5tilføjet af

KOLLEKTIVER!!!

Jeg søger billige kollektiver i nærheden af København. Er der nogen, der kender til noget i den retning? Det må meget gerne være et vegetarisk kollektiv og helst noget for en person i alderen 31.
tilføjet af

Her sidder jeg alene

og tygger på mit strå.
tilføjet af

SSSSSSSUUUUUKKKKK!

:-(
tilføjet af

Hvorfor København

Hvorfor ik komme på landet?
tilføjet af

Jeg vil

heller ikke bo inde i København, men netop ude på landet i nærheden af København.
tilføjet af

Tilbud om værelse i kollektiv i Roskilde

Velfung. kollektiv søger fremlejer m/k pr. 1/5-2008 – 1/2-2009
Vi er 4 M og 6 K, 20-29 år, alle studerende. Vi går op i politik, sport, økologi, kultur og socialt arbejde. Huset er hyggeligt og velfungerende både praktisk og socialt. Vi spiser sammen 5 dage/uge, både kød- og vegetarmad og altid økologisk. Madlav-ning og den ugentlige rengøring skiftes vi om. Alle har en ekstra opgave - f.eks. at bage brød. Vi har et månedligt husmøde og fester/arbejdsdage nogle gange pr. år.
Vi har hver vores værelse (m. ADSL). Vi deler stort spisekøkken med køl/frys, opvasker og stor, lys stue med TV/video og musikanlæg. Dertil to badeværelser, et ekstra toilet og vaskeri. Vi har stor have med bålplads og frugttræer. Biograf, fitness/svømning og indkøb ligger 2 min. gang herfra. På cykel er der 5 min. til Roskilde St. og 10 min. til RUC. Tog til København H. afgår 4 gange i timen.
Husleje (incl. el/vand/varme)   2.579 kr/md.
Fællesudgifter (mad osv.)   1.191 kr/md.
I alt       3.770 kr/md.
Værelset er 26 m2, dejligt lyst, møbleret og ledigt 1/5. Depositum er 2 mdr. leje. Fællesudgifter dækker: Mad, ADSL, Politiken/Information, shampoo, biografklub, fødselsdage osv., osv. Tidligere fremlejere i huset er i dag faste beboere.
Du har lyst til at bo sammen med andre og så skal du være studerende, fordi huset er tilknyttet et kollegium. Ring og hør mere eller kig forbi. Velkommen i
Kollektivet Nitihus, Københavnsvej 58, 4000 Roskilde, Tlf. 46 35 03 42
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.