pga en lille smule modgang. Den man elsker er altid værd at kæmpe for. Måske bliver man såret, men det der er at vinde opvejer helt klart risikoen.
tilføjet af

i er en samling

af henrejer og ludere allesammen.
der er ingen kvinde der skal fucke min ære op,eller vanære min familie.
der er forskel på ludere og kvinder,kunne aldrig finde på at hælde syre i ansigtet på en kvinde men en luder ville jeg ikke skænke en tanke.
tilføjet af

Du er vist

bare en lille usikker mand, selvfølgelig kan man i nogle tilfælde tilgive utroskab, og man hælder sgu ikke syre i hovedet på en utro kvinde, en syg tanke.
Kvinder er dejlige, og skulle det lige smutte med et sidespring, så tilgiv dem, dette gælder selvfølgelig også omvendt.
tilføjet af

Dialog

Det lyder for mig som om I ellers har et velfungerende almindeligt forhold, med knaster undervejs som i alle andre forhold.
Min holdning er helt klart, at I skal sætte jer ned og så må du tage en snak med hende om hvordan du har det med det.
Lad være med at sætte betingelser el., men spørg hende direkte om hun har følelser for Brian elelr om det kun er en ven. Fortæl hende hvordan du oplever det og hvordan du har det med det.
Så må hun så vælge hvad hun vil for det kan ikke være meningen at du skal gå i uvished.
På sigt vil det kun skabe mistillid og utryghed i jeres forhold.
Er det på vej ud fra hendes side, så er det bedre at få det overstået og komme videre.
Er hun ikke på vej ud, så må hun tage det op tilr evision og få dig beroliget.
Måske er der ting som I skal have løst op for sammen? Ting som du måske egentlig ikke er klar over, men noget der nager hende i jeres forhold?
Mit råd er helt klart, at I får talt ud om hvordan du oplever situationen og hvordan hun har det med det!
Ønsker jer al mulig held og lykke, og måske er det blot en god kollega. Sender i hvertfald mine bedste ønsker om fremtiden.
tilføjet af

Efterskrift

Kære nogen af jer.
Når jeg nu blander mig i debatten igen, så er der en grund. Når jeg kun skriver til nogen af jer, så er det fordi jeg ikke vil hilsen på de pladderaber, som kommer med sindsyge indlæg *S*
Til dem af jer, som skriver nogle kloge indlæg, kan jeg fortælle at det går bedre. Godt nok har der ikke været fred til at sætte sig ned og tale om tingene endnu, men det kommer der sikkert.
Var hun ude efter noget andet, så har I jo ret i, at det ikke ville være smart at komme hjem og fortælle alting ned i de mindste detaljer. Bortset fra, at Brian kører en omvej for at hente hende, så har jeg jo intet at have det i (bortset fra 2 små standard sms'er). Faktisk føler jeg selv, at jeg har været en stor idiot, når jeg reagerer så kraftigt på så lidt.
Jeg vil gerne takke jer alle, men bliver desværre nød til at fremhæve en enkelt. Da jeg åbnede min mail i morges fik jeg en utroligt lang mail fra sayonaia. Den satten en masse tanker i gang af den mere positive slags. Jeg tillader mig at gengive noget af mailen her og håber at sayonani tilgiver mig dette *S*
--------
Over i Amerika på en bjergtop. Voksede der et træ, som der kom ud for stormvejr, træet knækkede ikke,
det voksede videre, dette træ kom også ud for skypumper og Orkan, dette betød heller ikke noget for træet, det voksede stadigvæk videre, træet kom ud for torden vejr, og lynet slog ned i dette træ fleger gange, men træet voksede stadigvæk videre.
Men så en dag blev træet angrebet af termitter, og efter dette, døde træet.
-----------------
Dette var kun et lille udklip fra en meget lang og klog mail. Den lille historie med træet kan jeg ikke får ud af hovedet igen. Det er jo netop det jeg gør - går og bekymrer mig over ingenting. Havde jeg haft noget konkret af hænge min bekymring på, fundet dem sammen i sengen eller lignende, så havde det været en anden sag. Netop nu er jeg jo ved at lade mig æde op indefra af termitter og det vil jeg ikke.
Som mange af jer siger : der gives ingen garantier her i livet. Jeg kan (og vil ikke) pakke min kone ind. Jeg kan jo ikke følge hende 24 timer i døgnet.
Lige nu har jeg valgt den strategi der hedder : Nyd øjeblikket, mens det er der. Ingen kender dagen i morgen og jeg vil ikke gå og bruge kræfter og energi på, at regne ud, at hvis der i morgen sker - så vil jeg gøre, men hvis der i stedet for i morgen sker, så vil jeg..........
Endnu engang tak til dem der svarede
den sortehingst (i meget gladere humør)
________________________________________
Få din egen webmail på http://www.sol.dk - gratis og med dig overalt!
tilføjet af

Hvis

du ikke har noget fornuftigt at sige, så hold dit l... for dig selv.
tilføjet af

Åh for pokker da..

2big4you, kan du ikke tage og pakke dit gejl sammen og finde en anden tråd til dine seksuelle udladninger? Du har ret til dine meninger, men her er det da komplet malplaceret og bringer kun tvivl om, hvilken del af dig, der er for "stor" til mig.
Må du have en god og hjertelig jul.
Deci
tilføjet af

Sølle latterlige lille mand...

..du er godt nok syg i låget!
tilføjet af

nej...

Jeg synes at du skal fortælle hende hvordan du føler. Det kan være at hun savner jalousi fra din side. Hun vil måske bare bekraftes i at du virkelig elsker hende. husk at jalousi er jo ikke frygten for at miste, men frygten for at dele. Så synes det er helt iorden at du er jaloux. Det ville jeg også selv have blevet i din situation. Du skriver at hun er utolig ærlig overfor dig, så hvorfor ikke også være ærlig overfor hende..? Håber at du kan bruge det. Ved godt det ikke er det bedste svar. Men der er da logik i det. Smil. Ha en go dag.
Med venlig hilsen Lærke Marquardt
tilføjet af

Inviter ham hjem til Jer!

Hvis jeg var dig, ville jeg invitere din kones omtalte kollega hjem til en god middag, så ser du dem sammen. Der er ingen tvivl om, at han er forelsket i hende og hun slikker det i sig, hvorfor mon?
Husker du på at fortælle hvor dejlig hun er?
Giver du hende blomster/gaver i utide?
En kvinde vil bekræftes, gerne hver dag, men i hvert tilfælde engang imellem, husker du det?
Hvis du stoler 100% på din kone, er der jo ingen grund til at tvivle, vel? Men jeg tror at du tvivler på hendes ærlighed omkring "ham Brian" og det synes jeg at der er god grund til.
Prøv du at gøre det samme og vis hende de dejlige smsér, du kender sikkert en sød pige som vil spille med på komedien, så skal du bare se løjer, så får piben en anden lyd og så kan hun sikkert godt selv finde på arbejde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.